- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
oğluşum iyide gelen giden olmasa bende gelirdim kent meydanına.evdeyken iyi olurdu.özledim hepinizi.başka zamana artık.resimleri eklersiniz bizde gelemeyenler bakarız burdan
ilknurcum çok geçmiş olsun ben biraz geri kaldığım için tam anlayamadım ne ameliyatı geçiridniz işallah önemli bişey değildir
beyaz melek coook kotusun ve tam bır eğtmnsn yanı waffle resmı koymussn ama bu lğnelerden sanırım hayret edyrm kı canım cekmedı kı waffle manyağym normalde ama bursada maalesef ıstanbuldakı gıbı waffle yapan bır yer yok bır ara abbas acılmıstı burda ama kapandı ben waffle deftrnı kapadım zıra yağ torbasına dndm cmrtesı esımle ıslermz var ısım erken bıterse yanınzdayım bende anca su ıcermm yasanuuuur yapma bunu kendıne gez toz cnmmm sınırlama kendını
beyaz melek coook kotusun ve tam bır eğtmnsn yanı waffle resmı koymussn ama bu lğnelerden sanırım hayret edyrm kı canım cekmedı kı waffle manyağym normalde ama bursada maalesef ıstanbuldakı gıbı waffle yapan bır yer yok bır ara abbas acılmıstı burda ama kapandı ben waffle deftrnı kapadım zıra yağ torbasına dndm cmrtesı esımle ıslermz var ısım erken bıterse yanınzdayım bende anca su ıcermm yasanuuuur yapma bunu kendıne gez toz cnmmm sınırlama kendını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?