Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

günaydın kızlar. sedacım geçmiş olsun canım aman kötüye yorma.
cimcime nelere götürdün sabah sabah beni he.
bişey varmış gibi bende bu saatte uyandım. nasıl dayancam baalım 9:00 'a kadar. üffff gene nazarladayız kızlar bi ara bebişler hepsi birden rahatsızlandıydı şimdi bizler dökülmeye başladık teker teker dikkat edin kendinize bu kadarla kalalım.

sahi kızlar bi kaç gündür ilknur yok ortalarda fakettinizmi. nazında sesi çıkmıyo. nerdeki bu hatunlar.

Aman yarabbi, ağrıdan gece yarısına kadar uyuyamadım. Kalp atışım 85 e geriledi rahatladım ama tansiyonum 7 ye 3 oldu. Sürünüyor yerlerde. Hem belim hem kasığım çok ağrıdı, aklım gitti dedim çocuk gidiyormudur nedir. Kopardı belimi resmen. Neyse ki sonra uyumuşum. Şimdi uyandım hiçbir yerimde ağrı yok :49:
İyiyim çok şükür. :nazar:

Ama en çok kendime kızdım dün gece. Kendim sinirlendim kim bilir bebeğim içeride ne oldu. Mutlaka ben ağlayınca onunda canı sıkılmıştır. Değmeyecek insanlar için kendimi üzüyorum, bebeğimi huzursuz ediyorum. Artık alem kötü bir şey söyledimi terk edeceğim orayı karar verdim. Dinleyipte sinir olucağıma onlar sinir olsun. Millet söyleyip rahatlıyor ben 3 gün hasta. Allah ım cahil insanlarla uğraşmak ne zor :14:

günaydın kızlarrr
antikacım sedacım çok geçmiş allah acil şifaar versin ikinize de
antikacım dr faranjit dedi ise sigara falan içiyosan bu aralar içmemeye çalış çünkü sigara faranjitin baş düşmanı eğer geçiçi faranjit ise iyileşmesini engeller geçiktirir canım o yüzden söylüyorum .
ahyatuğ canım arkadaşın için çok üzüldüm . allah sabırlar versin gerçekten çok zor bi karar. insan ne yapacağına karar veremiyor bi an düşünüyorum da ben olsam napardım diye ama işin içinden çıkılmıyor. baştan diyosun kesinlikle doğurmam ama bi yandan da düğer kızların dediği gibi içine onun sıcaklığı düşünce nasıl kıylılır diye düşünüyorum. offf ne zor bişey allahım arkadaşına yardım etsin ve işallah hakkında doğru olan bir karar veriri canım

Aman yarabbi, ağrıdan gece yarısına kadar uyuyamadım. Kalp atışım 85 e geriledi rahatladım ama tansiyonum 7 ye 3 oldu. Sürünüyor yerlerde. Hem belim hem kasığım çok ağrıdı, aklım gitti dedim çocuk gidiyormudur nedir. Kopardı belimi resmen. Neyse ki sonra uyumuşum. Şimdi uyandım hiçbir yerimde ağrı yok :49:
İyiyim çok şükür. :nazar:

Ama en çok kendime kızdım dün gece. Kendim sinirlendim kim bilir bebeğim içeride ne oldu. Mutlaka ben ağlayınca onunda canı sıkılmıştır. Değmeyecek insanlar için kendimi üzüyorum, bebeğimi huzursuz ediyorum. Artık alem kötü bir şey söyledimi terk edeceğim orayı karar verdim. Dinleyipte sinir olucağıma onlar sinir olsun. Millet söyleyip rahatlıyor ben 3 gün hasta. Allah ım cahil insanlarla uğraşmak ne zor :14:

canım benim günaydın
çok geçmiş olsun
çok şükür geçmiş ağrıların aman hayatım dikkat et kendine heleki stres çok etkiliyo bebeği boşver kim nederse desin üzme sen kendini ve küçük meleğini dediğin gibi insanalar söyleyip rahatlıyo ama karşı tarafı hiç düşünmüyo boşver kulak asma canım sen kimseye

canım benim günaydın
çok geçmiş olsun
çok şükür geçmiş ağrıların aman hayatım dikkat et kendine heleki stres çok etkiliyo bebeği boşver kim nederse desin üzme sen kendini ve küçük meleğini dediğin gibi insanalar söyleyip rahatlıyo ama karşı tarafı hiç düşünmüyo boşver kulak asma canım sen kimseye

