Kalıyom zaten
:2:
Dinle o zaman :)biz yazana kadar görünmediklerini sanıyorlar cutecimm
yazınca da kayboluyorlar :))))
dinlemedm canmm
amin canım inşallah inşallah :Saruboceq:ağlama ama yaa hakkaten kıyamamm
inş eşinin çalışma saatleri normale dönerr
seni en iyi ben anlıyorum ben de hep o kırk yılları beklledim ama valla şimdi kaçta gelirse gelsin kurtuluşu yok akşam 2 de geldi atladım üstüne valla banane:)))Ah ah benim gibi garibanlarda kırk yılın başını bekler
seni en iyi ben anlıyorum ben de hep o kırk yılları beklledim ama valla şimdi kaçta gelirse gelsin kurtuluşu yok akşam 2 de geldi atladım üstüne valla banane:)))
:roflol::roflol:seni en iyi ben anlıyorum ben de hep o kırk yılları beklledim ama valla şimdi kaçta gelirse gelsin kurtuluşu yok akşam 2 de geldi atladım üstüne valla banane:)))
Nurdan ay çok güldüm sana yaaa..
erkek olmalıymışın :roflol::roflol:
seni en iyi ben anlıyorum ben de hep o kırk yılları beklledim ama valla şimdi kaçta gelirse gelsin kurtuluşu yok akşam 2 de geldi atladım üstüne valla banane:)))
beni neresinde taşıo sanıon kızım))kız nurdan öyle olsam herhalde kocam beni tepesinde taşır
Ay mum demişken. Bi kere ben onun işten gelmesine yakın mumlar yaktım koridordan yatak odasına doğru yol apmıştım. Söndüre söndüre geldi odaya, evi yakcan dedi bana. Hadi gelde atlaben de dün mum yakıyorum falan böyle ambiyans olsun diye...
bizim hücre ne dese beğenirsiniz :)))
yarını pazar sanıyon galiba gel buraya çok geç olmadan :1shok:
beni neresinde taşıo sanıon kızım))
kızlar denedimbiliyorum.com a girip anket doldurmuştum..
fairy bulaşık deterjanı gelmiş...
biirde prima bez..bugün bebiş olayından bahsetmicem dedikçe önüme çıkıyo...
zati regl olamıyom hala..
ben de dün mum yakıyorum falan böyle ambiyans olsun diye...
bizim hücre ne dese beğenirsiniz :)))
yarını pazar sanıyon galiba gel buraya çok geç olmadan :1shok:
Ay mum demişken. Bi kere ben onun işten gelmesine yakın mumlar yaktım koridordan yatak odasına doğru yol apmıştım. Söndüre söndüre geldi odaya, evi yakcan dedi bana. Hadi gelde atla
Ay mum demişken. Bi kere ben onun işten gelmesine yakın mumlar yaktım koridordan yatak odasına doğru yol apmıştım. Söndüre söndüre geldi odaya, evi yakcan dedi bana. Hadi gelde atla
hhah deli kadın :roflol:beni neresinde taşıo sanıon kızım))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?