Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

cnm hemde çok iştahsız her yemek işkence oluyor bize ağzına kaşığı verene kadar yapmdığım şebeklik kalmadığı gibi şimdide ağzında yemeği bekletme bi de tükürmeye başladı çıldırmak üzereyim dün annem halime ağladı o derece cnm ben ahmet memeşa diye bir çocuk dr. buldum ayrıca adam çocuk beslenme uzmanıymış ama acıbademe gidiyor mu bilmiyorum...

antikacım bencede yat uyu :92:ben şu anda sukunete aldım kendimi ne demişler sessiz atın ....beklemekteyiz cuma gününe çoook varbu akşam adamı netten araştırıyor eşim bak öylemiş böyleymiş diye anlatıp durdu yorum yapmayınca kızdı sen kesin gitmiyeceksin bende araştırdığımla kalıcam galiba dedi gene yorum yapmadım kızdı birazcık

nilimsi cnm benim muaynehanesine gidicem tabiki ama hastane dr. dörtçelike bağlı diye biliyorum yani hastane bşlaantılı her hangi bişeyde hastane var yani ücreti cuma öğrenicez cnm gidersekkkkkk ???? içime de sinmeye başladı ama ben nurcan hnmın dr. çoook fazla güvendiğim için korkuyorum yaaaaaaaa

oyaaa karızmatk oğlum atatuğ nasıl ozledm atatuğu bayılyrm cocuklara ben ısımı cok ozledm ya seneye okuldayız zaten 0merımle bu sene gıtmedm seneye hıc kacamam okuldan ama ıste omer ıcın cok erken

canım iyi çok şükür kız belki seneye bende atatuğu senin kreşe veririm oynarlar bol bol ömerle hem ömere de çok çok iyi olur çalışman dizinin dibinde olucak nasılsa:95:

a canım erkenden vaermeyı mı dusunıyrsn krese atatuğu bence erken ben calısacağım ıcın ömer gelecek ama ömer kucuk yas sınıfında olacak ben 6 yasa gırerm buyuk ıhtımal aynı sınıfta olmayız ömerle ama aynı bınada oluruz bılmıyrm aslında hala net değılım bu sene aradılar ıyıkı gıtmemısım omerımın bu guzel anlarına tanıklık edemezdm kııı

yatmaya gidiyom demiştim demi yattım tam tamına 20 dakka sonra :84: daha şimdi uyudu sıpa.
kızlar napcam ben şebekle yaaa. yaa bide kafayı kaldırıp kendini yırtıyo evde bi tur atıyoz kucağımda mayışıyo yatırıyom saat bakmacası 5 dakka sonra yine aynı manzara. uykusuzluktan bayılıyo uyumamak için direniyo resmen. son yarım saatirde beraber yattık sonunda kalk yat kalk yat dayanamadım aldım yanıma yine kafayı kaldırdı etti ama bari bağırmdan yattı. bide yatağın te öbür ucuna gidiyo ayakları kanıma dayıyo arada bi tepikliyo sıpa büyüdü setvuruyo ister sitemez sesim çıkıyo sesimi duunca yine yatıyo farkettim bi ses vermiyem dedim sıktım kendimi bu seferde kafayı kaldırmış bakıyo ordamıyım diye. ahanda böle bağırasım var. tabi ne uyku kaldı ne bişey o uyudu ben gene bunun başına nöbete

kızlar google talan ettim ama sebebide buldum galiba yarın hemen doktorunu arayıp sorucam yoksa uykusuzluktan bayılıcam.
son zamanlarda aramızda vardı uyku problemleri yaşayanlar başlıklar olarak yazıyorum aralarından biri sebep olabilir.
1-) yeni yürüme hevesi
2-) aile ile kaliteli zaman geçiremediği için ( cimcimem bu besenmeyide etkiliyormuş bilgin olsun canım )
3-) gün içerisinde yaptıklarının onu yormaması
4-) yerini yadırgama ( özellikle yeni yatak çarşaf yastık vs. ) ( bu bizim sorunumuz olabilir her gün kılıflarını değiştiriyorum daa öncede emzik ipinden cıngar çıkmıştı hatırlarsanız )
5-) kabuslar, karabasanlar ( bu dönemde yeni yeni rüya görmeye başlıyormuş bebekler ve korktukları için sürekli yanlarında anneyi yada babayı arıyorlarmış, buda sebep olabilir bizim sıpaya )
6-) norolojik uyku bozuklukları ( gnlük uyku ihtiyacını hiç bir şekilde karşılayamazmış bu bebekler ççünkü çok az uyurlarmış)