Çok haklısın Karamukcum =)

Bu arada doktor bulabildin mi? Ne yapmayı düşünüyorsun. Ya bende zamanında çok dr dolaştım bir iyileşemedim bu kadın hastalıklarından, aslında bir gün görüşsek istişare ederdik, nereden hangi doktora git falan diye ama hiç de görüşemedik. Cumartesi de çalışıyor musun? Ya da msn den falan mı konuşsak acaba? :4:

günaydın hanımlarrr
elifangelım aklımda sen olarak açtım iyiyim duyunca sevindim vallhi ohhh çok şükürrr üzülme gerilme yıpratma kendini bak daha bunun son ayları var lohusalığı var bebeğin yeni doğduğu zman alışma süreci var sen sakin olucaksın umursamaz davranıcaksın dinlemiyceksin en basidi susuturucaksın yoksa çok üzüyolar insanı sen benim yanımdaydın çok kırılıyor insan hormonlarında verdiği hasaasiyetle
cimcimem ya maşallah amma tombişmiş bu kuzular ya noldulşar şimdi ayyy vallhi hepsi çıldırdı
akşam 9,30 da geldi misafirlerim 12,30 da gitti tuğkan onlar gidene kadar uyumadı ve sürekli ağladı bana hiç huzur vermedi herşeye alındı uykuda gelince herşeye kırıldı sbhda babasının sesine 8 de kalktı 8 saat bile uyumadan
geçirdik babasını yatırdım yatağına bende yattım kalktı yattı kalktı yattı saat 9 u geçee zor uyudu vallhi noluyor aklım ermiyor ya herşeye götürüyorum 40 çıkmadan sokaklara çıktık alışveriş merkezleri park pazar oturmalar heryere benle gidiyor bu yabaniliği neden aklım ermiyor ya yabancı gördümü bambaşka tuğkan oluyor

kizlar napiyosunuz erkenden uyandim ve bugun evdeyim sizde ne var ne yok dun gidemedim sosyete pazarina haftaya insallah

ayy ledangelim ayni sorun bizdede var cok zor yaaa dun arkadastaydik bi arkadasiminla ogluda vardi bu ay 1 yasina girecek cocuktan nasil kaciyor gorsen aglaya aglaya hele evde yanlizsak biri geldiginde pesinden ayrilmiyor

şikayet etmeyin kızlar ne güzel bende biraz yabanilesin istiyorum ama yok 1 dakika sonra herkesle kanki velet geçen koray sporda tatlı bir abinin kucağından gelmedi bana yaaaaaaa bir topa sattı beni :1:bu daha sinir bozucu dolmuşta otobüste minübüste herkese şebeklik inanın bu daha kötü :17:ona hişt yapanla ahbap keşke benmki de herkesi yabancılasa ; hele sevmediğim insanlara gülüp oynuyor ya uyuz oluyorum...:43:

hadi hayırlı haberlerle gel antikacım sigarayı da azalt :22:

elifangeldne başlayım
canım bende olur olmaz herşeye sinirleniyordum 3,5 aylıktı bebeğim ne badirler atlattım,
herkezin söylediğine karşılık veren ben hamileliğimde alınganın teki oldum
kim bana bişey söylese imah etse deli gibi sabaha kadar ağlardım..sonuç ne oldu
rahimde açılma oldu, kanamam başladı..dr.dan fırça yemiştim hiç birşey için üzülmeye değmez demişti hatta eşimin yanında bahsetmiştim dr.uma
sen artık tek değilsin bebeğin var sen üzülmiyeceksinki oda etkilenmesin sonra çok zor olur herşey dedi.
vede öyle oldu..6 aydan sonra ise 15 günde iğnem yapılyordu.heran bebeğim geldi gelecek erken doğum risikm başaldı.
kaçkere acillere gittim gece gece ya değdimi ben yıprandım.
onalrın ruhu duymadı.
o yüzden üzülme üzüleceksen öyle ortmalara girme derim

