Hem çocuklarımızı hem dostluğumuzu büyütüyoruz

seda maşallah sana ya bana yine sıkıntıdan gevşeklik gelir saldıkça salarım

ayenn kaderim aynen huzur onlar gelince oluyor ben onlar oynarken vallhi çok ama çok mutlu oluyorum ama eşim geç geliyor tuğkan erken uyuyor bu aralar ancak 1 saatleri kalıyor oyuna hatta 9 dauyutmak istiyorum güsel oynuyolar die kıyamıyırum 9,30 yapıyorum

beni yoğunca 2 gn bekliyor 1 de randevum var dişçide dolgu olucak akşam 5 ede tuğkana randevu aldım grip aşısı yaptırıcaz ordanda kent meydanına yemek yer geliriz
yarında bir arkadaşıma kahvaltıya devetliyim :16: ohh misss özleyin beni anacımm

gez canım bizim içinde gez..
bu arada grip aşısını doktorunmu önerdi.bend edüşünüyorum..ama eşim çok ayrıntılı gerekse dr. önerirdi diyor..büyük oğluma 5 sene yaptırmıştım.
haydi bakalım size afiyet olsun canım...

selam kızlar ben bu gün anca fırsat bulupta geldim. malum amaşır günlerim :1: ama çok şükür bitti. bide ne zamandır elime alamadığım örgülerim vardı acık onlarla oyalanıyom.üstüne gündüz misafirim vardı birazdanda alt komşuma inicem yemekten sonra oğlu askere gitti dün Allah kavuştursuna inicem ona.
kaderim benimkininki hem uyuşukluk hemde ev kedisi gibidir benim adam çeksin eşofmanları otursun birde online oyun takıntısı var diyorum ya ellemesen haftalarca kalkmaz başından. ama o uyuşukluğu :95: beni bu hale getirir ne zaman bi yere çıksak. beraber kalkarız hazırlanmak için çorabına kadar her şeyini hazırlar koyarım yatağın üzerine ben çanta toplarım makyajımı yaparım çocuğu giydiririm kendim giyinirim benimki daha giyiniyodur.onun iki çorap giymesi arasında çok rahat ben bi sigara keyfi yapabiliyorum düşün yani.arıca diyorum ya dışarıyı çıkayıda pek sevmez. evdede bişey istemez verirsen yer vermezsen aklına bile gelmez. biblo gibi oturt pc nin başına bırak arada bir tozunu al :60:
ama böle olmasa geçinemeyiz heralde yaa çünkü ben çok aceleci, fevri, fıkır fırıkımdır. neyse kızlar ben kaçar anca yarın uğrarım heralde gideyimde mamiş olayına gireyim.

kızlar neler yapıppğğpğğuğü bv
yosunuz biz evdeyiz bugün kızçemle süper bi uyku çektik
ayyy çok iyi geldi sabah erken kalktım geç yatınca öğleden sonra bi uyumuşuz hiç telefonları falan duymadık
yarında oruç tutmak istiyorum ama kısmetse bakalım

gez canım bizim içinde gez..
bu arada grip aşısını doktorunmu önerdi.bend edüşünüyorum..ama eşim çok ayrıntılı gerekse dr. önerirdi diyor..büyük oğluma 5 sene yaptırmıştım.
haydi bakalım size afiyet olsun canım...

sağol cnm şimdi geldik ama yapmadı aşıyı dr çünkü normal aşıları ile arasında 1 ay olması gerekmiş yada diğer aşılarla birlikte yapılabilirmiş açtı ing. felaket bir kitap buldu okudu bizede iza etti sonra grip aşısının çocuklarda en snon nezamn yapılabileceğine baktı geç olurmu diye çünkü ocağın ilk haftası olabilicek ve soğuk geç gelen ülkelerde ocak sonu şubat başına kadar yapılabilirmiş yani ocağın ilk haftası olucaz muayenemiz temiz allaha şükür benim dişte temiz ee bugünüde böyşece atlattık

herkese güsel akşamlar by

selam kızlar bu gün çok işim var çokkkk :((
herifi yolladım şimdi pazara gidicem sonra hastahaneye uğruycam bıcırımız geldi :62: sedacım serap doğum yaptı onun ufaklık onu görmeye gidicem. sonra kuaföre uğruycam dip attırıcam bu gün malum yılbaşı geliyo :1: kargoya uğramam lazım yeni sipariş ettiğim kitaplarım gelmiş offff çok işim var çok. neyse akşam görüşürüz kızlar bayyyy.

