geldim tekrardan. bide duş aldım aman su gibisi yok. şimdide pebişlerimi çektim kuruldum pc nin başına pek şekerim ama başımdaki tülbentime kadar pembiş :)))
elifcim aman diyorum canım üzme kendini. sonra çok keçersin.benim hamileliğim tam bi kabustu hatırlamak bile istemiyorum ki ne kadar resmim varsa doğumdan sonra yok ettim.bu arada farkettimki senin bu kadar bulantın falanda bunlardan kaynaklı olabilir biliyomusun.takmamaya çalış canım. diğer yazılarımdan biliyosun 9 ay problemliydim. aman düşük tehlikesi, aman erken doğum riski derken hastahanelerden nefret eder oldum iyice.hele 4. ayımda açılmamın başlama sebebi o gün babamla baya tartışmıştık. hatta sırf o yüzden o gece bir otele kaçtık herifle biraz sakinleşeyim dinleneyim diye. ama ne mümkün sabahı sabah etmiştim sancıdan.son aylarda artık hiç bişeye tahammülüm kalmamıştıda halimi gören bir arkadaşım (oda jale Hanımın hastalarından ) o söylemiş durumu böle böle bişeyler verin biraz sakinleşsinde uyusun diye. ama ben eşimin tarafından da çok çektim 9 ayı burnumdan getirdiler. herif desen ayrı bir dertti.zaten genelde umursamaz bi karaktere sahiptir ama hamileliğimde iyice zıvanadan çıkmıştı. 7 aylık falandım heralde bir gece yine annesinin mevzusuna bir gidik birbirimize artık lavobaya yetişemiyorum diye yanıma leğen almıştım sabaha kadar ne çektiğimi bir Allah bilir birde ben ve inanırmısın kalkıp bakmamıştı bile.ahhh ah o kadar doluyumki o günlere dahi. hamileliğim ve ilk kurban bayramı sonrasına kadar hiç bişeyi hatırlamak istemiyorum. ki bunlar sadece ufak tefekler bi anlatsam yaşadıklarımızı o kadarmı saftın ne katlandın dersiniz.
peki ya sonra sonrası dur durak bilmeyen sinir küpü bir bebek. o günlerin mirası Devrim daha 1 yaşında ama bişeyi isteyipte elde edemediği zaman bağırırken morarıyo, bir ay öncesine kadar kendine vurması vardı çok şükür onu atlattık ama yapma güzelim becerebildiğin kadar salla gitsin. yoksa olan gene sana ve yavruna olur.bak 15 gün emzirebildim sadece neden yine kendini bilmez densizler yüzünden Rabbim sorsun hepsine ama öbür dünyada. kızlar bilirler neler yapmadımki bir damla daha gelsinde emebilsin diye. toplandığımızda nasıl imrenirdim kızlara anlatamam. leadangele bile. hiç emmeseydi belki daha farklı olurdu ama o duyguyu bilip çok kısa yaşamak çok daha kötü.o sütün akışını hissedersin çünkü nasıl bir mutluluk nasıl bir huzurdur anlatamam sana. o an sanki tekrar tek vücutsunuzdur kollarında değil içindedir sanki.

neyse demem o ki ne şimdi ne lousalığında kapa kulaklarını gül geç kendin için yapamasan bile yavrun için yap canım.