- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
kaderim düğün telaşları başlamış şimdiden allah kolaylık versin.tatlı masraflı telaşlar.ben iki yıl sonra kına gecesi ve ertesi günü mevlüt düşünüyorum bizde öyle yapıyorlar sanırım daha uygun oacak bizim için.arladaşımında oğlu var melodiyi düşünüyor oda.fiyat konuşmamışlar daha tarih belli değil ama salon düğünü istiyor.şaka maka paşalar büyüdü
slm hanımlar ben geldim dğn gece geldim okudum biraz ama yazamadım baş ağrısından ölüyordum çünkü 2 apranax zor kesti elifangel bekledik bekledik sizden ses yok saat 2 ye geliyotdu artık dedim arayaalım merak ettim herkes bekledi tabi beklemezlermi büyükannem hazırlık aptı öylenlik onlarda yiycektik akşama bizde sorun değil siz dinlenin iyi olunda
sonra acayip kolay geldik işimiz çok rast gitti 7 de evimizdeydik
ilknurcum öncelikle hoşgeldin cnm çok merak ettik seni bu arada doktorumuz aynı bizde ümt beye gidiyyoruz çok ilgili
2010 benim içinde güsel bir yıldı bisürü mutluluk yaşadım oğlumun emeklemesi yürürmesi büyümesine doğum gününe şahit oldum en güsel anlarını yaşadım anneliğin huzurunu yaşadım diyebilirim eşimle birbirimize daha bir kenetlendik aile olmanın öneminii küçüğümüzle dahada anladık diyebilirim
sonra kardeşimi evlendirdik biraz hüzünlü ama bir okadarda mutluluklarıyla mutlu olduk anca oğlumu everdik elifangılın bebek haberine sevindik yani 2010 bana hep güsellikleri yaşattı inş. 2011 dede güsellikleri yaşarız
kaderim düğün telaşları başlamış şimdiden allah kolaylık versin.tatlı masraflı telaşlar.ben iki yıl sonra kına gecesi ve ertesi günü mevlüt düşünüyorum bizde öyle yapıyorlar sanırım daha uygun oacak bizim için.arladaşımında oğlu var melodiyi düşünüyor oda.fiyat konuşmamışlar daha tarih belli değil ama salon düğünü istiyor.şaka maka paşalar büyüdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?