ay ne güzel hadi az kalmış azcık daha sabır:))ay içim içime sığmıyor nurdan çok mutluyum yaaa
yarın cumaaaaaaaaaaaa sonra cumartesi tatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllll :sm_cool: hihoyyyt sositososito :dance:
5 tanecik çıktı ama yaa korktum baştan çıkmıcak die kırılcak die ama bi iki oynattım çıktı ya.bidahakine kahve fincanında denicem.keşke telefonum güzel çekseydi.
biricik şahane görünüyor
pasaklı cumartesi ne olacakki
izne çıkıyorum hayatım cumartesi Allah nasip ederse Bodrum'da olacağız hihoyyyt
canım senin tam olarak neren ağrıyordu... bel fıtığı sırta vurmaz.... kalçadan başlar ve aşağı kadar bacak ağrısı yapar benim bildiğim... hatta sen uzan ve bacağını kaldır... eğer tam kaldıramıyacak kadar ağrın oluyorsa o zaman bel fıtığıdır.. doktorlarda bu yöntemle anlarlar zaten.. mr ile emin olurlar... eğer istersen çevremde 8-10 kişiyi ameliyat etmiş çok iyi bir doktor var canım.... beyin ceraagı ve ssk hastanesinde görevli... muayenehanesine gidersin... daha sonra gerekli bütün tahlilleri ssk da yaparsın....bel fıtığı olmuşm başlangıcmış dada yüzersem bol bol gecermış
saçma salak bı dr a gıttım yaa
ıkı gndur harap olduğuma yazık
tee camlıcaya gıttım aldım sonucları
dr koşa koşa geldım adam cıkıyord tamda
elımden fılmlerı alıverdı fıtık başlangıcı gecer yüzersen dedı
ınsan ıcındekı zarfa bı bakar diğer drlar ne yazmış dıe onca para döktk yokk
dedım ılacları mıdemı bulandırıyo ıcme dedı
iğnemı vurunuyom ılacı bıraktım
yarın sonuclarla baska dr a gtcem
oohhh ne güzel olmuş anaaam ne heyecanlıbilmiyorumkismilenurdannnnn ne güzel oldu ne güzellll oldu sayende bir bilsen
duştada geldi bekledi beniiiii
yaşasın yaşasınnn
yahu sezon finali yapmış olan bir benmi varım yaaa... herkesin de dizi çekeceği tuttu valla... yazık bana amaaaaaa:hulya:günaydınnnnnnn güzel bayanlar....
dizi setinden ayağımın tozuyla çıktım geldim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?