Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

tüh ya yeni gördüm leadangelim yazını şimdi geldim 1 karış mopaşı 1,30 saat gezdik can sıkıntısından gelirdik valla neyse c.tesi görüşücez nasılsa

karamuk çok uzak kalma öyle

oğluşum iyide gelen giden olmasa bende gelirdim kent meydanına.evdeyken iyi olurdu.özledim hepinizi.başka zamana artık.resimleri eklersiniz bizde gelemeyenler bakarız burdan

oğluşum iyide gelen giden olmasa bende gelirdim kent meydanına.evdeyken iyi olurdu.özledim hepinizi.başka zamana artık.resimleri eklersiniz bizde gelemeyenler bakarız burdan

ilknurcum çok geçmiş olsun ben biraz geri kaldığım için tam anlayamadım ne ameliyatı geçiridniz işallah önemli bişey değildir

beyaz melek coook kotusun ve tam bır eğtmnsn yanı waffle resmı koymussn ama bu lğnelerden sanırım hayret edyrm kı canım cekmedı kı waffle manyağym normalde ama bursada maalesef ıstanbuldakı gıbı waffle yapan bır yer yok bır ara abbas acılmıstı burda ama kapandı ben waffle deftrnı kapadım zıra yağ torbasına dndm cmrtesı esımle ıslermz var ısım erken bıterse yanınzdayım bende anca su ıcermm yasanuuuur yapma bunu kendıne gez toz cnmmm sınırlama kendını

Melekcim çok teşekkürler :))

Ben eklemeyi beceremeyince sağolsun melek bana yardımcı oldu. Bunları bugün aldık kızlar. Ay nasıl heyecanlandım, mutlu oldum anlatamam. Bebeğim için ilk defa kendim bir şey aldım. Yarısını annem yarısını kayınvalidem ödedi sağolsunlar...
Eşime ve bana bırakmadılar. Annem zaten alacaktı ama kayınvalideme de haber yolladı beraber alalım diye. O da hemen kabul etti. Bu kadar uyumlu anlaşmaları çok hoşuma gidiyor. Gerçi o da annemden kaynaklanıyor, kendisi 7 kralla barışıktır. Hiç kötü konuşmaz, uyumlu ve yumuşak huyludur.

Sonra da yeni evim için perde almaya gittik. Beğendik salonun ve mutfağın perdesini. Diğer perdelerim uyuyor çok şükür o yüzden onlardan almamıza gerek yok. Perdeci eve eşyaları taşırken gelip ölçü alacak sonra da 10 gün içinde gelir takarım dedi. Halılarım da yıkamaya gidiyor.

İnşallah 1 ay ya da en geç 2 ay sonra evimde olacağım. Bize bu günleri gösteren Rab'ba hamdolsun...

Canım ben kendimi kısıtlamıyorum ama evde büyüklerle yaşayınca onlar izin vermezse çıkamıyorum ben..

ayy canım benim yaa istikrarlı olmaz süper iğneler işe yarıyor demek ama öyle çok fazla kilon yok dert etme senin güzel gözlerinn yeter :)
mutlaka uğra canım bekliyoruz

selam arkadaşlar...
waffle yemeğe gidiyorsunuz sanırım bayılırım ama burda bulamıyorum maalesefff!!!

elifangelcim söylemiştim gerçi ama çok güzeller cnm sağlıkla iyi günlerde dağıt mevlütünde inşallah canım

elifcim çooook güzeller Allah kahkahlarla dağıtmayı nasip etsiin eee tabi dağıtma görevini biz yapıcaz teyzeleri olarak 2şer tane alıcaz ona göre mevlütte canım hayırlısıyla geçiceksin o güzeller güzeli evine kraliçeler gibi de bir prenses doğurup krallar gibi yaşıyacaksınız hep beraber yuvanızda inş...

biz gelmeyenlerin yerine de yeriz var bende o kapasite

nilimsi cnm benim bi kereden bişey olmaz bak görünce canlı canlı canın çeker yaaaa kızlar waffle bize bahane zaten çocuklar parkta zamana geçirsin istiyoruz yoksa waffle herkesle yenir maksat minikler şekerlensin

Teşekkürler Cimcimem
Aminn inşallah.

Ya zaten ben waffle ı kızım istiyor diye yiyeceğim yoksa kendim için değil

* bu kadar yalancılık mı olur * ahahhahahh

hepinizi çoooook özledim waffl bahane keşke olsam yanınızda keşke yarın olsa offf
offf yaşommm ne yapsakki

cicilerini iyi günlerde dağıtın iyileşte bir an önce ayy ben bile görünce heyecanlandım yaaaa ne mutlu allahım herşeyi gönüne göre versin siz sağsalim kurtulun hayırlısıyla

elifangel çok güzel canım mevlüt hediyelerin
iyi olmuş iki anneler halletmişler..
ben dediğim gibi vallah çok gelmek isterim ama mümkün değil.
bu hafta çok tozuttum tozutmaya devamdün kayınvalidem geldi bizde kaldı
bugün için arkadaşlarla sözleşmiştik kayınvalidem sen git ardaya bakarım deyince
amanin bir iyi olduki sormayın çok uzaktı gittiğim yer.ordan açık havada bir sigara çay keyfide yaptık..
yarında aynen yokum,cumarteside oğlumun abc de sınavı var saat 10da ordanda sinemaya gideceğiz
çocuklara söz verdik kentte gidersek size bakarım ama çoğunluk ne derse orası olacak..
yinede belli olmaz bana ayy bana profiterol olsun başka bir tat beni kesemezz
kocaman kocaamn resimlerde koysanız profetreol derimm ayy canım çektii.

selam hanım hanımcıklarrr....
nihayet kurtuldum bu yüktende.
Elifcim inş. sağlıkla kurtulursunuz ikinizde ve güzel bir mevlüt olur. hayırlısıyla evinede geçersin huzurla yaşarsınız inş. canım.
ahhh ahhh bebek mevlütü deyince içim burkuluyo hala nasıl söndürücem bu içimdeki nefret ateşini hiç bilmiyorum. benki beni sokan yılana bile of demeyecek bir insandım şimdiyse. boşa dememişler melekler bile dayanamazmış insanın insana ettiği zulme diye.
ne yalan söyliim kızlar oğullarımız için o kadar değil ama kızlarımız için daha bi korkuyorum Allah inş. hayırlı, iyi, aklı selim,vicdan sahibi, en önemliside cahil olmayanlar insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı tüm hayatları boyunca.neyse gece gece içinizi karartmıyım.
valla cimcimem ne tatlısı ne tuzlusu ben daha ağır şeylerden yanayım. onlar bana çerezlik bile olmuyo. nede belli ediyom demi tutsan ikiye ayrılcak belimle nilimsi şu verceğin kilolar boş agitmesin kız birazını bana yolla bari. yok ama böle devam ederse bende bi diyetisyene gitcem bu gidişle ama almak için. iyice eridim son dönemde. ve hayret şu an kullandığım ilaçlarla daha önce 55 leri görmüştüm bu sefer onlarda kar etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…