şimdi olanları düşündümde bize en en çok uyan 5 numara ve çözüm onu herhangi bi oyuncakla uyumaya alıştırmak olarak gösteriliyor. ama buda onu bağımlı hale getirebilir bu yüzden ben yarın bi görüşeyim doktoruyla sizide bilgilendiririm kızlar.

antikacım bizim kaderimiz bu bende 10 dk oldu uyuttum ya kız uyumucam diyo kararttım heryeri sallıyorum anneciim uymucak dudu demiyormu inan heryerim ağrıyor bide bütün gün dinlenemeden gecede uyumuyoruz
geçen gün ziya beyede söyledim sizin doğurtturdunuz bebeklerde var bişey dedim ne oldu dedi duru hiç uyumuyor hala mı dedi evet dedim üzülme annesi akıllı bebek uykuyu hiç sevmez dedi
bu sebepten dolayı beni 2. bebekten soğuttu

elifim geçmiş olsun oyacım takma kafana canım hayırlısı de git bakalım belki iyi şeyler olur ledangelll gel artık özledim yaaaa
melekçim sen nerelerdesin
şimdi ben yatayım kızlar en geç 11e kadar uyucamm
sabah eşim gelcek ve yarın iş yok ne güzelll çok mutluyummmmm

kızlar çok morali bozuk ve büyük ihtimal işi bırakıcam sadece bir hafta daha yaptığım şeyi yarım bırakmamak adına oda. bu gün velilerden biriyle sağlamına girdik birbirimize. sebepmi beyefendi mimarmış ve iş gezisinde oldukları için çocukta onlarlaymış bu yüzden son iki çalışmada yokmuş ama o guruba girmek hakkıymış. kaç defa sakince anlattım bilmiyorum bakın bu çocuklar iki haftada çok yol kat etti bu gösteri kızınızın yetişmesi imkansız diye ama yok anacım herifte beton gibi kafa var. anlıyorum ama çıkmalı diyo yine. bu konuşma kısır bi döngü içinde rahat yarım saat sürdü sonunda bide tutup siz benim kim olduğumu biliyomusunuz demezmi.:84: onu duyunca benim bütün şalterler attı verdim veriştirdim. ben bu küçük hanımı bu gösteriye dahil edemem bi derdiniz varsa gidin müdüre hanıma anlatın dedim uzaklaştım yanından aradan 10 dakka geçmedi bide müdürle bi hır. neymiş okulun en gözde finansörlerindenmiş. bende madem o kız saneye çıkacak diyorsunuz öyleyse kendinize yeni bir eğitmen bulun dedim vurdum kapıyı çıktım. durumu hocamada aksedip biliyosunuz asla şimdiye dek öğrencilerim arasında ayrım yada haksızlık yapmadım yapmamada ben gidiyorum dedim. onunla baya bi konuştuk sonuçta bu iş bitene kadar ordayım ama tamamen bırakabilirim çalıştığım gurubu çünkü tüm bağlı oldukları okullar plot okullar ve çğundada bu sorun var.
neyse kızlar bi içimi dökem dedim çok sinirliydim.herifte teyzesiyle kapışmış geldi bu sabah anneleri dönmüş Bursa'ya sanırım oraya gitcekmişiz.çok sinirlisin ama gitmesek olmucak falan dedi dedim bırak kafa zaten bi dünya şu an dediklerini anlamam bile
yani kızlar tuzuyla biberide üstüne geldi hayır olsun inş.

selam kızlar sonunda yarın pazar pazar günlerini bir başka seviyorum
umarım hepimiz güzel bi gün geçiririz yarın biz bikaç haftadır eşimle pek doğrudurust çıkamadık biyerlere o yüzden çok özledim ...
yarın muhtemelek ikeya,anatolyum gezintisi yaparız önce,ordan da öyküyü koruparka top havuzuna götürcez eşim ben ve öykü üçümüz birlikte gircez top havuzuna umarımm süper geçerrr çocukluğumu özledim :)))
o taraflara gelen olursa bi aloo deyin kızlar :)

Her kahve aynı tadı taşımaz...