Son düzenleme:
ay yarım kaldı arda kapattı yine:84:
yani 6 aya kadar progestan,altı aydna sonra yine süreki iğnem yapıldı.
akılma geldi yine offf .yakayım bir cigara da rahatlayım..bu hamile bayanları üzeni yolasım geliyorr....

ayy başka ne okumştum unuttum.:27::27::27:

şikayet etmeyin kızlar ne güzel bende biraz yabanilesin istiyorum ama yok 1 dakika sonra herkesle kanki velet geçen koray sporda tatlı bir abinin kucağından gelmedi bana yaaaaaaa bir topa sattı beni :1:bu daha sinir bozucu dolmuşta otobüste minübüste herkese şebeklik inanın bu daha kötü :17:ona hişt yapanla ahbap keşke benmki de herkesi yabancılasa ; hele sevmediğim insanlara gülüp oynuyor ya uyuz oluyorum...:43:

hadi hayırlı haberlerle gel antikacım sigarayı da azalt :22:
cimcime sanki ardayı tarif ettin bana benimkide yüzsüzün teki kim çağırsa atlıyor kucağa.
sonra benide unutuyor..alış veriş emrkezlerinde kakahkayla gülüyor kime gülüyor diyoruz karşıda bir adam ardaya laf atmış ona gülüyor:27:
çağırsa kucağına atlayacak,,biryere gittiğimzde asla yanımda durmuyor.bir bakıyorum arda ortada yok yatak odası,mutfak heryere girip çıkıyor,
ben rahatsız oluyorum biraz otursun yanımzda ama asla bizimle ilgisi yok.kendi kafasına göre olduğundan rahat davranıyor.
eve gitmeye kalkıyoruz bize gelmiyor üstüne birde bay bay yapıp öpücük yolluyor..:86:

slm kızlar nbr benim pc tamamen cöktü artık bende fırsat buldukca telefndan ordan burdan gireceğim gec oldu ama bende cevaplayayım:)(bunlar benim gözlemlerim alınmaca yok:)ayfer=aynı ben endişeli stresli.antka=tüm egzantrk olayların kendisini bulduğu tek adres:)yazılarını görünc3e oh antka yazmıs deyip bir solukta okurum bilgilendirir heyecanlıdır gözler ışıl ışıldır leadangel=yardımsever anac tuğkanın annesi yüreği pırlanta olan bir güzellik elifangel=tatlı pozitif hamişuyuzcimcime=dediğim dedik kararlı net seda=kocası kocaso kocası:)beyazmelek=kokoş süslü öykünün annesi:66:

kızlar beni unutmayın yaaa face giriyorum ama buraya telefondan biraz zor oluyr muhabbetnzi özlüyrm cimcimem bana mesafeli yazmıssın evet saflıklarımdan öyle kazıklar yedimki artık mesafelym herkese kız elifangel seni üzen kişilerden uzak dur ben salak gibi hamileliğimnde hep üzülürdüm en ufak seylere ağlardım simdi cok pişmanım ömer cok naif bir bebek görsen bir bakışımla bile ağlamaya baslar ki karnımdayken ne hissediyordu acaba yolarım seni üzenleri:47:cimcime öyle deme ömer cok yabani valla özenyrm bir yere gidip herseye karısan cocuklara benim gibi sosyal bir annenin cocuğu böyle :)inş zamanla atar kuzucukları öpyrmmmmmmmmmmmmmmm sizi özlycmmmm

kimse yok yaaa
nerdesiniz kızlar yaaa nilimsi canım interneti sınırsız all
sonra hızla her yere bağlan bende su anda size tlfdan bağlanıyorum

