Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

kızlar bu akşam Devrim öle bişey yaptıki hala şoktayım. biliyosunuz benim bu canavarın topluluk takıntısı var oratada bişeye tahammülü yok. bu akşamda babasına bağırdı. adam işe gidicek giyiniyo alışkanlığı çıkardığınıda yatağın üstüne atar kaç senedir hiç topladığını görmemişimdir. aynı şeyi bu akşamda yaptı ama iş farklı oldu Devrim'de yanımızda yatağın üstünde babasını seyrediyo neyse herif giyindi tam odadan çıkacak Devrim'de bir yaygara almış babasının pijamalarını hem yumaklıyo hem bağrına bağrına söyleniyo resmen söyleniyo ama. tamam ver ben topliyim dedim babasına baka baka ona uzatıyo hende söylenmeye devam ikimizde şok olduk. herif mecbur döndü aldı çamaşır dolabnın üstüne koydu. Devrim'de yine bi yaygara çekti tekrar eline verdi ne zamanki katladı dolaba soktu ondan sonra sustu bi taraftanda alkış yapıyo başladım gülmeye oh olsun sana ben yapamadım kaç senedir ama oğlun yaptırdı dedim. valla bu beni parmağında oynatcak diyo. ama gerçekten çok şaşırdım kızlar.hakikaten alimden zalim zalimden alim oluyomuş demekki.

ohh devrim gelicek babasının hakkından ne güzellll
canım ben geldiğimde sen yoktun görüşemedik başka sefere artık :)
oradaki pazar sadece çarşamba günleri kuruluyor

kızlar bayılmak üzereyim saat 1:30 gibi devrim bir uyandı çığlıklar içinde daha 10 dakka önce uyudu. yok artık ben bu doktorların psikologların hiçbirinin sözüne inanmıyorum. yok banyo yaptırın rutine alışsın çocuk doğduğundan beri her akşam aynı saatte yıkanıyo bunun daha rutinimi olur. yok yanına oyuncak verin alakasız, yok kaliteeli zaman geçirin heleki bunu söyleyene kaliteli tarafından bi geçiricem. her gün en az üç saat tamamen ona ayırıyorum ki bu sadece onun kontrolüne bıraktığımız zaman dilimi. yok açsa uyumaz, daha ne vereyim beni yicek yakında. kusuruma bakmayın yaaa acayip delirmiş durumdayım. napcamı şaşırdım. kesintisiz 2 saat durmadan bağırdı. bir taraftan o bağırıyo bi taraftan annem söleniyo, bi taraftan babam onumu vereyim bunumu vereyim deyip duruyo onlar üstüne vardıkça çocuk iyice kuduyo. :84: :84: :84: onlar yetmezmiş gibi bide meraklı apartman ahalisi eklendi son yarım saate ki ondan sonrası iyice faciaydı. biri okuyalım nazara gelmiştir diyo, diğeri karnımı ağırıyoki,beriki yok tuvaletin suyundan yüzünü yıkayın. yaa çok afadersiniz ama b.... tan medet uman tek milletizdir he.oynatıyodum nerdeyse. neyse millet gitti devrim sustu ev ahaliside yattıda biraz sakinleştim.

gunaydinlar hayirli pazarlar
uyumayan cocuk cok zor 2 yasinda hala cekiyoruz bak bu gece babannesinde bizimki artik kafam o kadar alismis ki 3 te uyudum gece 5 bucukta ayaktaydim ve hala uyumadim
uykusuz bebek buyutmek cok zor

ii geceler hanımlar babam geldi bugün ve bir akrabayı ziyarete gittik devlet hastanesine meleğim msjında ozman geldi cnm ben yarın sbh kısmetse karacabeye gidiyorum hanımlar kendinize ve bebeklere ii bakın özleyin beni

slm kızlar...buluşma her zaman ki gibi çook tatlı geçti bızdıklar çok eğlendi tabi bizde

leadangelim güle güle git gel özledim kız şimdiden

meleğimde annesinde bende mi sabahtan anneciğime kaçsam

fotoları faceye yükledim kızlar burası biraz uzun sürüyor da üşendim doğrusu

antikacım o kadar şaşırma büyüyorlar artık konuşamasalarda herşeyi farkındalar cnm

akşşam akşam kocişle kapıştık bende de uyku muyku kalmadı sabahlarım herhalde bu sinirle aslına birazcık haklı ama offfffffffff

cuma günü bendeniz gene cüzdanımı kaybettim bu son 1 sene içinde 3. rekora doğru gidiyorum sanırım 2kerede cep tel.kaybettim...ama bu sefer kayıp büyüktü çünkü atatuğun kan kartından tutunda sağlık karnesine nüfüs cüzdanına kadar herşey içindeydi tabi benim ehliyet nüfüs cüz kartlarda cabası..
hiç hepsini yanımda taşımadım kör olası sağlk ocağı cuma sabahı aradı aşı karnesini istedi aşıların yazılması zorunlu dedi hadi zırt pırt aramasınlar diye gittim...o kadar ağladı ki atatuğ orada eve gelene kadar susmadı elim ayağım dolaştı veeeee ben bu arada eve gelene kadar kaybettim cüzdanımı

belki bulunur umuduyla bugüne kadar söylemediim eşime neyse babamlara çıktık bugün yemekte söylemesi ayıp birer duble demlendiler kayınpeter damat çıktık eşim dedi ki sen kullansöyledim bir avazda sonrası malum taksiye atlatık geldik :76:

uffff dır dırr dırrr yedi beni 1500 tane senaryo üretti bu saate kadar dolandırıcılıktan tutunda çocuk kaçakçılığına kadar:2:uyuz işte uyuzzzzzzzzzzzzz

aman be cimcimem boşverrrr giden evrak olsun cana bişey olmasın.
iyi haftalar hanımlarrr...
ayy kızlar bu sabah bi tuhaflık var üzerimde hiç bi yere sığınamadım.kendimi garip kalmış kuş gibi hissediyorum.herifi yolladım çamaşırları halettim oturdum pc nin başına önce film açtım sarmadı kapadım eski dizilere baktım yine olmadı, kitap okuyim dedim, canım istemedi. ufff bu ne yaaa çok yanlız hissettim bi an kendimi neyse yengeme ineyim bari bizimkiler kalkana kadar böle olmucak sinirlerim bozuldu.

günaydın iyi haftalar kızlar herkese
ayy cimcimem gitmiş herşey işallah bulunur ya valla insan giden paraya değlde o evraklarda gidiyo ya uğraş dur artık tekrar yenisini çıkaracam diye

ben geldimmm. biraz rahatladım az sohbet bide sabah kahvesi iyi geldi. kızlar bu aralar çok garip rüyalar görüyorum aşırı rahatsız ediyolar beni yaa sizdede varmı bu adet dönemlerimde çok fazla rüya olayı.
bir Yeşim hemşirem Jale hanımın topiğine bir uğrarsan iyi olur ancak senin cevap verebileceğin bir konu varda

cımcımem cana glcğne mala gelsn bende de hastalık oldu bır yerden kalkarken 40 kere arkamı kontrol edıyrm delı gıbı hele cocuk olunca ınsan herseyı unutyr antkm bende ruya yok ama o kadar gergnmkı 10 gun oncesnde baslyr gergnlkler napalm sağlık olsun sedam ya gdmycz herhalde bu hafta pazara baksana havayaaaa nasıl gdrz buz gıbı buz uhuuhuuuu

sedacım hakat bu hafta sallıcaz sanırm şu pazar işini. bizim evde hastalık kol geziyo. herif evde bu gün yarına da Allah kerim. haftaya bırakalım güzelim bu işi nilimsi geliyomu sende.

günaydınler herkeze
cimcime peki ne olacak şimdi yenisinimi çıkartıcaksın.offf uğraş dur ondan sonra
inşallah bulunur..
pazarmı kız bensiz pazara gidin bak napıyorum sizipazar değince deliriyorum..
antika pazartesi pazarıda oluyor canım gökderede pazar günüde aynı pazar mudanyada
mudanyadaki çok büyük ve harika takılar giysiler varr.
ama çarşamba pazarını görmedim ama çok duydum.inşallah bir aksilik çıkmassa bende gelirim..
bu arada nilimsi senin akupunktur nasıl gidiyor başladınmı.
benim arkadaş 3.seansta 6 kilo verdii.paket seçmiş o bir pakette 10 seans varmış.
daha 7 seansı var ve20 kilo vermek hedefi ve artık hiçte zor değil diyor..
kilo vermek bu kadar kolaylaştı artık..
nilimsi sen 7 kilodan fazla verme canım kiloda yakışıyor bayanlara...
hedefin kaç kilo vermek..

ne güzel birbirinizle bir şeyler paylaşıyorsunuz bende yeni giriyorum bu siteye benimde 3yaşında oğlum var herkeze iyi günler

sende hoş geldin canım bursadamısın sen.
ay önceden ne güzeldi profillerde görüyorduk bilgileri
şimdi göremiyoruz,

niluferarda hoşgeldin
kızlar nerelerdesiniz be hepiniz firarlardasınız. beni bi başıma bıraktınız. zaten canım sıkkın bu sabah yine gariplikler üst üste geldi. seviyo ama yemekte zorlanıyo diye devrime nar sıkayım dedim meyva sıkacağını indirdim. aman başıma bela oldu meret.önce kapatma yerlerinden sızdırdı sızmak ne kelime fırlattı posalarını resmen. bütün mutfak nar suyu oldu. Devrim'in ödü koptu onada sıçramış. neyse temizlendik ettik. onada doldurdum biberonuna verdim. bende mereti yerine kaldırayım dedim. mutfak dolaplarının üstüne koyucam tam saldalyeye çıktım hoppp sandalye kaydı ben yere kucağımda o meret. neyse çok şükür bişey olmadı yine tam çıktım kaldırdım seferde kutusunun kapağı açılıp aşağı inmezmi hemde doğru Devrim'in oturduğu yere doğru aşağı nasıl indim çocuğu nasıl çektim altından bilmiyorum yüreğim ağzıma geldi. meret bide ağır o büyüklerden oda üstüne gelince iyice sinirlerim bozuldu Devrim'i verdim babamın kucağına sıkacağı aldığım gibi aşaya çöpe indirdim. adamda çıkmış noluyo diyo (hasta demiştim ya 5 gün rapor verdiler anjin olmuş ) dedim meyva sıkacağını attım aynen böle baktı yüzüme niye çalışmıyomuydu dedi dedim yooo öle güzel çalışıyoduki heryeri doyuruyodu bende sinirlenip attım başladı gülmeye iyi yapmışın ne diyim diyo bi taraftanda babama kaş göz yapıyo babam sus diye işaret edince pıspıs güttü odasına geri

bu arada kızlar aklınızda olsun simtelin meyva sıkacağı bu dediğim sakın benim gibi gaflete düşüp almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…