antikacım arkadaşının bebeğini allah analı babalı büyütsün.allahım sağlık versin
desene bir melek daha geldi.
yılbaşı planınızmı var canım saçlarr yenileniyor.hadi bakalım
biz yeni yılda genelde evimizde yada annemlerde oluyoruz..
bzim için en önemli gün evlilk yıldönümümüz oluyor.
bizde bugün oğlumla azcuk gezdik 3 te geldik evimize, yarında tophanede günümüz var.
annemi çağırdım gelirse ardayı bırakıcam bugün çok soğuktu çıktığıma pişman oldum..
buraya kimse uğramıyor artık.
yada okuyup okuyup kaçıyormsunuz bakimm:4:

sağol kaderim. ayy çok tatlı oluyolar yaaa. elifcim tam bebiş özlediğimiz zamana denk gelcek senin bıcır kurtaramıcam bizden haberin ola.
yılbaşı planı varda canım gece 24:00 'ten sonra yeni yıla oğluşmuzla giricez. sonra onu yatırıp gecelere akcaz dermişim :9: işin şakası tabi yok canım yaaa dipler iyice çıktıydı ya öle girmek istemedim yeni yıla. ayrıca zamanında çok tozuttuk artık evde oturma zamanımız :1:
bu arada gerçekten nerde bu hatunlar msn'e takılmışlardır yine heckletcem o msn'leri he haberiniz ola boşlamayın burayı :20:

ah antikam sorma hey gidi gençlik heyy:1:
birazcukk yaşlanmış gibi oldu ama idare edinn:1:

bizde zamanında neler neler yapardık ama artık iki çocuk var nereye gidecenki onlarla gece gece
kendimizi eğlendirirken onalrı perişan etçez..yok yok bize göre değil yılbaşı en iyisi al çerezini kolanı şöyle tv karşısına geçip seyretmek en güzeli gerçi o bile bana uzak çocuklarla.
ardayla yani diğeri odasına geçiyor bakıyor işine biz ardayla boğuşuyoruz bütün gün.

burada 4lü takılıyoruz kaderim antika ben ahyatu bide
ayyy nerde bu hatunlar yawwwww
ben hzırlık yapıyorum yarın akşam misafirim varrrrr

slm hanımlrr nbrsiniz şimdik misafirlerim vardı geçirdim kahvaltıda dün önceki gün gezmelerdeydim
akşamda bakıp çıktık elifim angılım bendeydi güldük güldük oturduk uzunca zamndır okadar gülmemştim vallhi çok güsel bir gün ve akşam geçirdik dün
kızlra gelince elifangelın pc yok 3 gündür giremiyo
cimcimenin pc bozuk giremiyo
beyaz meleğim nete giremiyo pc sorun varmış hea benle slm söledi hepsi en kısa zamnda dönerler aramıza bende belki bugün giderim karacabeye haber bekliyorum bakalım bugün gidemesem bile haftasonu gidicem ve 1 hafta yokum özleyin beni iyi bakın kuzulara

ohh valla gezen gezene ...
bende yine çıkıcam birazdan banka işlerim var birazcık.
kaderim yok gerçekten yaşlandık be güzelim, hoş artık canım bile istemiyo. eskiden olsa aylar öncesinden yerler ayırtılır kuaför ayarlanırdı ama bizim dernekler zaten yeteri kadar eğlendiriyo bizi bide o var mesela bu hafta sonu iki ayrı derneğin erken kutlamasına katılıcaz. haftayada başka bir derneğinki var yeterde artar ki onlara bile canım istemiyo gitsekmi gitmesekmi kararsızım herifte olmaz iyicemi kopalım herkesten diyo bakcaz bakalım.
ama bi geleneğimiz varki o olmazsa olmaz evlendiğimizden beri yaparız bi hafta kala ağacımızı süsleriz 1,40'lık bi ağacımız var. yakın arkadaşlarımız da hediyelerini bi hafta önceden yollar onlar bi hafta öle bekler. yeni yılın ilk sabahı hepberaber bizde kahvaltı eder hediyelerimizi açarız artık 5 yıldır gelenek oldu onu yapıcaz yine.ayrıca Devrim'de güzel bi miras olucak bu gelenek inş.hatta önümüzdeki yıldan itibaren bıcırlarada yapalım yeni yıl balosu durun ben bu sene onu bi düşüneyim seneye cici bi parti verelim ufaklıklara. :62: ayyy bayılıyorum böle organizasyonlar hazırlamaya :62:

selam kızlar neler yapıyosunuz be n misafirlerimi ağırladım ama çok kötü bişey oldu annemin ayağı kırıldı alçıya aldılar bende misafirler varken abimle eşi hallettiler dr götürdüler film çekmişler sonrada alçı olmuş biz dedik bizde kal evimiz çok yakın abimlerde kalmadı bizdede kalmadı evine gitti abimin eşiyle bigün o gidicek bigün ben yemek filan yapıp gelicez ayyy çok üzüldüm ve şok oldum hiç beklemiyordum yaaaa
bende hiç iyi değilim mantarım azdı gene offffffffffffffffff drla konuştum gel dedi ve şok oldu tam düzelirken nerden çıktı bu sedacım diyor ama çıkıyor işte

ay sedacım çok üzüldüm canım,annene çok çok geçmiş olsun,
sende üzme kendini inşallah düzelir senin hastalığında.allahıom sanada acil şifalar versin..

bende dün annemi aradım havalr soğuk diye ardamı almak istemedim anneciğim geldi
ardama bakmaya çocuğu yollarda perişan etemk istemedim,
bende tophaneye güne gittim çok güzeldi dünn hafta ya cuımada gün bende..
yılbaşı hazırlıkları hiç yapmadım vallah arada bir eşimle uludağa çıakrdık ama şimdi mümkünd eğil çocuklarla..
bakın ne geldi aklıma bizler yılbaşı çekilişi yapsak buradan, birbirmize hediye falan alsak sonra bende toplansak hediyeleimizi versek birbirimize ne güzel olur dimi..değişik bişey olur da nasıl çekiliş olur burdan onu bilemedim..fikir verin yada olmayabilir biz arkdaşlarla böyle yapacazz..
neyse görüşmek üzere öptüm sizi...

sedacım çok geçmiş olsun canım. varmı eliizden gelicek bişey güzelim.bak doktora falan giderken Duru'yu hiç düşünme istersen bakabilirim. zaten biliyosun çok fazla yabancılamıyo bize karşı.
kaderim olur canım neden olmasın ama hatunlara ulaşamıyoz bu ara baksana hepsi kara kayıp.birde nolur buluşma falan yaparsanız bu ara önümüzdeki hafta yapmayın çok büyük bir iş geldi haftaya anca onu yetiştiricem.bu seferki çok farklı bişey inş. yüzümün akıyla çıkabilirim.sadece kapı süsüyla kalmıycak bütün bir oda süsleyeceğiz. bu iş çalıştığım arkadaşa gelmiş ahatsız bir kız çocğu için. çocuk 6 yaşındaymış ve hastalığını sormadım ama evden hiç çıkartmıyorlarmış dış ortamla teması yasakmış önce olmaz falan dedim ama durumunu duyunca dayanamadım yaparız dedim.ve çok güzel bir şey olmasını istiyorum.herşey hazırlanıp sora sterilize edildikten sonra odasına yerleştirlicek. Allah'ım kimseye böle dert vermesin.
bu arada karamuk o bahsettiğin hani üzerine çorba dökülen bebiş vardı ya halamın gelininin akrabasıymış dün gece konuşurken çıktı ortaya resimlerini gördüm aman Allah'ım dedim bu ne Allah kimseye yaşatmasın mahvetmişler resmen çocuğu ve hastahane hatasıda olduğunu öğrendim görünce daha bi beter oldum. :43:

seda çok geçmişolsun cnm a cil şifalar inş. hem annene hem sana cnm sendekide nasıl dertmiş cnm ya üşütüyormusun acaba mantarı tetikler üşütmek denir cnm ama özellikle ayaklarını

sedacım canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin anneciğine.ben kırıktan yanıktan çok korkuyorum allahım başımıza vermesin inş.yılbaşı çekilişi ne süper olurdu ama ne güzel fikir kaderim yapalım valla..antikacım sanada kolay gelsin yüzünün akı ile çıkarsın inşş.

Back
X