pasaklım doğuda ailelerden çok korkar çocuklar karşı gelemezler çok değer verirler eşinde öyle sanırım hı?gelenekleri öyledir büyüklere?
Bakma giderdi o benide götürürdü de beni götüremeyince kendide gitmez.anaaaaaaa
adam gitmicekmiş
neyse ii ders oldu ona
kötü kadın müzeyyenP
siz hemen ipe asarsınız walla adamı :)
Kayıp diye bi şarkısı var onu beğendim bentarkanın albümünü dinliyom,sizle konuşurken bişi anlamadım..kaydirigubbakcemile3
gülerken ederken
yok pasaklı bence de aynı mağaza anlamında demiştim..ben okumamışımdır vitrini.. zati kaç mağaza var orada..
tarkanın albümünü dinliyom,sizle konuşurken bişi anlamadım..kaydirigubbakcemile3
gülerken ederken
yok pasaklı bence de aynı mağaza anlamında demiştim..ben okumamışımdır vitrini.. zati kaç mağaza var orada..
tarkanın albümünü dinliyom,sizle konuşurken bişi anlamadım..kaydirigubbakcemile3
gülerken ederken
Olum var ya korkulur senden eyvahedigeldismilehiç bı derdım yok olsada herseyı göze alır derım
hiç çekınmem kımse ıcınde bu güzel zamanlarımı boşa harcayamamçemkırdım mı kımse kalmaz yanımda
he cnm müziği ilgimi çekti güzel gibi geldi banada bazı söleri ama o sırada bura karışınca bişi anlamadım başa aldım şarkıyı..2. kez dinliyom şimdi..tüm sözlere dikkat ettinmi dersen yine hayırBakma giderdi o benide götürürdü de beni götüremeyince kendide gitmez.
He hemen bi açık yakalamasın valla bunlar hiç kaçırmıyorlar
Kayıp diye bi şarkısı var onu beğendim ben
canım senin eşinle kendi işinmi aynı yerdesiniz??
yoksa aynı yerde çalışıyodunuzda ordamı tanıştınızzemuszemus
ne üzerine işinis
bende rapor hazırlıom naber:))))pöfff az yazınnnn yaaaa
ben stok giriyom
siz ne ediysinizzzz
ay sorma canım ya çok keyifliyimsel....
ne iyi olmuş...ohhhh
benim bile içimin yağları eridi senin keyfini tahmin edebiliyorum :)))
Ben yaşadım ama Rabbime binlerce şükür geçti artıkRabbm kimseye yaşatmasın bu ve benzeri şeyleri offff
amin değer görmediğini hissederek yaşamak gerçekten çok zorRabbm kimseye yaşatmasın bu ve benzeri şeyleri offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?