selam hanım hanmcıklarr...
akşam 10 gibi geldik hepimiz pestil olmuşuz Devrim zaten yolda bi uyudu uyuyuş o uyuyuz maşallah hala açmadı gözünü hoş bu gece sütünüde içmedi ama sabah kurt gibi olur
bende az önce kalktım çayı koydum çünkü herifte birazdan uyanır bu hafta güne çoookkkk erken başlıyoz. ama iyi geldi kafam dağıldı bari.
elifcim üzülme varıdr bundada bi hayır hem yazık bak çok çalışıyo adamcağız bırakta dinlensin.
kaderim sünnet telaşı başladı he ayyy çok cici bizimde gelcek sıramız zamanı gelnce ama ne güzeldir o heyecan. bizim daha şimdiden bir sürü hayal inş. gerçekleştirebiliriz. sizinde herşey gönlünüze göre olsun canım. eee nerelere baktınız bakim planlar ne anlat.
ahyatu sadece güzel olanları yazsak bırakalım kötüler üstü bir daha açılmamamak üzere kapalı kalsın.ben kötü anılarımı betonlara gömüp denize atmayı tercih ediyorum.
ama iyi anlar ooo bu sene çoookkk güzel şeyler oldu hayatımda iki yeni girişimim oldu ikiside beni çok mutlu ediyo.kendi oğluşumu görememiştim ama en yakın arkadaşlarımdan birinin dünyalar güzeli kızı elime doğdu. yıllarca evlat hasreti çekmiş diğer çocukluk arkadaşımın hamile haberi geldi ve paşamızda arkasından. ama en önemlisi hiç bir şeyini içime sine sine yapamadığım kuzumun doğum günüydü
sadece oğlum ve biz kavgasız gürültüsüz herşey gönlümüzceydi. benim için bu yılın en mutlu olayıydı o.
önümüzdeki yıl inş. hepimiz için çok daha iyi çooookkkk daha güzelliklerle dolu olur. hiç kötü olaylar yaşamayız. gözlerimizden hep sevinçten göz yaşları akar. nazımız elifimiz bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar. Kaderim gönlüne göre bir düğün yapar. sedam rahatsızlığından kurtulur. minişlerimizin uykuları düzene girer. Atatuğ ve Tuğkan'ın iştahları açılır. Ömerciğimiz yabancılığından kurtulur nilimsiye biraz nefes aldırır.
ayyy kızlar şaka maka koca bir yıl geçirdik beraber kocaman bol çocuklu bi aile gibi olduk be