cute aynı benim gibisin:))
bende eşimi işe yolluodum bazı sabahlar o durakta ben balkonda istem dııo öpücük atıomuşum bi gün uyardı
kızım durakta onca insan var ne bilsinler benim karım olduğunu onlara atıon sancaklar yapma dedi sonra bende ağzımı elimle kapatıodum..:))
öyle uzaktan bakmak acayip heyecanlandırıo insanı:))
içi içine sığmıo :))
aynı şeyi bende söyledim en azından bi bağı kalmaz çocuk olmadı mı????offff pasaklııı offff.......canım bu durumda iyiki çocuk yok demesi geliyor insanın... ne olur kırılma amaa.....kırdıysam da çok ama çok özür dilerim canım..
çünkü çok cuuuuteeeeeeeeeeeeeeeeee Şeniz
........................................
ben yine anlamadım cute ne demek yaaa
salaklığım üstümdeee
hey allahım ne alem senin kocanda.))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar eşinin yolunu evde beklemek çok güzelmiş biliyomusunuz.1 haftadır arabamız yok beraber gelemiyoruz ya
ama araba varkende yine her akşam beni almaya geliceğinde heyecanlanıyodum..
sabahları eşim beni uğurluyo evin arka tarafından biniyorum mutfağın camından görünüyo bana el sallıyo sonrada yatıyo.bugün çok güldüm yaa boş cama el salladım.dio baktım baktım göremedim dio uyku sarsamı perdeyi açmadan bakmış:roflol::roflol: dedim nasıl görecem :roflol:
bizden de selam söyle:)Şu an yeğenim ve kız kardeşim yanımda çok mutluyum hihoyyyt
birisi nereli olduğumu sormuş doğma büyüme istanbuluyum ben
annem babamda aynı şekilde dedemde öyle
köken derseniz çok var türkiyenin her yerinden biri gelmiş trabzon var kastamonu var tokat var ığdır var ama ne biliriz oralarını ne birini tanırız gitmedik görmedik
ben trabzonu benimsedim mesela trabzonluyuz bile derim
benim anne tarafım maçkalı gittim gördüm oraları akrabalarımız var köyümüz var
büyüklerimiz oranın kültürüyle yaşıyor falan daha sıcak geliyor orası bana
pasaklım allah sana öyle bi kapı açsın ki bütün sıkıntıların gidiversin....ya kızlar pasaklıya destek olalım
kötü şeyler aklımızdan geçirmeyelim lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?