Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük geçmiş olsun cnm iyi bir doktora görün derim...

love ve çisil bunuda atlattınız kızlar heppp mutlu olun
bu kk varya hele bu topic ilaç gibi:enbuyukkk:

gülsün sanada teşekkürler cnm beni bu topicle tanıştırdığın içina.s.

son 3 ayın regl tarihlerini bana yazar mısın tatlım...

28 nisan (bnmkinin doğum günüydü ,yazık adamcağıza )

28 mayıs

25 haziran

sinirlerim bozulmaya başladı ,çünkü hiç bir belirti yok ne kasık ağrısı ne bişi
anlamıyorum ki kaza da olmadı,hiç ihtimal vermiyodum..

biricik eline sağlık..vişne reçelimi , ne güzel fikir.ben çikolata koyuyodum..bunuda deniyim severim vişneli kakaolu keki..

saol tatlım.üstüne damlattım bardakların üzeri ıslak kek gibi olmuş değişik olmuş.bide hindistan cevizi koydum tamam.çok pratik misafir geliyosa acil yapımlık çok kolay.yağda yokya.kaplarda yağlanmıyo:roflol:ben aslında beyaz çikolata sıosu dökücektim.5 tanecik var zaten dedim vazgeçtim

gece uyandım kapı çarpıyomuş rüzgardan anam nasıl midem bulanıyo,sabahta bulanıyodu..psikolojiktir belki dimi...

Bebiiim geçmiş olsun, üzüldüm valla.
Bidoktora daha git bazılarının dediği ötekileri tutmuyor

ben beyaz çikolata tanesi atıyom bazen içinde değişik oluyo..üstünede iyi olur bak oda güzel...aslında çeşit çeşit yapıcan dimi tabaklara görüntü falan süper olur..

gülsün sanada teşekkürler cnm beni bu topicle tanıştırdığın içina.s.

rica ederim canım... sende iyiki geldin... neşe kaynaklarımızdan biri oldun valla... dizi çekenlerin listesi senin patentindeekaydirigubbakcemile3

adacım:lepi:

cutecim; bu kadar stres yapacağına bir test alsana canım yaa..... en azından için rahat edicek.. çünkü sen böyle stres yaptıkça daha da gecikicek....

Canım ben senin hamile olduğu düşünüyorum nedense

ayyy demee mafoldumben naparım...
yok yok yaa bu kadar kolaymı yani hamile kalmak

gülsünüm hiç stres yapmadım düne kadar çünkü zaten yalnış hesaplamıştımya başında..dünde konusu açtırmadım bile düşünmedim stres olmasın diye...
bugün paçam tutuştu..akşama alıcam test bakalım...

okuyamıyorum cnm yaa bulanık..29 gün diyo 27 olması gerekmiyomu...
ben bu hesaplamaları nie beceremiyom..
ne diyo..

cuteeeeeee tatilden kaynaklanıyo cnm hava değişimi
benim her tatile çıktığımda olur böle sıkma canını ama sen gene emin olmak için test yap cnm...

yani 24 temmuz da olman gerekiyor du
hadi bilemedin 25 temmuz....bugün temmuzun 29'u....

gebe kalman için şansının yüksek olduğu günler belirtilmiş 5 temmuz-10 temmuz arası...
hatırlamaya çalış dizi falan çektiniz mi o günlerde???

Ya bende bu konuda tecrübeli sayılmam hiç hamile kalmadım ama,
söylediğine göre, bide mide bulantıları, gecikme falan diyorsun ne bilim.
Korunmuyor musunuz anacım siz :uhm:

24 ünde başlayacak diyo galiba..bak bu daha insaflı ben hesapladım 22 sinde başlaması gerekti..
biras içim ferahladı...5 gün gecikmiş olabilir belki yaa dimi...yok yok bulantı başka sebepten olmuştur...

kızlar çok güldüm hala gülüyorum nedense çok komik geliyo

odamın camı parka bakıyo haliyle çocukların sesleri bitmiyo
adamın biri çocuklara diyoki hayvan yavrusu gibi ses yapmayın ayyyyyy hayvan yavrusu diyo bebelere :)):roflol:

cnm dizi mizi sık çekiliyo zati :) malum yeni evlilik..ama kaza olmadı onu biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…