7.30 da evdeydim nohut yemeği,mercimek çorbası pilav yaptım yaaa.bu akşam uzatıp ayaklarımı yatıcam valla.haftasonu bulucam birini gelsin camlarımı duvarlarımı silsin benle birlikte napim.buda can dayanamıyom
maalesef fibromiyalfi insanın yaşam kalitesini düşüren bir hastalık ve tedavisi yok... depresyon ilacı kullandırtıyorlar... ama ben kullanmak istemiyorum bağımlılık yapar diye...
bazen eşimden dolayı kendimi çok şan slı hissediyorum... başka biri olsaydı sürekli bu ağrıları olan birini zor çekerdi...
günaydınlaaar.. casperim gelmiş,geçmiş olsun cnm çok merak ettik seni..gel bi öpem senide..Şeniz
Adakız o kdr ekle dedin foto ekledim die de yazdım hiiiç bişi demiyon :dilcikar:
Hayırlısı canım benim inşallah bişi çıkmaz. Bende dün akşam banyoyu yıkadım, mutfağı topladım, bamyaları temizledim kocam pişirtmedi, canı bamya istemiyormuş, onun fix menüsü var Pakette satılan kuru mantıları pişiriyorumi yoğurtluyorum koyuyorum önüne.
Adama sabah kahvaltısında bile ver yemem demez
bu arada akşam eşim almış getirdi rutubet için tablet.la su gibi eriyo kireç gibi bi taş.bi baktım yanıyo taş yaa sıcaktanmıdır rutubettenmidir bilmem.ama evden bıktım artık ilerde borcu biterde ya monteleme yaptırırız yada satarız yaa off.hep dolaplarım yemyeşil:sinifsinif: