Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

tarkanın albümünü dinliyom,sizle konuşurken bişi anlamadım..kaydirigubbakcemile3
gülerken ederken
yok pasaklı bence de aynı mağaza anlamında demiştim..ben okumamışımdır vitrini.. zati kaç mağaza var orada..

pasaklım doğuda ailelerden çok korkar çocuklar karşı gelemezler çok değer verirler eşinde öyle sanırım hı?gelenekleri öyledir büyüklere?

evet canım benim eşim ve görümcelerim istanbulda doğma büyüme
ama anne baba ardahanda doğmuş büyümüş gençken istanbulda gelmişler
kültürleri doğu kültürü işte aynen dediğin gibi anne baba ne derse büyükler ne derse o olur
karşı gelinmez cevap verilmez onlar herşeyden üstün onlar hep doğru

anaaaaaaa
adam gitmicekmiş
neyse ii ders oldu ona

kötü kadın müzeyyen P

siz hemen ipe asarsınız walla adamı :)
Bakma giderdi o benide götürürdü de beni götüremeyince kendide gitmez.
He hemen bi açık yakalamasın valla bunlar hiç kaçırmıyorlar
Kayıp diye bi şarkısı var onu beğendim ben

canım senin eşinle kendi işinmi aynı yerdesiniz??
yoksa aynı yerde çalışıyodunuzda ordamı tanıştınızzemuszemus
ne üzerine işinis

hiç bı derdım yok olsada herseyı göze alır derım
hiç çekınmem kımse ıcınde bu güzel zamanlarımı boşa harcayamamçemkırdım mı kımse kalmaz yanımda

kaydirigubbakcemile3 he oda var
ya ben ismini falan hatırlamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam gratisin hemen yan tarafındaki mağazalardan biriydi

Bakma giderdi o benide götürürdü de beni götüremeyince kendide gitmez.
He hemen bi açık yakalamasın valla bunlar hiç kaçırmıyorlar

Kayıp diye bi şarkısı var onu beğendim ben
he cnm müziği ilgimi çekti güzel gibi geldi banada bazı söleri ama o sırada bura karışınca bişi anlamadım başa aldım şarkıyı..2. kez dinliyom şimdi..tüm sözlere dikkat ettinmi dersen yine hayır slow şarkıyı öle bişeye takılmadan dinlemeyi seviyom..şarkının sözleride hep aynı diil sanırım ondan karıştı

canım senin eşinle kendi işinmi aynı yerdesiniz??
yoksa aynı yerde çalışıyodunuzda ordamı tanıştınızzemuszemus
ne üzerine işinis

yok ,bi fabrikadayız..iş yerinde tanışmadık..ama aynı sektördeydik..ben rakip firmadaydım buraya geçtim

cute iyi bari bende bütün gün aynı ortamda görüyosunuz birbirinizi sandım.öylede kötü olur çünkü.özlem olmaz

korksunlar tabı bıraz demı sel

pasaklı valla sana cok üzülüyorm eşin senı kaybetme korkusu hıc yaşamammış anlaşılan
bence hergün ölmektense bıgün ölmek en ıyısı
al eşin karşına konuş nolcaksa olsun yaa amannn
o korksun azda anlasın kymetını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…