Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
elifangelim mevlüt hediyelerin çok güzel canım.güle güle dağıtın.evindede huzurla sağlıkla oturun canım bebişinle hep beraber.darısıda bizim başımıza.

gunaydinnlar olsun hepimize benim uykularim iyice sapitti gece 2 bucukta yattim sabah 6da kalktim ayy ya duru uyudu ben uyandim esim geldi kahvalti yaptik kuzumda uyandi off su bulusma bugun olsa ne olurdu sanki

günaydın güzeller
buluşmaya az kaldı inşallah yarın süper bi gün geçiririz kuzularla tırtıla bindiririz yaramazları
özledim hepinizi 2-3 gün görmeyince özlüyorum valla

Çok teşekkürler hanımlar tüm iyi dilekleriniz için :)

Melekcim bende tırtıla binebilir miyim. Malum çocuklar küçük der atlarım bende ahahahha

günaydın hanımlarrr az evvel okadan mikemmel bir haber aldımki çok mutluyum
amca kızım hamile
çok istiyorlardı artık çok sevindim çok

Bir de ben versem size hamilelik haberi tam olacak valla ama tıırttt olmuyor daha
Yarın kaçta geliyorsunuz
Mekanınızı basacağım
Erken gelin

binersin tabi elifçim senin kızın da canım çeker :))

çok sevindim leadangelcim allah tamamını erdirsin inşallah canım benim..

yeşimcim 12,30 da ordayız bizzzz.....gel mutlaka en üst katta çocuk oyun alanına gel yemek katında

kent meydanında canım...yemek katı varya kat 3 falan var...sinema salonu var..
sinamanın alt katı yemek katı..orda yürüyen merdivenlerin hemen karşısında pide ve simit evi var ordan içeri girr kocamannnn bi çocuk oyun alanı çıkçak karşına ordayız canım... sen gelince bizi ara en iyisi
12,30 da orda olcaz

ayy melekcim bende çook özledim valla ne iyi olucak inş mız mız olmazlar atatuğun 4 diş birden geliyor sabahtan beri sürekli ağlıyor çok moralim bozuk bana da iyi gelicek

elifcim ben seni asansöre bindiricem hala bizim asansöre binince aklıma sen gelip gülüyorum görsem ne olurdu bilmiyorum yani

olmaz olmaz bizim akıllı bıdıklar dışarda pek bi mutlu oluyolar
oyuncaklara falan bindiririz yarın onları cin gibi olurlar
hadi yarın görüşürüz kızlarr
geç kalmayın heee 12,30-1 arası en geç orda olun

Cimcimem oynarım ben yine gelince

Hepinize iyi eğlenceler malesef ki ben gelemiyorum. Annemler gezmeye gitmeye karar verdiler bugün öğlende bende mecburen eşimin yanında duracağım ( Ben onlara emanet edecektim onu, karnı acıkınca falan nasıl yapacak o ayakla mümkün değil. Annem de başka gün gidersin dedi bende kaldım evde yine işte

kızlar günaydın
elifangel canım güzeller aldıkalrın allahım hayırlısı ile dağıtmanı nasip etsin bu arada yeni evinde hayırlı olsun huzurlu oturmayı nasip etsin Rabbim.
kızlar sizlere afiyet olsun miniklerede iyi eğlenceler

slm hanımlar nbrsiniz vallhi süperdi bıdıklar da bizde çok eylendik sağolun hanımlar çok iyi geldi

herkese selammm
benimde 7 aylık bir oğlum var
aranıza katılabilir miyim??

oooo buluşma olmuş süper hadi kim koyacak fotoları bakalım biz gelmeyenlerde
biz güne erken başlayınca erkenden anneme geldik saat 2 de annemdeydim hemen açtım burayı baktım herkez kentte kimsecikler yok burda
sabah 8 de çıktık evden sınavdır gezmedir anneme geldik.şimdide annemdeyiz
ayy sedacım bizde inan orda olmak isterdik ama önceden yapılmış planlar oluyor.
aslında anneme gelmeden uğramak istedim ama yol gözümde büyüdü.
başka zaman inşallah...
neyse faceye bakayım belki oarda resimler eklenmiştir..

selam hanım hanımcıklarrr...
cleopatra tabiki hoşgeldin
sedacım ben uğradım ama ancak uğrayabildim yarım saat falan kalabildim ordan anca yetiştim. ama melekle, cimcimemin gittiği zaman çok iyiydi. leadangelle napcamızı şaşırdık biri anne diye ağlar öbürü kaçar benim yabani kimseye yaklaşmaz. ayyy büyümeyemi başladılar ne
en iyiside cimcimemin tepkisiydi bi geldi Atatuğ kaydırağa çıkıyo tamda böyleydi bakışı
neyse kızlar inş. boş bi günde bunu tekrar yapalım. seda bu arada şupazar hangi günler kuruluyo de bakim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…