Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Ölüyom nan uykusuzluktannn gece yattığımda saat 3 tü.3 e kadar ütü yaptım sıcakta.
çamaşır yıkadım astım offf offf

gülsün
rahatlatıcı filan çaylar var faydası olur mu ki vucudunu gevşetse
diş ağrısı çok zordur kuzum geçmiş olsun

Gülsüncüm kıyamam geçmiş olsun bebeğim

Böcük noldu Mr işi çektirdin mi ne zaman belli olcakmış sonucu.

Casper Sana da geçmiş olsun hayatım. Dikkat et havalara aldanıp ceyranda kalıyorsun galiba

sel h geldın cnm
dün cektrdım akşam sonuçlarını alcam
anam beynımm zonkladı bee ne gürültülü bı aletmışş

bırıcık tembel ondan 3 e kadar sürdü
yapmadı yapmadı pasaklıı bırıktrdı yapar yaa öle saatlerce
ben yıkandığında her makınede ütüde yaparım

nan böcük sensin tembel alsanaalsanasmile
bende her makinada ütü yapıyorum normalde ama izinden yeni geldim nann

saolun kızlar...
lovee canm hoşgeldnn..
gülsünümm sende mi hastasn canm yaa
biricikk cutee tatiller iyi gçemiştir umarımm

7.30 da evdeydim nohut yemeği,mercimek çorbası pilav yaptım yaaa.bu akşam uzatıp ayaklarımı yatıcam valla.haftasonu bulucam birini gelsin camlarımı duvarlarımı silsin benle birlikte napim.buda can dayanamıyom

Ay Gülsüncüm Allah yardım etsin cnm. Çok geçmiş olsun tekrar çok yerin ağrıyormuş kız zor dayanılır.
teşekkür ederim canım... evt gerçketen zor...bende nereye kadar dayanırım bilmiyorum canım...

gülsüncümmm çok geçmiş olsun canım yaaa fena bu şekilde sürekli ağrılarla gezmek :gitme:

maalesef fibromiyalfi insanın yaşam kalitesini düşüren bir hastalık ve tedavisi yok... depresyon ilacı kullandırtıyorlar... ama ben kullanmak istemiyorum bağımlılık yapar diye...

bazen eşimden dolayı kendimi çok şan slı hissediyorum... başka biri olsaydı sürekli bu ağrıları olan birini zor çekerdi...

günaydınlaaar..
casperim gelmiş,geçmiş olsun cnm çok merak ettik seni..gel bi öpem senide..Şeniz

Adakız
o kdr ekle dedin foto ekledim die de yazdım hiiiç bişi demiyon :dilcikar:

Hayırlısı canım benim inşallah bişi çıkmaz.

Bende dün akşam banyoyu yıkadım, mutfağı topladım, bamyaları temizledim kocam pişirtmedi, canı bamya istemiyormuş, onun fix menüsü var Pakette satılan kuru mantıları pişiriyorumi yoğurtluyorum koyuyorum önüne.
Adama sabah kahvaltısında bile ver yemem demez

Bu arada kocam dün gece 11 de gitti işe :kedi:

bu arada akşam eşim almış getirdi rutubet için tablet.la su gibi eriyo kireç gibi bi taş.bi baktım yanıyo taş yaa sıcaktanmıdır rutubettenmidir bilmem.ama evden bıktım artık ilerde borcu biterde ya monteleme yaptırırız yada satarız yaa off.hep dolaplarım yemyeşil:sinifsinif:

gülsünüm bizde hastalıklardan sıyrılamıyoz senle acı çekmek artık bir alışkanlık oldu inan bende

Rabbim şifa versin..

günaydın kızlar

casper ve gülsün geçmiş olsun.

benimde sabh 5 den beri midem çok kötü üşüttüm sanırım sanki koca bi taş koymuşlar mideme

gülsün
rahatlatıcı filan çaylar var faydası olur mu ki vucudunu gevşetse
diş ağrısı çok zordur kuzum geçmiş olsun
canım denedişm onlarıda ama pek faydasını göremedim..

Gülsüncüm kıyamam geçmiş olsun bebeğim
teş.ederim canım..

gülsünüm bizde hastalıklardan sıyrılamıyoz senle acı çekmek artık bir alışkanlık oldu inan bende

Rabbim şifa versin..
ahh ahh sorma cutemm.... amin canım.. inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…