selam hanım hanımcıklarrr....
daha yeni kendime geliyorum. vücut morfinlere alışık olduğundan zorla bayılttılar sabah baya yüksek doz kullanmışlar bu sefer aymamda zor oldu. uyandım ama kendime gelemiyorum. teşhis kondu alerjik farenjit. maskeden kurtuldum anlıycanız ama en az bir hafta dinleniceksin dedi bir sürü ilaç ıyyykkk. dinleneceksin deynce adam atladı yatmazki nasıl dinlencek diye öyleyse burada yatırırımı duyunca ne sözler verdim tahbin bile edemezsiniz.:1: emarıda hemenaldık ona çok sevindim. bilindiği üzre sinüzit ama artık iki tarafta dolmuş onun içinde bir sprey verdi tıkandıkça kullan iyiyim deyip atma kenara çünkü farketmezsin ağzın açık uyursun tekrarlar dedi. ve cimcimem dediğin gibi sigara :45: yok kızlar tamamen kurtulmam lazım bu meretten ama nasıl bilmiyom keşke Devrim'den sonra hiç başlamasaydım. elifcim sanada gelicem ama birazdan heifi kaldırıp işe yollamam lazım Devrim'i yatırdığım gibi yazıcam sana uzun uzun.

ben hamişliğimi o kadar güzel o kadar keyifle geçirdim ki anlatamam sürekli gezdim sürekli canım ne isterse yedim kafama zaten normaldede bişey takmam hamileykende aynıydım sadece eşime farkında olmadan soruyomuşum ben ölürsem doğumda sen evlenirmisin ayyyyy valla koca göbişli günlerim aklıma geldi
doğum yapacağım sabah kahvaltıya gitmiştik kocamla ordan çukulatalarımızı alıp kent meydanını gezdimmm sonra kuaföre gidip saçlarımı yaptırdım makyajımıda yaptım akşam 8 buçuktan sonra doğuma gitmiştimmmm

geldim tekrardan. bide duş aldım aman su gibisi yok. şimdide pebişlerimi çektim kuruldum pc nin başına pek şekerim ama başımdaki tülbentime kadar pembiş :)))
elifcim aman diyorum canım üzme kendini. sonra çok keçersin.benim hamileliğim tam bi kabustu hatırlamak bile istemiyorum ki ne kadar resmim varsa doğumdan sonra yok ettim.bu arada farkettimki senin bu kadar bulantın falanda bunlardan kaynaklı olabilir biliyomusun.takmamaya çalış canım. diğer yazılarımdan biliyosun 9 ay problemliydim. aman düşük tehlikesi, aman erken doğum riski derken hastahanelerden nefret eder oldum iyice.hele 4. ayımda açılmamın başlama sebebi o gün babamla baya tartışmıştık. hatta sırf o yüzden o gece bir otele kaçtık herifle biraz sakinleşeyim dinleneyim diye. ama ne mümkün sabahı sabah etmiştim sancıdan.son aylarda artık hiç bişeye tahammülüm kalmamıştıda halimi gören bir arkadaşım (oda jale Hanımın hastalarından ) o söylemiş durumu böle böle bişeyler verin biraz sakinleşsinde uyusun diye. ama ben eşimin tarafından da çok çektim 9 ayı burnumdan getirdiler. herif desen ayrı bir dertti.zaten genelde umursamaz bi karaktere sahiptir ama hamileliğimde iyice zıvanadan çıkmıştı. 7 aylık falandım heralde bir gece yine annesinin mevzusuna bir gidik birbirimize artık lavobaya yetişemiyorum diye yanıma leğen almıştım sabaha kadar ne çektiğimi bir Allah bilir birde ben ve inanırmısın kalkıp bakmamıştı bile.ahhh ah o kadar doluyumki o günlere dahi. hamileliğim ve ilk kurban bayramı sonrasına kadar hiç bişeyi hatırlamak istemiyorum. ki bunlar sadece ufak tefekler bi anlatsam yaşadıklarımızı o kadarmı saftın ne katlandın dersiniz.
peki ya sonra sonrası dur durak bilmeyen sinir küpü bir bebek. o günlerin mirası Devrim daha 1 yaşında ama bişeyi isteyipte elde edemediği zaman bağırırken morarıyo, bir ay öncesine kadar kendine vurması vardı çok şükür onu atlattık ama yapma güzelim becerebildiğin kadar salla gitsin. yoksa olan gene sana ve yavruna olur.bak 15 gün emzirebildim sadece neden yine kendini bilmez densizler yüzünden Rabbim sorsun hepsine ama öbür dünyada. kızlar bilirler neler yapmadımki bir damla daha gelsinde emebilsin diye. toplandığımızda nasıl imrenirdim kızlara anlatamam. leadangele bile. hiç emmeseydi belki daha farklı olurdu ama o duyguyu bilip çok kısa yaşamak çok daha kötü.o sütün akışını hissedersin çünkü nasıl bir mutluluk nasıl bir huzurdur anlatamam sana. o an sanki tekrar tek vücutsunuzdur kollarında değil içindedir sanki. :59: neyse demem o ki ne şimdi ne lousalığında kapa kulaklarını gül geç kendin için yapamasan bile yavrun için yap canım.

