Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bal evine baktım şimdi
güle güle otur

sağol cnm

cnm geçici bu durum belki sinirsel olabilir
bende bi dönem herkezi azarlıyodum :))
sonra yavaş yavaş kendi kendimi telkin ederek attım bu durumu

çisill canmm önce derin bi nefes all..
bi sakin ol canm benmm
bi düşün bakalım canını sıkan bişi mi olduu tatlmm

ada sana düğün için kıyafet önermiştim yaa şöylee şifon bişiler
bu giydiğin on numara olmuş canım benim kıyafetini çok beğendim
tekrar dicem tekrar
eşinle benziyorsunuz birbirinize

çisil
bende sen gibiyim
ama sakin ol kuzum kötüyüm kötüyüm dedik sıra insanın üzerine yapışıyor sen neden çocuğa filan takıldın bu kadar sabah onu yazıyordun onuda anlayamadım kaç yıllık evlisin ki?
şeker hayat gelip geçiyor bak bir daha asla bu yaşında bu güzelliğinde olmayacaksın. çocukluğunu geri getirebiliyor musun bir bak. sakin ol.
iyiyim de bakayım.

hepinizi çok seviyorum kızlarrrr....
allah sizden bin kere razı olsun a
eşim mükemmel bi insandır üstüme titrer beni ne mutlu ediyosa onu yapmaya çalışır ama benim fevri çıkışlarım çok fazla buda onu çok kırıyo
tahammül edemiyorum hiç bişeye
sıkılıyorummm
çalışmak istemiyorummm
kendimi hizmetçi gibi görüyorum
yemek yap evi topla temizle hep bi maraton
ben böle değildim kızlar
yardım edin nolur

nedne kendini hizmetçi gibi görüyorsun ki sen evli olmasan o adam hayatında olmasa da sen yalnız yaşasaydın da yine evini temizleyecektin çamaşırını yıkayacak ütüleyecektin
hem böyle bir insanla evli olduğun için çok şanslısın ama kırarasan kırarasan onuda tüketirsin canım benim

cisilllllllllll senin acil kendine vakit ayırmaya tatile ihtiyacın var cnm
belliki bunalmışsın hergün aynı şeyleri yapmaktan
monotonluktan çıkman lazım
biraz alışveriş te iyi gelebilir yeni ciciler filan cnm

fıstığım nedir sorunun yaa???
neyin var güzelim sabah ta pek keyifsiz görünüodun gerçekten??
konuşmak istersen yanındayım bi telefon yeter canım...

güzelim hepimiz böyle değil miyiz??
çalışan kadınların işi bu malesef.ama bunları yaparken bu kadar bunalmanı gerektirecek bişi yok.ne güzel evin barkın var eşinle mutlusun neden karamsar düşünüyorsun.toparla kendini senin durumunda olmak isteyen nice kadın var...
sabahları işe gelirken hep şükrediyorum allahım m çok şükür bizi kimselere muhtaç etmedin sağlıklıyım çalışıyorum diye ne olur olumlu yönlerinden bak hayatına...
evine yeni geçtin seni, bunaltması normal ama zamanla alışırsın kayınvalidenin yanındaydın önceden bu kadar yük binmiodu üzerine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…