yemek yemeden mi??eşim geçen gün diyo ki
ramazanda geldi
pazar günler zor olcak diyo
he dedim yememk yemeden nasıl durcaz
gözümün içine baktıııııııı
kıs kıs güldü hey allahım dedim mmmmmm :roflol::roflol:
GÜZEL BİR FIKRA...:)
Tarihte ilk kez Erzurum'a ayna gitmiş.Adamın biri aynayı gör...üp elinealmış.Daha önce hiç kendini görmediği için ölen kardeşine benzetmiş karşısındakini.Adam:- 'Ey gidi gardaşımm.. Seni bi daha görmek nasipte varmış'!Aynayı eve götürüp sarılıp uyumuş kardeşine.Karısı bakmış adam bi şeye sarılıp uyuyor.Aynaya bakmış bir kadın! 'Allah belaağı vireee, bu garı da kim?Bi boka da benzese' diyerek feryat figan evden çıkmış, muhtara gitmiş.
Kadın:
- Mığdar, benim herif beni bu çirkin garıyla aldatii.'Muhtar aynaya bakmış. Sonra düşünceli düşünceli:
- 'Yav bu garıdan çok gavata benziir'! :))
hoşgeldiniz ereğli ve böcük....
kızlarr.. fissler düdüklü aldım..... umarım memnun kalırım bu sefer yaaaa:))
:)nurdannnnnnnnnnnnnnnnnnnn koptummm bağla beniii
ereğli seninkide çok hoş :roflol::roflol:
teş.edeirm canım...benim vardı ama memnun kalmadığım için bunu aldım... çok araştırdım dediğin gibi en iyisi buymuş..Güle güle kullan Gülsüncüm o markayı çok iyi diyorlar cnm.
canım net sipariş diye bir yerden aldım...normalde 300 civarı... hepsiburada indirime girmiş 220 TL... ben dediğim siteden 180 e aldım.. kredi kartına peşin fiyatına 7 taksit...:roflol::roflol:
Güle güle kullan cnm
benimde ihtiyacım var nerden aldın??
kartlar biraz boşalsın...
GULSNN cnm nerde o dr
bacaklarımda deıl ağrı sadece belımde sırtımda falanda deıl
bacaklarımda sorun yok ağrımadığını dedım zaten dr a
haydi bakalım kullansın da görelim memnun mu kalacak:)))gülsün kesinlikle çok memnun kalıcaksın canım güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?