- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Pasaklımm herşeye rağmen süper bir tatil geçir hakediyorsun.Sıkma canını başka zaman nasip olursa görürsün kızlarıda
hepiniz kopun:)))
Horoza Sormuşlar Tavukmu Yumurtadan Çıkar Yumurtamı Tavuktan
Horoz Cvp Vermiş
Ben Koyar Geçerim Polemiğe Girmemdelikafadulden
ya millet ne kadan enteresan şeyler yaşıyor halime çok şükür olsun
:lepi:canım dün bende yemek yaparken dikkatimi çekti benimkide vitaguic miş dün taze fasulye yaptım 12 dakikada mis gibiydi lastiği değişebilir evet canım bide ben üst kapağını bulaşık makinesine koymamanı öneririm
delikafaduldenhepiniz kopun:)))
Horoz Cvp Vermiş
Geçmiş olsun Uğurcum
Balcığım naber? Bala bayılırım ben bu ara
tşkler ereglım
buldum pasaklım sanada üzüldüm hee gıtsınler kendılerı hadı göturdunuz neyse gerı almak ne demk o da yetmıyo tatıl dönüşünü belırlıyolar
nan çemkırsene bee
pattes salatamı yapım gelıyom
biz di mi mg'im mafoldumben mafoldumben
kendim ettim kendim buldum hiç bişi de diyemem ki mafoldumben
zemuszemuszemuszemuspasaklı nan yatağın altındydı ancak cıkardım:roflol:uyku sersemı tekme koyduk hrhalde
tşkler cnm
senıde mesgule atyıom hala arıyonn hee hacıı
hepiniz kopun:)))
Horoz Cvp Vermiş
canım aslında ikisinin arası..clipso gibi havasını boşaltmadan açamıyorsun ve bu nedenle çok güvenliymiş canım..gülsün o düdüklü clipso gibi değilmi cnm??
gülsüünn güle güle kullan canmmm
Benimkide konuşturmuyor onlara karşı sürekli ikaz edip duruyor beni bide sürekli savunuyor arada neysem çoğu erkek aynı gibi.bende bu koca varken zor işte öyle anasına babasına çemkirmek canım
ayrılık sebebi valla
onlar büyük ne derse doğru der asla üzerine laf söylenmez
aaa böcük ne edepsiz çıktın sende
kocamın diliyle konuştum boshayallersmile
Afiyet olsun caspery.
Uğur ulen hani şehriyelinin tavuk çorbası tarifi ? Bu arada dün akşam moralim çok bozuldu aslında hani yuvarlak minik makarnalar varya ondan yaptım eşim istemişti çok severmiş o da nasıl piştiyse hamur gibi olmuş yemedi çocuk sinirimi bozdu çakacaktım ağnıza bi tane. Sonra kalktı kendine yemek yaptı bende otlandım
Geçen evlilik ay günü için sürpriz pasta yapacaktım annemlerde yapmıştım çok güzel olmuştu burda denedim Allah'ım çok kötüydü tadıonuda attım olduğu gibi çöpte görmüş kociş çok utandım artı Allah'ın (CC.)gücüne gelmesin pişirdiğim yemekler yenmiyor çoğu çöpe gidiyor. Sinir oluyorum, pof.
Ah kıyamam ya bi mağdure dahasel kayınvalidem ve kayınpederimde bizimle geliyorlar
yarın hep beraber yola çıkıyoruz 11 saat beraberiz
biz bodruma gidiyoruz onlarıda yolumuzun üstüymüş didime bırakacakmışız
dönüştede alacakmışız
bizim iznimiz 2 hafta biz bodrumdan dönüşte fethiyeye falanda gidecektik gezecektik ama kayınvalidem ramazan geliyo 8sinde hemen dönelim diyor
giderkende bursaya falan uğrayacaktık gezecektik ben kızları görecektim nurdanı çisili falan ama hepsi yalan oldu
napmam lazım
sinirimden geberiyorum ama susuyorum
böcükkk aradım iki kez bulamadın mı telefonunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?