Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bide ben pilav yapamıyom ya biri fikir versin
2 kişilik pilav yapamıyom
genelde yaptığım 6 kişilik falan :roflol:

nasıl yaaa.... canım 1 bardak pirince 1,5 su bardağı su.... bu kadar basit... ben genelde 1 bardaktan yaparım... bazen çok az kalır bende ertesi günü hemen yayla çorbası yapıyorum... tabi bazen şehriyeli bir yayla çorbası oluyor amaa... önemli olan lezzettiiikaydirigubbakcemile3

şimdi oturdu işte taşlar yerine
bir düşün bakalım, tanıdığın yanında çalışmanın avantajlarıda vardır dezavantajlarıda ama sen o kişiyi tanıyormuşsun zaten memnunduysan daha fazlada kazandıracaksa hiç durma derim

ben 2 kaseden yapıyorum 2 günlük yemek yapıyorum çünkü.suyunuda kafama göre atıyorum

en yakın benim doğum günüm var 20 eylül bana bişi düşmez
akabinde en yakın 24 kasım başlangıcımız
onun akabinde ise 28 aralık eşimin doğum günü

cisilcim hani fincan kek tarifi vermiştim ya...işte o tarifte kullandığım fincanla 1 fincan pirinç ölçerek yapıyorum o fincanla yine 1,5 fincan da kaynamış su hepsi bu şekerim.....al sana 2 kişilik pilav :)))

caspers bende işten çıktığını bilmiyordum cnm
hayırlısı olsun tatlım

tatlmm çalışıyorum ben çıkmadm işten :)))

casper cım... canım c.tesileri falanda konuş bence.. eğer başlıycaksanda hemen başlama... 2 hafta tatil yap sonra başla canım....umarım hayırlısı olur hakkındaa:))

canm c.tesileri
maaş gününün aksamamasını
sigortanın hemen başlamasını..
mutlaka konuşcam canmm ona göre de dediğin gibi 1 2 hafta tatil yapıp öyle başlarım
bakalm hayırlısıı

canm tanıdık olarak eskiden 1 sene çalışmştımm
öyle tanıdık yanii
şimdi eşimi de aradm da yarın akşam bi gidip görüşürüz olmazsa dedi :)))

casper hadi hayırlısı, uyuz patroncuğunan kurtulucanmı yani şimdi..
ctesileri kaça kadr ya da vrmıymış? çalışma saatlerini anlaşta gir problem olmasın...

özel günmü..bnm d.günüme bişi kalmadı sayılır...
ama ne yapar süpriz bilmiyorum ben pek bişi yapamamıştım onunkinde ama düğün dernek telaşına denk gelmişti zaten hazırlıklardan ölüyodum o ara her hafta sonu düğün vardı..benimkide dahil...

pasaklım bakalım artık ayy heyecan oldm :))))
nedensee

ya kızlar fincan kek güzel oluyomu versenize yapam akşama.korkuma fincanlar kırılır die yapamıyorumda

bilmiyorumm canmm bakalım
bi uyusdan başka uyusa geçiş yapmayım da :))))
tatlm babacım o kadar sormak istememiş
evlendi sonuçta kendi konuşsun seninle demiş canmm
c.tesileri falan sorcam hep :))))

kk'ya girebilir miyim de desem mi acep :roflol:

bende 1 bardaktan yaparım pilavı.hemde çok leziz yaparım..bnmki bayılıyo plavıma..ilk yediğinde şaşırmıştı..
ilk yemeklerimi yediğindeki tepkili bakışlarını hiç unutmam.taze fasulyede de öle bakmıştı birde..

bnmde 7 ağustos...bu site bnm yaşıma 26 yazıyo kıyak geçiyo heralde :roflol:

anladım kızlarrrr
bakalım bu akşam denicemmm

akşam amcamlar bizdeydi tam 24 kişi vardı evde misafir
onuda atlattımda daha ne isterimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…