bende akşam setteydim :roflol::roflol:
ada setteydi
nurdan zaten hiç setten çıkmıyoooo
casper setteydi :roflol::roflol:
bilmiim böcük inşallah değilimdir,yemektede içim almadı valla,bilmiyom her belirti var ,ama olmaması lazım kazazede değilim...akşama test yapıcam inşallah değilimdir,dua edin kızlar..duurun nan bı taraftan yemeklere koşa koşa bakıom bı taraftan gecmışe az yavaş olun
cute nan sen hamıle olmayasın anacım:bbo:
ereglı profılden ayarlara gır secenekler dıo orda nan
dur tarıf etcem gecmıişi bıtırem az kaldı
bıde bel fıtığı olmuşm
canım aslında ikisinin arası..clipso gibi havasını boşaltmadan açamıyorsun ve bu nedenle çok güvenliymiş canım..
aslında ikra kullanıyoru bunu.. ikracım.. bize anlatırmısın düdüklüyüüü:))
teşe.derim canımmm..
Ah canım benim çok sağ olasın. Bazılarını çok beğeniyor bazılarına kaşık sürmüyorcanım hiç kafana takma... aslında ben de bilmem yemek yapmasını..eşim ve ailesinede sürekli söylerdim öncedenki benden birşey beklemesinler... ama şimdi aklıma gelen bir yemeği netten araştırıyorum.. birkaç siteden bakıyorum.... aklıma yatanı yapıyorum.. bir sürü misafir ağırladım ve hepside hayran kaldı yemeklerime... eşimde her yemeğimi yiyişinde bakar bana ve sen çok yalancıymışsın der... hani bilmiyordun.. bu kadar lezzetlimi olur yemek der bana...
aa birde cutenin zeytinyağlı fasülye tarifini yaptım...kayınvalidem bile sordu nasıl yaptın bunu diyee...
önce kendine güven canım....bak ne güzel lezzetli yemekler yapıcaksın.. ayrıca burda sürekli tarifler verliyor... onları takip et... sormak istediğinide çekinmeden sor....
bu düdüklüyü çok istiyodum araştırmalarım sonucunda ve teyzem kullanıyodu almanyadaki teyzeminde kulağına gitmiş çeyizime hediye olarak getidi bana sağolsun ben çok memnunum çünkü nohutumu bile ıslatmadan 20-25 dakikada lokum gibi pişirebiliyiorum bütün bakliyatları bigün önceden suya koymama gerek kalmıyo kuru fasulyeyi 15 dakikada mercimeği 5 dk. falan pişiriyo sebze yemeklerimi bile bunda yapıyorum çalışan bayan için özellikle büyük kolaylık eli ayağı gibi oluyo çokda güvenli ayrıca kesinlikle havasını tamamen almadan açmanız söz konusu bile değil
Ah kıyamam ya bi mağdure daha
Deki onları tamam götürelim ama madem döncekler onlar dönsün ,biz planımızı bozmayalım de
Mucuks bebek.medzılla benım hayranım hep gelırr
ereglı nan üzülme alışırsın ve hıc atmazsın çöpe başlarda normal bunlar
naısl yaptığımı anlatım
normal su yerıne tavk haşladığımı suyu kullandım
yağda sehrıyelı kavurdm azcık ama sonra suyu döktum okadarcık
kuck tavık parçaları ve suyu cok güzel tat verıyo
yanı aynı normal corba ama sıcak su yeırne tavuk suyu
salça koymuyon bıde
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sinirimden ne kadan güldüm görrr
tatilimin kalan kısmına bekar olarak devam ederim bunu söylersem
eşim annesinin minibüse bile binmesine izin vermez
nereye gideceklerse arar eşim götürür getirir
ilk evlendiğimiz zamanlar hiç bir ctesi pazarımız başbaşa geçmedi
çünkü her gün gidilecek yerleri vardı
:)))) bende bayıldım yaa horoza bak sen:))haha nurdancım süpersin biliyorum bunu hatta yazsam mı oldum az önce çok gülmüştüm:d
allah sabır versin tatlım ya.ben olsam asla tatilimi bozmam eşimde bozmaz.konuş güzelce yap tatilini
sende güle güle kullan canım... teşekkür ederiz bilgi içinde...
ayrıca balcım.. tefal clipsolarıda araştırıdm ve çokta hızlı değiller pişirme konusunda.... bizim için zaman önemli diye düşünüyorum... sende bir an önce al bence... fiyatı çok uygun....
bu arada ben netsiparişten demiştim ama FSSLER VITAQUICK 6 LT DDKL TENCERE - Buharl Piiriciler/Ddkl Tencereler burdan aldım ben....
sende güle güle kullan canım... teşekkür ederiz bilgi içinde...
ayrıca balcım.. tefal clipsolarıda araştırıdm ve çokta hızlı değiller pişirme konusunda.... bizim için zaman önemli diye düşünüyorum... sende bir an önce al bence... fiyatı çok uygun....
bu arada ben netsiparişten demiştim ama FSSLER VITAQUICK 6 LT DDKL TENCERE - Buharl Piiriciler/Ddkl Tencereler burdan aldım ben....
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
caaanım yalnız değilsinAfiyet olsun caspery.
Uğur ulen hani şehriyelinin tavuk çorbası tarifi ? Bu arada dün akşam moralim çok bozuldu aslında hani yuvarlak minik makarnalar varya ondan yaptım eşim istemişti çok severmiş o da nasıl piştiyse hamur gibi olmuş yemedi çocuk sinirimi bozdu çakacaktım ağnıza bi tane. Sonra kalktı kendine yemek yaptı bende otlandım
Geçen evlilik ay günü için sürpriz pasta yapacaktım annemlerde yapmıştım çok güzel olmuştu burda denedim Allah'ım çok kötüydü tadıonuda attım olduğu gibi çöpte görmüş kociş çok utandım artı Allah'ın (CC.)gücüne gelmesin pişirdiğim yemekler yenmiyor çoğu çöpe gidiyor. Sinir oluyorum, pof.
Anlaşıldı seninkide anacı o zaman:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?