Nerede içiyorsan, kiminle içiyorsan ona göre değişir...

Sahilde oturduğun rüzgarlı bir sonbahar günü, en sevdiğin dostun ağlarken içtiğin kahvenin tadı kederlidir...

Kahve telvesine yüreğinin acısı karışır.

Bir pazar öğle sonrası annenin 'hadi bir kahve yap da içelim' dediği kahve huzurludur...

Köpükler annenin göz bebeklerine yansır...

Dudağının kıyısında kalan küçük bir gülümsemedir...

Bir gece vakti zil zurna sarhoş birinin içtiği kahve düşülen kuyudan çıkma çabasıdır...

Koyu kıvamlı kahverengi bir ipe tutunur çıkarsın ... Çıktığın an uyuyakalırsın...

Ferahlıktır!!!

Dostlarla içilen kahve neşedir...

Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer...

Tek başına gece vakti balkonda içtiğin kahve yalnızlıktır...

Acıdır tadı... Ama garip de bir keyfi, lezzeti vardır...

Baban için yaptığın kahve sevgi doludur...

Çay bardağında, az şekerli...

Kahve gibi görünmez sana... Ama sıcaktır, dumanı tüter ve kokusu büyülüdür...

Beklemediğin bir anda sana uzatılan kahve başkadır...

Isıtır insanın içini...

Yorgun olduğunda içtigin kahve hafifletir seni...

Kendine getirir, unutturur günün ağırlığını...

Kahve aynı kahvedir belki...

Köpüğüyle,

Rengiyle,

Dumanıyla aynı kahvedir ama,

ıçilen kahveler ruhunun süzgecinden geçer,

Ve tadları değişir...

Her kahve aynı değildir buyüzden...

Ben de seni sevgiyle pişirilen bir kahve içmeye davet ediyorum.

Akşam,

Öğle öncesi, sonrası

Ya da gece kahvesi.

Ne zaman isterseniz.

Dostlukla yudumlayacağımız bir kahve molası vermeye ne dersin?

Senin kahven nasıl olsun ?

iyi geceler..
seda sevindim canım iyiye gitmesine
cimcime eşinin peşine takıl git derim ben,tamam dr. çok önemli tabi ama

allah göstermesin bir hastalık olduğunda,acil bir durum olduğunda dr.dan öncede hastane geliyor..

karamsar değilim asla ama hayat bu hiç birşeyin garantisi yok hastanede dr. kadar öenmli canım bence

eşin son derece mantıklı düşünüyor..bende dr. araştırırken hastaneyide göz önüne aldım

gerçi eşimin doruğa karşı negatif düşünceleri vardı halen de var.ben suat beyden randevu aldığımda eşimle, çok tartıştık o doruğa çocuk mu götürürüm ben asla asla dedi durdu sonra beni kırmadı randevu almıştım çünkü.ilk ve son kez giriyorum dedi ama suat beyden pozitif elketirik aldı bende çok şaşırdım,
sohbetleri süper ikisinin ama hastane deyinc ebenimki halen konur yada acı badem diyor..bu yazdıklarım yanlış anlaşımaz umarım doruğu kötülemiyorum asla eşimin düşüncesi bu tamamen ona ait.

antika bir veli için o sevdiğin eğitimini aldığın mesleğini mi bıraktın?
çok şaşırdım inan ben olsam cıngar çıakrtırdım..ne münasebet kim için niye neden bırakayımki..
neyse ya inşallah devam edrsin eğitmenliğine bu işini çok seviyordun çünkü..

günaydın kızlar.herkese iyi pazarlar.bu hafta sabahçıydım akşam saatimi kapatmayı unutmuşum sabah 6 da çaldı benim uyku filanda kalmadı.acayipte hastayım zor duruyorum ayakta.sedacım bu rakı tedavisi işe yarar inşallahta kurtulursun şikayetlerinden.vallahi canım durununun uykusuzluğu anlatıyosunda beni yoruyor burda.benimkinin arada düzeni bozuluyorda deliriyorum.sürekli uykusuz çocuk düşünemiyorum.allah yardımcın olsun canım.cimcimem bende oğlumu poliklinik doktoruna götürüyordum.çok güzel ilgileniyor diye birde kadın içime sinmişti.aradığımdada acil durumlarda yola çıkın geliyorum derdi.çokta önemli değilse telefonda yapmam gerekenleri söylerdi.ama hastaneye benzemiyor tabi.eşin bu yüzden haklı gibi geliyor bana.kızımı şimdi baharda bir doktor buldum ümit eroğlu adı.ben çok beğendim.eşimde aynı şekilde ilk defa bir doktoru değiştirmemeye karar verdim.herşeyi detaylı bir şekilde anlatıyor.ona devam bundan sonra.antikacım var böyle insanlar malesef.uğraşmasaydın hiç.bizde toplantıya gittik.okula müdür toplantının yarısını birkaç kişiye teşekküre ayırdı.orada açık yardımlar okula şunu veriyoru bu kadar odun şu kadar kömür filan.ne güzel yap yardımını.hayrı kendine gösterişe ne gerek var.pohpohlanıcak isimleri duyulacak ya.bizim müdüre hanımda yardımlar destekler kesilmesin diye işte böyle zamanımızın içine e......mleğim döktürmüşsün vallahi ne güzel şiir öyle.nilimsi benden 7kilo gitti.birazda boğazımızı tutmak gerekiyo sanırım.ben sadece ekmeği azalttım.işede başlayınca veriliyor canım.kaderim oohhhhhh topladın paracıkları he.bizim iş yerindede erkekler altın günü yapmışlar.her maaşta bir kişiye çeyrek alıyorlar.ne güzel değilmi.birikim yapmanın ayrı bir yolu.en azında kafa dağıtıyorsunuz kaderim biz arkadaşlarla ayda bir toplansak şükrediyoruz.herkes çalışıyor benim çevremde pazar oluncada ev işidir çocuktur.alışveriştir.oturmalara zaman kalmıyor.elifangelim kız tekmelesin varsın cadoloz olsun uyuşuk olmasın.daha ne istiyon gıı yerim ben onu.süsslü süslü bi kızın olsun bak maleğime analı kızlı ne güzel.kızlar benim kız emmeyi bıraktı.geceleri kaldırıp emziriyordum uyku arasında.gözleri kapalı emiyodu.şimdi hiç emmiyo.dayandık mamaya.bir hafta yetmiyo bir kutu.neyse benimkile kalkmadan ben biraz daha yatayım hadi bayyyyyyyyy

Günaydın hanımlar...

ANTİKA, canım ne yaptın sen ya. İşini bu kadar severken bırakılır mı? Elbette bazen şartlar istediğimiz gibi olmuyor ya da durum bizim adalet anlayışımızla uymuyor ama yinede ipleri tek seferde yakmaya değmez. Bak sen sinirden öldün ama adamın ruhu bile duymadı. Bir daha gözden geçir derim canım.

SEDA, ay canım kıyamıyorum hiç sana. Uykusuzluk çok zor. Birde geçicibir süre olsa dayanırsın. Seninkinin sonu hiç gelmiyor. Bakalım ne zaman yoluna girecek bu durum.

İLKNUR, haklısın canım aman uyuşuk olmasın anası gibi Babası gibi kıpır kıpır olsun.

Bizde öğlende yola çıkacağız. Leadangel ı almaya gideceğiz. Akşama geç döneriz ama olsun iyi oldu. Hem onu hem ailesini çok özlemiştim. Şimdi biliyorum onlarda beni bekliyorlardır =)) Harika insanlar. Babannesi her sefer aman benim torunum gelmiş diyerek beni karşılıyor ya bitiyorum yaa çok seviyorum canım kardeşimin ailesini.

elifim angelim uyşuk insan görmesek yutturucan bana.fıstık gibisin maşallah .hadi iyi yolculuklar.alda gel şu hatunu artık özletti kendini buralarda

selam kızlar. az önce provadan geldim çarşamba gösteri Allah'ın izniyle. ama moralim sıfır. valla bilmiyorum kızlar ama aslında benim derdim o veliyle değil bu saçma sapan düzenle. diğerleride aşağı kalır insanların çocukları değil aslında. ama büyüklerin hayatındaki üstünlük göstrilerinin çocukların masum dünyasınada böylesine iğrenç bir şekilde bulaştırılmaları beni deli ediyor. ayrıca o 20 çocuğun ne günahı vardıda zamanlarını ve emeklerini verdiler. o küçücük elleri şişti saatlerce tokmak sallamaktan. ha deselerdiki ekstra çalıştırın yetişsin belki yine bi ihtimaldi ama bunlar direk onu ayrı çalıştıverin o tek olsun derdinler bide. yok kızlar yok kızlar ben onca çocuğun hakkına giremem.Allah büyük bi kapı kapanırsa başka kapı açılır çıkar yine kafama uygun bi yerler.ama hakka giremem heleki emek hakkına hiç
neyse kafanızı ütülemiyeyim. şimdi bizde eşimle çıkıcaz oğluşumuda alcam şöyle bi Gemlik yapcaz önce orda bir kaç arkadaşımız var ne zamandır görüşemedik sonrada mudanyaya yeni doğum arkdaşlar bu gece oraya kaçıyorlarmış ee tek kız kaldı Nehir'imiz arada özlemide başka akşamda ordayız inş. geceye de Allah kerim

Allahım ya saçımı başımı yolucam, biz gidemedik ya (((

Eşim öğleni geçerken uyandı. Tabi yolculukta yalan oldu. Adama da kızamıyorum ki yorgunluktan ölüyor. Hele son iki pazardır erken kalkıp çalışmıştı, artık bu hafta iyice pili bitmiş herhalde. Neyse, ne yapalım kısmet değilmiş.

biz bir tane düğün salonuna ve bir otele baktık şimdi karar bzide değerlendiriyoruz bakalım neresi olacak..
ayy buda çok tatlı telaş düğün salonalrı tutulusun sonra kıyafet faslı ardanın pipi faslı,,
çarşılara gel git bitmez artık..
bugün slaytları seyrederken eşimle ikimizi hayal ettik dans müziğini seçmeye gitmiştik evleneceğimz zaman şimdi ise oğluşalrımızın müziğini arıyoruzz..hayat işte ne kadar çabuk geçiyor zamann.
11 seneyi geride bırakacağız haziran ayında hatta haziranın 30 una baktık boşyer varmı diye baktığımız 2 yerdede haziran 30 dolu bizim evlilk yıldönümümüze denk getiremiyoruz.

bugün birazda ardaya park keyfi yaptırdıkk.ayy öldüm bittim eşimde arkadaşlarıyla takılıcakmış birazcık..keşke arda uyusada bende uyusamm..
ilknurcum evet canım gün yapmak mantıklı benim 2 günüm var bu sene vallah süper oluyor.
eşim asla paralarıma karışmıyor.
elifangel kötü olmuş yaa ledangelde sizi beklemiştir..sağlık olsun bundada vardır bir hayır..

Kaderim, elbette beklemiştir, haber verdik, eminim üzülmüştür.

Ay ben çok üzüldüm. Gidemedim diye. :2:

Ayrıca senin hazırlıkların çok duygusal olur şimdi. Zaman nasıl geçiyor yahu, bende böyle mi diyeceğim zaman gelecek...