geldim tekrardan. bide duş aldım aman su gibisi yok. şimdide pebişlerimi çektim kuruldum pc nin başına pek şekerim ama başımdaki tülbentime kadar pembiş :)))
elifcim aman diyorum canım üzme kendini. sonra çok keçersin.benim hamileliğim tam bi kabustu hatırlamak bile istemiyorum ki ne kadar resmim varsa doğumdan sonra yok ettim.bu arada farkettimki senin bu kadar bulantın falanda bunlardan kaynaklı olabilir biliyomusun.takmamaya çalış canım. diğer yazılarımdan biliyosun 9 ay problemliydim. aman düşük tehlikesi, aman erken doğum riski derken hastahanelerden nefret eder oldum iyice.hele 4. ayımda açılmamın başlama sebebi o gün babamla baya tartışmıştık. hatta sırf o yüzden o gece bir otele kaçtık herifle biraz sakinleşeyim dinleneyim diye. ama ne mümkün sabahı sabah etmiştim sancıdan.son aylarda artık hiç bişeye tahammülüm kalmamıştıda halimi gören bir arkadaşım (oda jale Hanımın hastalarından ) o söylemiş durumu böle böle bişeyler verin biraz sakinleşsinde uyusun diye. ama ben eşimin tarafından da çok çektim 9 ayı burnumdan getirdiler. herif desen ayrı bir dertti.zaten genelde umursamaz bi karaktere sahiptir ama hamileliğimde iyice zıvanadan çıkmıştı. 7 aylık falandım heralde bir gece yine annesinin mevzusuna bir gidik birbirimize artık lavobaya yetişemiyorum diye yanıma leğen almıştım sabaha kadar ne çektiğimi bir Allah bilir birde ben ve inanırmısın kalkıp bakmamıştı bile.ahhh ah o kadar doluyumki o günlere dahi. hamileliğim ve ilk kurban bayramı sonrasına kadar hiç bişeyi hatırlamak istemiyorum. ki bunlar sadece ufak tefekler bi anlatsam yaşadıklarımızı o kadarmı saftın ne katlandın dersiniz.
peki ya sonra sonrası dur durak bilmeyen sinir küpü bir bebek. o günlerin mirası Devrim daha 1 yaşında ama bişeyi isteyipte elde edemediği zaman bağırırken morarıyo, bir ay öncesine kadar kendine vurması vardı çok şükür onu atlattık ama yapma güzelim becerebildiğin kadar salla gitsin. yoksa olan gene sana ve yavruna olur.bak 15 gün emzirebildim sadece neden yine kendini bilmez densizler yüzünden Rabbim sorsun hepsine ama öbür dünyada. kızlar bilirler neler yapmadımki bir damla daha gelsinde emebilsin diye. toplandığımızda nasıl imrenirdim kızlara anlatamam. leadangele bile. hiç emmeseydi belki daha farklı olurdu ama o duyguyu bilip çok kısa yaşamak çok daha kötü.o sütün akışını hissedersin çünkü nasıl bir mutluluk nasıl bir huzurdur anlatamam sana. o an sanki tekrar tek vücutsunuzdur kollarında değil içindedir sanki. :59: neyse demem o ki ne şimdi ne lousalığında kapa kulaklarını gül geç kendin için yapamasan bile yavrun için yap canım.

çok doğru antikacım normal hayattada takma kafana salla gitsin ki yıpratma kendini

Back
X