Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

benimki bayılır öyle ambians olaylarına daaaaaa
benim genç yaşta ruhum ölmüş
belki arap atı gibi sonradan açılırsam bilemem
Evliliğin ilk zamnlarında öyle oluyorda, sonra iş başka telaşeler falan, bitsin de yatalım diye bakıyon :roflol:

kız ne anlatıyorum bende şuan dada iş yok demekki sonrada açılmayacağım demekki ben buyumboshayallersmile
özür canım geç anladım.
Bilemem belkim fantazileri sevmiyon, belkide senin dediğin gibi sonradan açıırsın.
Ben asıl bombayı merak ediyorum. Ömüzdeki pazartesi evlilik yıldönümümüz

değil mi selcim...ondan sonra da kadınlığımızı kullanmıyor oluruz
neyseki benim ki sonradan toparladı :)))

uffff bende çok asabiyim yaaa
her önüme geleni azarlıyorum kocam olsun annem olsun kardeşim olsun hiç tanımadığım birisi bile olsa mafoldumben
her zaman değil ama bazen mesela bi mağazada birisi yanlışlıkla çarpar yada ayağıma basar bi sinirlenirim
hiç bişi söylemem ama ters ters bakarım böle dişlerimi sıkarım sinirimden
hani kadın dönse bişi dese dalıcam kadına o derece

sonra üzülüyorum ama yapacak bişi yok o an hakim olamıyorum ki kendime mafoldumben
kocam hep kızıyor bu ne ya çocuk mu var karşından senin azarlıyorsun diye üzülüyorum ama bi anda oluyor
sinirlerime hiç hakim olamıyorum

değil mi selcim...ondan sonra da kadınlığımızı kullanmıyor oluruz
neyseki benim ki sonradan toparladı :)))
Yok benimkide sever hani loş ışık bilmem ne ama bazen de en olmadık yerde en olmadık şeyi söyleyiverir. haydeeee ondan sonra dediğin gibi kadınlık beklesinler.

valla ben kendime hiç engel olamıyorum bu aralar çok sinirliyiz eşimin işleri yüzünden ikimizde ama sinirleniyoz sonra gülüyoz arkamızı dönene kadardır sinirimiz:roflol::roflol:
benim eşim bana küs duramaz.
404 :roflol:

cutecim ankete katıldım ama bana neden gelmedi ki ya bilmiyorumkismile

ev adresimi vermiştim önce ben gelmedi,sonra kayıtlarda iş adresimi yaptım geldi..
bilmiyorumki yada dönem dönem dağıtıyorlar..yeni geldi banada..bekle bakalım..

Valla ben hiç bişey düşünmüyorum açıkcası, ondan bekliyorum.
Bakalım ne yapacak. Geçenlerde sordum, var benimde düşündüğüm bişeyler herhalde dedi.
İyi dedim bende

hmmm hayırlısı o vakit
bizim daha hiç özel günümüz geçmedi bir kere biz daha başlayalı bir ay olmuşken eşimin doğum günü oldu bizim mazimiz toplam 8 ayda o bakımdan
ne ederdi bilemiyorum o yüzden
umarım seni sevindirecek çıldırtacak bişiler yapar.

aman cnm en güzeli,bizde öleyiz..o hiç parlamaz zaten bende parlasam bile hemen diner..
zati beni güldürür eder sırnaşır rahatlatır ..zaten en büyük terapim eşim...çok tatlıdır çok :asigim:

sell..
bakalım napcakk kocacnn
senin bi planın var mı tatlmmm...

ayy babacmm aradıı
bana iş bulmuşş :)))))
Yok canım ben bişi düşünmüyorum.
bu bizim ilk evlilik yıldönümümüz, özel olmalı.
Ama o kadar ince düşüneceğini büyük bi süpriz yapacağını sanmıyorum. İnşallah utandırır beni.

İnşallah canım, belki dışarı yemeğe gideriz

cute eşim çocuk gibi evde.dışarıdan bakan ciddi sanıyo.ama evde zıpzıp zıplar çocuk gibi.
ben trip atarım o güldürmeye çalışır.bu erkekler çocuk gibi yakaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…