Boğazım hala çok şiş çok berbatım ya ((((

merhaba kızlar nasılsınız keyifler nasıl.ben okuyup okuyup kaçıyorum cevap yazamıyorum inanın bu sıralar koşturmaca oldu yine şimdi hiç okumadan direk atladım yazıya.ece yi uyuttum yatırdım inş bu akşam güzelce uyur da bende uyurum dinlenirim,çok yorgun ve uykusuzum haftaya iple çekiyorum anneciğime ve babacığıma gidicem inş orda bol bol dilenirim rahat ederim tabi tuğçenin okulundan izin alabilirsem gidicem bakalım hayırlısı...yeni yıl geliyor bi garip sevinç ve hüzün var içimde koskoca bir yılı bitirdik ben bu seneyi kızıma kavuşmayı bekleyerek ve son 4 ayıda onu büyüterek geçirdim bu sene benim için güzel ve mutlu geçti 2 kız annesi oldum sanırım yaşlanıyorumama ALLAHIMA binlerce kez şükürler olsun ki bana ve eşime sağlıklı evlatlar nasip etti inş hayırlı evlatta ta olurlar ömürleri boyunca.
aklıma ne geldi kızlar bir yıl boyunca burdan birbirimizle dertleştik güldük eğlendik.herkez bu sene ile ilgili aklında kalan unutamadığı en üzgün zamanını ve en mutlu anını yazsın,tabi siz ne dersiniz bilemem,bu konuyu ben ortaya attım ben ilk olarak yazayım steyen katılır...
2010 yılı EN MUTLU OLDUĞUM ANLAR:2.kez anne olacağımı öğrendiğim gün,ve ikinci meleğimi canımın parçasını kucağıma aldığım an.EN MUTSUZ OLDUĞUM ANLAR:çok sevdiğim bi akadaşımın bebeğinin dawn sendromlu olduğunu öğrendiğim an,bide mutsuz değil ama en üzüldüğüm an ise doğuma gideceğim gün kızımla vedalaşmam onu hayatım boyunca unutamam
KIZLAR BEN YAZDIM İSTEYEN KATILSIN.....

selam hanım hanmcıklarr...
akşam 10 gibi geldik hepimiz pestil olmuşuz Devrim zaten yolda bi uyudu uyuyuş o uyuyuz maşallah hala açmadı gözünü hoş bu gece sütünüde içmedi ama sabah kurt gibi olur
bende az önce kalktım çayı koydum çünkü herifte birazdan uyanır bu hafta güne çoookkkk erken başlıyoz. ama iyi geldi kafam dağıldı bari.
elifcim üzülme varıdr bundada bi hayır hem yazık bak çok çalışıyo adamcağız bırakta dinlensin.
kaderim sünnet telaşı başladı he ayyy çok cici bizimde gelcek sıramız zamanı gelnce ama ne güzeldir o heyecan. bizim daha şimdiden bir sürü hayal inş. gerçekleştirebiliriz. sizinde herşey gönlünüze göre olsun canım. eee nerelere baktınız bakim planlar ne anlat.
ahyatu sadece güzel olanları yazsak bırakalım kötüler üstü bir daha açılmamamak üzere kapalı kalsın.ben kötü anılarımı betonlara gömüp denize atmayı tercih ediyorum.
ama iyi anlar ooo bu sene çoookkk güzel şeyler oldu hayatımda iki yeni girişimim oldu ikiside beni çok mutlu ediyo.kendi oğluşumu görememiştim ama en yakın arkadaşlarımdan birinin dünyalar güzeli kızı elime doğdu. yıllarca evlat hasreti çekmiş diğer çocukluk arkadaşımın hamile haberi geldi ve paşamızda arkasından. ama en önemlisi hiç bir şeyini içime sine sine yapamadığım kuzumun doğum günüydü sadece oğlum ve biz kavgasız gürültüsüz herşey gönlümüzceydi. benim için bu yılın en mutlu olayıydı o.
önümüzdeki yıl inş. hepimiz için çok daha iyi çooookkkk daha güzelliklerle dolu olur. hiç kötü olaylar yaşamayız. gözlerimizden hep sevinçten göz yaşları akar. nazımız elifimiz bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar. Kaderim gönlüne göre bir düğün yapar. sedam rahatsızlığından kurtulur. minişlerimizin uykuları düzene girer. Atatuğ ve Tuğkan'ın iştahları açılır. Ömerciğimiz yabancılığından kurtulur nilimsiye biraz nefes aldırır.
ayyy kızlar şaka maka koca bir yıl geçirdik beraber kocaman bol çocuklu bi aile gibi olduk be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…