Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Pasaklımm herşeye rağmen süper bir tatil geçir hakediyorsun.Sıkma canını başka zaman nasip olursa görürsün kızlarıda

inşallah canım çok teşekkür ederim
o kadar plan yaptık oraya da gidelim burayı da gezelim bi daha ne zaman böyle tatil imkanımız olacak ki
hele bi de bebek olursa çok zor dedik ama maalesef suya düştü bütün planlarımız

hepiniz kopun:)))
Horoza Sormuşlar Tavukmu Yumurtadan Çıkar Yumurtamı Tavuktan
Horoz Cvp Vermiş
Ben Koyar Geçerim Polemiğe Girmem delikafadulden

puhahahahahah
nurdan anacım artık dur de şu diziyle ilgili hikayelere setlere önümüz ramazan
sen arap atı gibi geç açıldın ama kaza maza yapmandan korkuyom :)):jeyyar:

:lepi:
tamam canım.. önerini dikkate alırım.. teşekkür ederim...

Horoz Cvp Vermiş
delikafadulden

tşkler ereglım

buldum pasaklım sanada üzüldüm hee gıtsınler kendılerı hadı göturdunuz neyse gerı almak ne demk o da yetmıyo tatıl dönüşünü belırlıyolar
nan çemkırsene bee

pattes salatamı yapım gelıyom

bende bu koca varken zor işte öyle anasına babasına çemkirmek canım
ayrılık sebebi valla
onlar büyük ne derse doğru der asla üzerine laf söylenmez
aaa böcük ne edepsiz çıktın sende
kocamın diliyle konuştum boshayallersmile

pasaklı nan yatağın altındydı ancak cıkardım:roflol:uyku sersemı tekme koyduk hrhalde
tşkler cnm
senıde mesgule atyıom hala arıyonn hee hacıı
zemuszemuszemuszemus

Horoz Cvp Vermiş

hey allahım senşn yüzünden sanayide adım deliye çıkacak
bastık kahkayııııııııııı:lepi::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Afiyet olsun caspery.
Uğur ulen hani şehriyelinin tavuk çorbası tarifi ? Bu arada dün akşam moralim çok bozuldu aslında hani yuvarlak minik makarnalar varya ondan yaptım eşim istemişti çok severmiş o da nasıl piştiyse hamur gibi olmuş yemedi çocuk sinirimi bozdu çakacaktım ağnıza bi tane. Sonra kalktı kendine yemek yaptı bende otlandım
Geçen evlilik ay günü için sürpriz pasta yapacaktım annemlerde yapmıştım çok güzel olmuştu burda denedim Allah'ım çok kötüydü tadı onuda attım olduğu gibi çöpte görmüş kociş çok utandım artı Allah'ın (CC.)gücüne gelmesin pişirdiğim yemekler yenmiyor çoğu çöpe gidiyor. Sinir oluyorum, pof.

gülsün o düdüklü clipso gibi değilmi cnm??
canım aslında ikisinin arası..clipso gibi havasını boşaltmadan açamıyorsun ve bu nedenle çok güvenliymiş canım..
aslında ikra kullanıyoru bunu.. ikracım.. bize anlatırmısın düdüklüyüüü:))

gülsüünn güle güle kullan canmmm

teşe.derim canımmm..

Benimkide konuşturmuyor onlara karşı sürekli ikaz edip duruyor beni bide sürekli savunuyor arada neysem çoğu erkek aynı gibi.

salatamda tmm ben bırazdan cıkarım kzılar
kocacıme ymek götrem sonra iğne vurnur gelırım
soğmadan götüremm

pasaklı valla ne gıcık bı durum ben duramam cemkırırdım

canım hiç kafana takma... aslında ben de bilmem yemek yapmasını..eşim ve ailesinede sürekli söylerdim öncedenki benden birşey beklemesinler... ama şimdi aklıma gelen bir yemeği netten araştırıyorum.. birkaç siteden bakıyorum.... aklıma yatanı yapıyorum.. bir sürü misafir ağırladım ve hepside hayran kaldı yemeklerime... eşimde her yemeğimi yiyişinde bakar bana ve sen çok yalancıymışsın der... hani bilmiyordun.. bu kadar lezzetlimi olur yemek der bana...
aa birde cutenin zeytinyağlı fasülye tarifini yaptım...kayınvalidem bile sordu nasıl yaptın bunu diyee...
önce kendine güven canım....bak ne güzel lezzetli yemekler yapıcaksın.. ayrıca burda sürekli tarifler verliyor... onları takip et... sormak istediğinide çekinmeden sor....

Ah kıyamam ya bi mağdure daha
Deki onları tamam götürelim ama madem döncekler onlar dönsün ,biz planımızı bozmayalım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…