Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bende akşam setteydim :roflol::roflol:
ada setteydi
nurdan zaten hiç setten çıkmıyoooo
casper setteydi :roflol::roflol:

beni nie demiyon kız duş aldım gece didim o kdr,sabaha bırakmadım duşu felan :jeyyar:

bilmiim böcük inşallah değilimdir,yemektede içim almadı valla,bilmiyom her belirti var ,ama olmaması lazım kazazede değilim...akşama test yapıcam inşallah değilimdir,dua edin kızlar..
bel fıtığımı o kdr şikayetin yoktu her zmn bi kere ağrıdı die nasıl hemen teşhis koyuluyoki,
başka doktorada bi git..
zaten bel fıtığını pek önemsemiyo doktorlar,
boyun fıtığı daha mühümmiş,banada ölücem gibi bakıyolar gıcık oluyom...

bu düdüklüyü çok istiyodum araştırmalarım sonucunda ve teyzem kullanıyodu almanyadaki teyzeminde kulağına gitmiş çeyizime hediye olarak getidi bana sağolsun ben çok memnunum çünkü nohutumu bile ıslatmadan 20-25 dakikada lokum gibi pişirebiliyiorum bütün bakliyatları bigün önceden suya koymama gerek kalmıyo kuru fasulyeyi 15 dakikada mercimeği 5 dk. falan pişiriyo sebze yemeklerimi bile bunda yapıyorum çalışan bayan için özellikle büyük kolaylık eli ayağı gibi oluyo çokda güvenli ayrıca kesinlikle havasını tamamen almadan açmanız söz konusu bile değil

medzılla benım hayranım hep gelırr

ereglı nan üzülme alışırsın ve hıc atmazsın çöpe başlarda normal bunlar
naısl yaptığımı anlatım
normal su yerıne tavk haşladığımı suyu kullandım
yağda sehrıyelı kavurdm azcık ama sonra suyu döktum okadarcık
kuck tavık parçaları ve suyu cok güzel tat verıyo
yanı aynı normal corba ama sıcak su yeırne tavuk suyu
salça koymuyon bıde

Ah canım benim çok sağ olasın. Bazılarını çok beğeniyor bazılarına kaşık sürmüyor klava: Tekrar sağ ol kuşum caspery sende. Mucuks.

hayırda ben fıtık olsam bıle hemen olunur mu
bu yaşıma kadar hıc ağrımadı
sonra ılk ağrıdığında hemen dr a gıttım
erken teşhıs dıye bısey var demı
yada hastalık ılerlemsın dıe bısıler verılır
hıc bırı verılmedı
artı eşim aksam cok üzüldü banada kızdı
ne su ıcıyon ne bısı yıyon dıe
sonra sevdı durdu benı adam öle kötü oldukı bu yaşta benı miç gıbı ortada bırakcan
kendıne ıyı bak okadar dedı
eve yardımcı tutcak hale geldı yahuu

sende güle güle kullan canım... teşekkür ederiz bilgi içinde...

ayrıca balcım.. tefal clipsolarıda araştırıdm ve çokta hızlı değiller pişirme konusunda.... bizim için zaman önemli diye düşünüyorum... sende bir an önce al bence... fiyatı çok uygun....
bu arada ben netsiparişten demiştim ama http://www.buroteknik.com/urun_tanim.asp?urun=52566 burdan aldım ben....

Ah kıyamam ya bi mağdure daha
Deki onları tamam götürelim ama madem döncekler onlar dönsün ,biz planımızı bozmayalım de

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sinirimden ne kadan güldüm görrr
tatilimin kalan kısmına bekar olarak devam ederim bunu söylersem
eşim annesinin minibüse bile binmesine izin vermez
nereye gideceklerse arar eşim götürür getirir
ilk evlendiğimiz zamanlar hiç bir ctesi pazarımız başbaşa geçmedi
çünkü her gün gidilecek yerleri vardı

Mucuks bebek.

allah sabır versin tatlım ya.ben olsam asla tatilimi bozmam eşimde bozmaz.konuş güzelce yap tatilini

kaça aldın caniko ,birde nereden ?

böcük banada hep aynını diiler yemiyon içmiyon..sanki fıtık yeme içmeden meydana geliyo hey allaamm yaa...bnmkide o günden beri yarım kiloluk poşeti bile taşıtmıyo..iş yerinde sürahimi doldurup önüme getirir..
zati bişi diimmi kolumda güçsüzlük var fıtıktan artık ben 2 lt yi bile kaldıramyıom
çay servisi yapamıyom çaydanlıkta çok su varsa misafirim gelse rezil olucam
10 lt re gibi geliyo..doktor sıktırıyo parmağını diyo sık ,sıkıyom diom...

ya almam lazım kesin cnm ama malum kartlar full gene
işllh fiyatı artmazda ekim gibi alırım..

pasaklım ne zor senin işinde Allah sabır versin
keşke eviniz uzak olsa onlara ya
kndi evinizmi cnm??

canım saray sarması çekti yaa bayadır yapmadım.yapam bu hafta

biricik hemen tarif ver bakiimm cnm çektii

caaanım yalnız değilsin
senin gibi bi beceriksiz de benim:))))
bende bazı hiç yemeden atıom çöpe napiim güzel olmuo o kadar da özeniom halbuki:)))
ama olmadı mı olmuo ama ısrarla deniom napiim yapa yapa öğrencez dimöi ama:))

Anlaşıldı seninkide anacı o zaman

canım saray sarması çekti yaa bayadır yapmadım.yapam bu hafta

Cnm ellerine kollarına sağlık bunlar senin fotoğrafların mı süper görünüyorlar evet tarif lütfen.
Artı bana her hangi bir pasta yapmak için pandispanya tarifi ve şeklide verir misin vaktin varsa haha kapmam öğrenmem lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…