Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sirke demişsin de aklıma geldi canım ya...

kızlar dün akşam yan komşuma geçtim bugün komşusu geleceği için ona hazırlık yaptık...tahinli kurabiye,patatesli-havuçlu salatadan hazırladım falan sonra neyse eve geçiyorum evin kapısının üst eşiğinde böyle yağ gibi bir şey gördüm...Dokundum yağ gibi...nasıl korktum anlatamam...o ara aklımdaydı sirkeli su ile silecektim ama unuttum bugün ilk iş onu yapayım...

bugün unutmaa adacmm..
ne olur ne olmas tatlmmmm

cute mağaza adı yokmu cnm???
bilmiyorum ki cnm varmı yokmu..öle koton ,zara falan olmayınca pek dikkate almam adını..

evet pasaklı haramideredeki..yok diğer elbiseler falan 30 tl-20 tl ..ölemi dedi kızlar ..bak yazıyıda okumamışım iyimi..

Allah korusun..daha öncesinde yokmuydu acaba..ne bilim kapının menteşe yağı falan olmasın..sen yinede sirkeli suyla sil,bildiğimden diilde öle diyonuzya..

kızlarrr
isolde den haberi olan var mıı
naptı acabaaa

geçen işe girdiği yer olmamış..çalışma saatleri uymamış..çıkmış oradan..evdeyim şimdi ama eşim söz verdi başka iş bulunca çalışıcam dedi..
net cafeden yazdı ,çıktı...

nasıl ettin nan :)
ya bu hafta sonu annesine gidecekti ya bende sinirlendim kardeşimi çağırdım gel dedim. Oda bu akşamdan geliyor. Benimkine söylicektim teli çekmiyordu.
Aradı az önce dedim böyle böyle kardeşim geliyor. İyi dedi. Ne zaman gitcekmiş dedi. Pazar herhalde dedim. Hııı iyi dedi. Noldu dedim yok bişi falan dedi.
Dedim sende nasılsa hafta sonu annene gideceksin dedim yalnız kalmamış olurum.
Gitmicem anneme falan dedi onu öylesine söyledim ben dedi :roflol:

geçen işe girdiği yer olmamış..çalışma saatleri uymamış..çıkmış oradan..evdeyim şimdi ama eşim söz verdi başka iş bulunca çalışıcam dedi..
net cafeden yazdı ,çıktı...

tüh yaa üzüldmm..
inş iş bulabilir..
saol cutecmm

:))))
iyi işte hep beraber vakit geçirirsiniz canm :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…