Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yemek yemeden mi??
allah seni nasıl biliosa öyle yapsın hemi

ALLAHIM KÖR ET BENİ:))

tşkler casperım ama daha pişmedıler
sormuyyonus mu ne yaptın dıe

pasaklıı benı bı arar mısn hacı
telımın evın bı köşesınde kaybettımde bulamıyom
ben mesgule atarım

GÜZEL BİR FIKRA...:)

Tarihte ilk kez Erzurum'a ayna gitmiş.Adamın biri aynayı gör...üp elinealmış.Daha önce hiç kendini görmediği için ölen kardeşine benzetmiş karşısındakini.Adam:- 'Ey gidi gardaşımm.. Seni bi daha görmek nasipte varmış'!Aynayı eve götürüp sarılıp uyumuş kardeşine.Karısı bakmış adam bi şeye sarılıp uyuyor.Aynaya bakmış bir kadın! 'Allah belaağı vireee, bu garı da kim?Bi boka da benzese' diyerek feryat figan evden çıkmış, muhtara gitmiş.
Kadın:
- Mığdar, benim herif beni bu çirkin garıyla aldatii.'Muhtar aynaya bakmış. Sonra düşünceli düşünceli:
- 'Yav bu garıdan çok gavata benziir'! :))

Napiyorsunuz gelinler haha.
Aferin Uğurum kolay gelsin:) Ne pişiriyosun nan ?
Ah bu saate gıcık oluyorum ansıl düzeltiliyor bileniniz var mı mesela saat şuan 12.07 ama benim metinlerde 11.07 yazıyor klava:

hoşgeldiniz ereğli ve böcük....

kızlarr.. fissler düdüklü aldım..... umarım memnun kalırım bu sefer yaaaa:))

Bir fıkrada benden olsun:
Bir Kadın papağan almak istiomuş. Gitmiş pazardan almış ama satıcı demiş ki "Abla yalnız bu papa...ğan genelevde yetişmiş ağzı çok bozuk, almak istiyomusun"Kadın evet diyerek almış. Eve gitmiş..Papağan. " Oooo yeni mekan, yeni patron" demiş. Kadın aldırmamış. Kadının iki kızı gelmiş eve.Papağan. " Oooo yeni mekan, yeni patron, yeni kızlar" demiş. Kadın biraz bozulmuş. Daha sonra kadının kocası gelmiş eve.Papağan. " Oooo yeni mekan, yeni patron, yeni kızlar, değişmeyen eski müşteri hoşgeldin mehmet abi"

ereglı aynısı bana oldu ddım ya sana nasıl yapcanı dınlemıyon kı:mymeka:
ayarlara gir orda yaz kış ayarı var onu değiştır

yeşil mercımek yemeği(ıcınde pattes erışte var)
tavuk haşladım suyu ıle sehrıyelı tavık corbaı ettı tavuğu pılavın ustune koydm
pattes salatası bıde

:roflol::roflol:

hoşgeldiniz ereğli ve böcük....

kızlarr.. fissler düdüklü aldım..... umarım memnun kalırım bu sefer yaaaa:))

Güle güle kullan cnm
benimde ihtiyacım var nerden aldın??
kartlar biraz boşalsın...

geçmişi okuyom merakımdan haa

BİRİCİK ellerıne sağlık

GULSNN cnm nerde o dr
bacaklarımda deıl ağrı sadece belımde sırtımda falanda deıl
bacaklarımda sorun yok ağrımadığını dedım zaten dr a

PASAKLIM sanada ıyı tatıller

yaa evın ıcnde telım kayboldu herıfı arayamıom pasaklım gelsede benı bı çaldırsa

bal bakmam lazımm adamım o benım
nan ADAER dızı cekımınden gelmışsın :jeyyar:

saol böcük gel beraber olsun ..
kız benimde şuan saatim 15.13 nasıl düzeltecem hangi ülkenin ayarını yapam

Güle güle kullan Gülsüncüm o markayı çok iyi diyorlar cnm.
teş.edeirm canım...benim vardı ama memnun kalmadığım için bunu aldım... çok araştırdım dediğin gibi en iyisi buymuş..

:roflol::roflol:
Güle güle kullan cnm
benimde ihtiyacım var nerden aldın??
kartlar biraz boşalsın...
canım net sipariş diye bir yerden aldım...normalde 300 civarı... hepsiburada indirime girmiş 220 TL... ben dediğim siteden 180 e aldım.. kredi kartına peşin fiyatına 7 taksit...

GULSNN cnm nerde o dr
bacaklarımda deıl ağrı sadece belımde sırtımda falanda deıl
bacaklarımda sorun yok ağrımadığını dedım zaten dr a

canım o zaman bel fıtığı değildir diye düşünüyorum...dediğim doktor göztepede...kenan bey.. eğer düşünürsen sana telefon numarası veririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…