hiç korkma tatlım tarife harfi harfine uyarsan bir şeycik olmuyor...
fincanlar da kırılmıyor
bide ben pilav yapamıyom ya biri fikir versin
2 kişilik pilav yapamıyom
genelde yaptığım 6 kişilik falan :roflol:
şimdi oturdu işte taşlar yerine
bir düşün bakalım, tanıdığın yanında çalışmanın avantajlarıda vardır dezavantajlarıda ama sen o kişiyi tanıyormuşsun zaten memnunduysan daha fazlada kazandıracaksa hiç durma derim
cisilcim hani fincan kek tarifi vermiştim ya...işte o tarifte kullandığım fincanla 1 fincan pirinç ölçerek yapıyorum o fincanla yine 1,5 fincan da kaynamış su hepsi bu şekerim.....al sana 2 kişilik pilav :)))
oda başak canım halimizi hiç sorma sempatiksalakcinni
canım yarım su bardağı pirinçle yaparsan tam iki kişilik oluyor
ben kalmasın diye yarım su bardağıyla yapıyorum :lepi:
memnunduysan ne kıııız :roflol:
ay ben yazdım sandım bi an onu :roflol:
bazen böyle komik bi şekilde sölerim kelimeleri aaah yandım işte o zaman
nası dalga geçer kociş var ya :roflol:
aaa ebet bak çay fincanı da olur :lepi: Şeniz
yok kız başaka başak uyumludur benim bildiğim
biz başak oğlağız
kişilik olarak eh diyeyim fena değiliz
canım uyumluyuz da şu sorunlar var ikimizde titiziz ama o aşırı düzgün simetri hastası özellikle ilk zmanlar bayağı sorun çıkıyosu şimdi aştık onları genel olarak çok uyumlu bi çiftiz gözlerimizden ne dediğimizi anlarız hatta ben onun nefes alışından anlarım sempatiksalakcinni
kızlar hepinize iyi akşamlar öpüyorummm
aşka bak bee
nefes alışından anlarsn demek ikracımm :)))
maşallahh maşallahhh
canım uyumluyuz da şu sorunlar var ikimizde titiziz ama o aşırı düzgün simetri hastası özellikle ilk zmanlar bayağı sorun çıkıyosu şimdi aştık onları genel olarak çok uyumlu bi çiftiz gözlerimizden ne dediğimizi anlarız hatta ben onun nefes alışından anlarım sempatiksalakcinni
kız bende ne inciler var
bakık kaldım
gerik insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?