Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

telefonum çok kötü çekiyor kızlar ama dün yaptım keki.içine vişne reçelide koydum çok güzel oldu çok beğendim tadını.çok hafif

biricik çok güzel olmuş canım ellerine sağlık genel bi tarafı farklı oluyodu ama seninkiler bayağı düzgün çıkmış

5 tanecik çıktı ama yaa korktum baştan çıkmıcak die kırılcak die ama bi iki oynattım çıktı ya.bidahakine kahve fincanında denicem.keşke telefonum güzel çekseydi.

afiyet olsun kızlar aranızda paylaştırıyım 5 tane var ama büyük oldular böleriz :roflol:

5 tanecik çıktı ama yaa korktum baştan çıkmıcak die kırılcak die ama bi iki oynattım çıktı ya.bidahakine kahve fincanında denicem.keşke telefonum güzel çekseydi.

tatlm böylede güzel görünüyorlar merak etme sen :)))
kahve fincanında da minicik minicik olur denemek lazım :))))

nurdannnnn ne güzel oldu ne güzellll oldu sayende bir bilsen
duştada geldi bekledi beniiiii
yaşasın yaşasınnn

afiyet olsun kızlar çok saolun hadi herkes akşam denesin yarın koyun kekleri kek akşamı yapalım :roflol:

hepinize güneyadın kızlaaaarrr.)))

canım senin tam olarak neren ağrıyordu... bel fıtığı sırta vurmaz.... kalçadan başlar ve aşağı kadar bacak ağrısı yapar benim bildiğim... hatta sen uzan ve bacağını kaldır... eğer tam kaldıramıyacak kadar ağrın oluyorsa o zaman bel fıtığıdır.. doktorlarda bu yöntemle anlarlar zaten.. mr ile emin olurlar... eğer istersen çevremde 8-10 kişiyi ameliyat etmiş çok iyi bir doktor var canım.... beyin ceraagı ve ssk hastanesinde görevli... muayenehanesine gidersin... daha sonra gerekli bütün tahlilleri ssk da yaparsın....
ayrıca bel fıtığının oluşumu beslenmeye, kendine dikkat etmeye yada ailede olup olmamasına bağlı değildir canım....

tekrar geçmiş olsun..

biricik.. çok güzel görünüyorlar... bak vişne reçeli hiç aklıma gelmemişti valla.sempatiksalakcinni
lovecum... hadi bakalım... nurdanın taktikleri işe yaramışaklinialirimsmile

Son düzenleme:
nurdannnnn ne güzel oldu ne güzellll oldu sayende bir bilsen
duştada geldi bekledi beniiiii
yaşasın yaşasınnn
oohhh ne güzel olmuş anaaam ne heyecanlıbilmiyorumkismile
dikkat et bundan sonra
bende adamı akşam büyük bi kararlılıkla bekledim sabah ben çıkarken geldi bizim dizi çekilemedi akşam
hadi sabah çekeyim dedim işe geç kalacaktım akşama kaldı:)))

Somurtan insanlarin, daima, tebessum eden insanlara nispeten, yuzlerinin daha erken ve daha fazla kiristigini,
Simalarin ic dunyamizin aynasi oldugunu,
Somurtmanin yorgunluk ifadesi degil de aldatmaca oldugunu,
Somurttugumuzda 18, gulumsedigimizde ise sadece 3 kasimizi kullandigimizi,
Gulumsemek icin 14 kalori, kaslari catmak icin 72 kalori gerektigini,
Bazi kimselerin somurtmayi ciddiyet olarak algiladiklarini,
Hareket ve yuz ifadelerimizin kullandigimiz sozcuklerden 8 kat daha guclu ve tesirli oldugu,
Insanin dalgin oldugu zamanlardaki yuz ifadesinin gercek hali oldugunu,
Daima somurtan kisilerin tebessum edenlere oranla daha erken yaslandigini,
Surekli gulumseyen insanlarin somurtanlara oranla daha cok sevildigini,
Cinlilerin strese dayali kalp krizi vakasi oraninin cok dusuk oldugunu ve bunun sebebinin hayata olumlu bakmalari ve tebessum etmeleri oldugunu,
Tebessumun bulasici oldugunu,
Dunyanin en iyi satis ve pazarlama elemanlarinin basarilarinin arkasinda guler yuzlu olmalarinin yattigini,
Japonya'da gulumseme okulu oldugunu,
Guler yuzlu calisanlarin is hayatlarindaki verimin daha yuksek oldugunu,
Aksiliklerin ve olumsuz hadiselerin hayata karamsar bakan insanlara daha cok ugradigini,
Guler yuzlu insanlarin daha cok akilda kalip hatirlandigini,
�Selamlasan iki insana Allahin yetmis lutfu oldugunu ve bu yetmis lutuftan altmis dokuzunun guler yuzlu olana verildigini,
Gulumsemenin insanlara ozel ve insanlara nasip oldugunu. Canlilar arasinda sadece insanin gulumseyebildigini biliyor muydunuz?

Gulmenin de insan sagligi uzerindeki sayisiz faydalarina isaret eden uzmanlar, gulerek daha uzun ve mutlu bir hayat surebilirsiniz diyor:

Guldugumuzde yuzumuzde 15 kas birlikte calisiyor.
Gulmek erkek ve kadin arasinda da farklilik gosteriyor. Erkekler daha kisa sureli gulerken kadinlar daha uzun kahkaha atiyor.
Guldugumuz zaman tumor ve viruslerle savasan hucrelerimizin sayisi da artiyor.
Ozellikle ruhsal bazi hastaliklarin tedavisinde gulme terapisi kullaniliyor. Hastalar uzerinde olumlu etkileri oldugu gozleniyor.
Patch Adams isimli doktorun calismalari bu konuda ornek olarak gosteriliyor.
Cocuklar gunde yaklasIk 300 kez guluyor, yetiskinler ise gunde ortalama 17 kez guluyor.
Yanimizda biri oldugunda yapilan espri ya da komik bir olaya yalniz oldugumuzdan on kat daha fazla guluyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…