Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Allah bütün hastalara şifa versin kızlar...
ve birgün şöyyle bacaklarımızı uzatıp elimize laptopu alıp evimizde rahat rahat oturmayı nasip etsinhihoyyyt

günaydın kızlar
ereğlicim sanada günaydın canım
geçmişten geldim
böcük tekrar geçmiş olsun
casper sanada çok geçmiş olsun allah şifalar versin

sel boşver sende o zmn ohh en kolayı

dün akşam bnm mücverde yalan oldu..bizim konsol üstündeki aynada lekeler oluşmaya başladı kendiliğinden bizde dedik mağazaya yenisini aldık onu bıraktık..ee trafik falan derken ben çok acıkmıştım..iştahım kabarık bugünlerde burger kinge girdik yedik bi güzel..soğan halkasına bayılırım ben ..ama sadece burger de seviyom mg inkiler kötü..bi dünya yedim onlardan..kalorim olmuştur 1500

biricik evin ne sorunu varki o kdr rutubet yapıyo..tek bir odamı ? zemin katmı ..bi yerde var dır bişi..
tak oda ise tesisatta kaçak olabilir..

cutee bende bayılırım o soğan halkalarına
zaman zaman markete gidince alır atarım buzluğa bak nası canım çekti akşam yapıpta yiyiiim cokacimcoook

sel ınş cnm
nan 11 e kadar bı dızı cekımı olmuştur ozmn

bırıcık haaa pardonn bende dıom bırıcık asla öle bısı etmes dıe

biricik evin ne sorunu varki o kdr rutubet yapıyo..tek bir odamı ? zemin katmı ..bi yerde var dır bişi..
tak oda ise tesisatta kaçak olabilir..

canım hol havasız kalıyo ondan mı oluyor yazın bile oluyor çözemedim hala çözemedim.2.katta oturuyorum.badanadanmı neyden anlamadım.zaten şuanda çözmek gibi bi pozisyonumuzda yok ama napcağımı şaşırdım artık.yatak odamda siyah pantolonlar bile yemyeşil oluyo gardolabım kokuyor.dolabımın tavanında yan binanın banyosu varmış.offff

Son düzenleme:
kızlar ben bebek istiyorum ya
ama işide bıurakamam bebekte istiyom pöfff napcam ya
psikilojim çok bozuk bu aralarr

Hııımmm ben çok severim mücveri :)
Neyse doyurmuşsunuz karnınızı :)

cutee bende bayılırım o soğan halkalarına
zaman zaman markete gidince alır atarım buzluğa bak nası canım çekti akşam yapıpta yiyiiim cokacimcoook

sorma 16 lı aldım akşam bıkıyımda cnm çekmesin bidaa die bnmki yuh dedi,kasiyerde gülüyo ,menümde çocuk menüsü..yiyemiyom pek hamburger..oyuncakları hep dağıtıyom çocuklara..16 lıdan eşim 2 tane anca yedi banamısın demiyo bıkmadım bazen durup dururken cnm çekiyo biliyomusun...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…