Allah bütün hastalara şifa versin kızlar...
ve birgün şöyyle bacaklarımızı uzatıp elimize laptopu alıp evimizde rahat rahat oturmayı nasip etsinhihoyyyt
Allah bütün hastalara şifa versin kızlar...
ve birgün şöyyle bacaklarımızı uzatıp elimize laptopu alıp evimizde rahat rahat oturmayı nasip etsinhihoyyyt
günaydınlaaar.. casperim gelmiş,geçmiş olsun cnm çok merak ettik seni..gel bi öpem senide..Şeniz
Adakız o kdr ekle dedin foto ekledim die de yazdım hiiiç bişi demiyon :dilcikar:
dün akşam bnm mücverde yalan oldu..bizim konsol üstündeki aynada lekeler oluşmaya başladı kendiliğinden bizde dedik mağazaya yenisini aldık onu bıraktık..ee trafik falan derken ben çok acıkmıştım..iştahım kabarık bugünlerde burger kinge girdik yedik bi güzel..soğan halkasına bayılırım ben ..ama sadece burger de seviyom mg inkiler kötü..bi dünya yedim onlardan..kalorim olmuştur 1500
Allah bütün hastalara şifa versin kızlar... ve birgün şöyyle bacaklarımızı uzatıp elimize laptopu alıp evimizde rahat rahat oturmayı nasip etsinhihoyyyt
canım hol havasız kalıyo ondan mı oluyor yazın bile oluyor çözemedim hala çözemedim.2.katta oturuyorum.badanadanmı neyden anlamadım.zaten şuanda çözmek gibi bi pozisyonumuzda yok ama napcağımı şaşırdım artık.yatak odamda siyah pantolonlar bile yemyeşil oluyo gardolabım kokuyor.dolabımın tavanında yan binanın banyosu varmış.offff
dün akşam bnm mücverde yalan oldu..bizim konsol üstündeki aynada lekeler oluşmaya başladı kendiliğinden bizde dedik mağazaya yenisini aldık onu bıraktık..ee trafik falan derken ben çok acıkmıştım..iştahım kabarık bugünlerde burger kinge girdik yedik bi güzel..soğan halkasına bayılırım ben ..ama sadece burger de seviyom mg inkiler kötü..bi dünya yedim onlardan..kalorim olmuştur 1500
sorma 16 lı aldım akşam bıkıyımda cnm çekmesin bidaa die bnmki yuh dedi,kasiyerde gülüyo ,menümde çocuk menüsü..yiyemiyom pek hamburger..oyuncakları hep dağıtıyom çocuklara..16 lıdan eşim 2 tane anca yedi banamısın demiyo bıkmadım bazen durup dururken cnm çekiyo biliyomusun...bilmiyorumkismile