Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

hayat ne kadar zorluo insanı işte çileden çıkıyoruz istemeden ama kendimizi biraz da şımartmalıyız.keyif almalıyız hayattan beterin daha beterine bakıp yaşamalıyız ki keyif alabilelim...sakin ol canım cisilim.
bak gerçekten konuşmaya ihtiyacın olursa görüşelim elimden geleninin fazlasını yaparım senin için...

nurdanımmmm cnmmm çok saol bitanem
hepinize çok çok çok teşekkürler
sizinle konuşmaya çok ihtiyacım var
siz çok seviyorummm
şimdi biraz daha iyiyim kızlar

umarım kıza zamanda atlatırımmmmm

balcmm geçmiş olsn..

çisilcimm ha şöylee mutlu ol öncee..
iyiyim de kendi kendine :)))
hiç bişi yapıp gülemiyorsan geç ayna karşısına kendine afilli bi öpücük at :))))
bak sonra nasıl gülümseyeceksin :))))))

bal63 kullanıcısından alıntı
ben çıkıyom kızlar ananemin tansiyon gene çıkmış

geçmiş olsun şekerim kötü birşeyi yoktur umarım

çisilim
buradaki kızlar şahit benide basıyorlar arada ama sakin olmakta fayda var
inan herkesi basıyorlardır bazı bazı
ama ben mutluyum dünyada tanıdığım en mert en dürüst en çocuk yürekli kadir inanır karekterli adamla evlendim. o benim şansım. o benim uğurum. dahası o benim insanlığa olan inancım.
eminim senin eşinde öyledir. onunla karşılaşmasaydın ne olacağını düşün. ilk zamanlarınızı düşün. ve yeniden ateşle heyecanı. hiçbişi yokken ortada yemek yapıyorken içeri git sımsıkı sarıl ve kocaman bir öpücük kondur yanağına şoka girsin. bak ne güzel dönüşü olacak sana.

bak güzelim ne zaman istersen gelirim yanına buluşur uzun uzun konuşuruz tamam mı senin yeter ki o tatlı yüzün hep gülsün...
bende seni çok seviyorum ne zaman istersen ara tel noyu yazıcam özelden tamam mı canım...
ne zaman olursa olsun ara konuşmak iyi gelecektir.yardımcı olmak isterim

at bi kahkaha ne dert kalıo ne tasa dimi yani:)

mg love senin durumun malesef zamanla düzelicek cinstan evliliğe yaşadığın eve çok yabancı oluosun hala misafir gibi oturuosun o evde canın sıkılıo stres sahibi oluosun.ama bunlar geçici canım.ben 10 ay evde hep yalnızdım eşim 3.gün işe gitti evliliğimi bilemedim hep yalnızdım ama bakın şimdi allah bozmasın çok mutluyum alışıcaksın canım sende yeterki eşine yansıtma sıkıntılarını...
cisilim senin de ilacın benim:))))) opuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
biricik_57+, adaer+, gulsunn+, caspersy+, PasakliMinikTanrica+, buble, organiksheker, NNURDAN+, bal63+

iyiki varsınız....

kızlar cisili bi görseniz ufak tefek çıtı pıtı melek gibi bi kız o kadar tatlı ki yanına gidemesem bille el sallıyorum ordan geçerken gülümemesini bekliyorum..bahtı da yüzü kadar güzel eşi o kadar iyi bi insan ki anlattıklarına göre allah sizi birbiriniz için yaratmış kızzzzzzzzz
kocana çemkirme gebertirim seniklava:
birine çemkirmek istiosan bana çemkir ne istion adamdan:)))

kız nurdan hislerimi anlattın
aynen öyle birde hep diyorum ya 7 yıldır ayrıyım zaten nedne böyle oldu anlamıyorum diye o zamanlar okul bitecek master bitecek ve ben eve döneceğim düşüncesi vardı oysa şimdi sanki artık dönemem gibi geliyor. bir devri kapattım gibi.
haklısın evlilik bambaşka bişi. geçecek inşallah. bir karar verdim bugün. artık kocişi üzmek yok bir bir birde daha bol bol dua edeceğim daha hızlı alışayım diye
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…