Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar eşinin yolunu evde beklemek çok güzelmiş biliyomusunuz.1 haftadır arabamız yok beraber gelemiyoruz ya
ama araba varkende yine her akşam beni almaya geliceğinde heyecanlanıyodum..
sabahları eşim beni uğurluyo evin arka tarafından biniyorum mutfağın camından görünüyo bana el sallıyo sonrada yatıyo.bugün çok güldüm yaa boş cama el salladım.dio baktım baktım göremedim dio uyku sarsamı perdeyi açmadan bakmış:roflol::roflol: dedim nasıl görecem :roflol:

birisi nereli olduğumu sormuş doğma büyüme istanbuluyum ben
annem babamda aynı şekilde dedemde öyle
köken derseniz çok var türkiyenin her yerinden biri gelmiş trabzon var kastamonu var tokat var ığdır var ama ne biliriz oralarını ne birini tanırız gitmedik görmedik
ben trabzonu benimsedim mesela trabzonluyuz bile derim
benim anne tarafım maçkalı gittim gördüm oraları akrabalarımız var köyümüz var
büyüklerimiz oranın kültürüyle yaşıyor falan daha sıcak geliyor orası bana

offff pasaklııı offff.......canım bu durumda iyiki çocuk yok demesi geliyor insanın... ne olur kırılma amaa.....kırdıysam da çok ama çok özür dilerim canım..
aynı şeyi bende söyledim en azından bi bağı kalmaz çocuk olmadı mı????
allah herşeyin kararını bilir...
burda aile kurtarma havasına da girmeyelim dimi
sorunu varsa bu ben olurum,sen olursun sorunu nasıl çözerizi düşünüyoruz çözülmicek gibiyse de ne yapması gerekir onu...
pırıl pırıl gencecik akıllı güzel alımlı bi bayan...eksiğinden fazla artısı var iyice düşünsün bencede ...

pasaklı cnm ya senin ailen keşke bişiler bilse
gözünü korkuturdu zamanla onun
en azından üstü kapalı ona nasihat ederdiler cnm
annenle konuşsan olmazmı cnm??

Şu an yeğenim ve kız kardeşim yanımda çok mutluyum hihoyyyt

hey allahım ne alem senin kocanda.))
olsun boş cama el sallamamışsın yine tüle el sallamışsın nasıl olsa görmemiş seninaniknanik

yok kırılmadım hiç birinize
evet bende diyorum bazen iyiki bebeğimiz yok diye Rabbimin bir bildiği var demek diyorum
gerçekten çok zor böyle bir insanla evli olmak
bende kolay bir insan değilim tersimdir sinirliyimdir bende zorumdur ama bu durumu yaşamak daha zor
inanın anlatırken gözlerim doluyor ama böyle işte napıyım
bilseydim evlenir miydim kırk kere düşünür vazgeçerdim sanırım göze alamazdım
ama bilmiyordum
eşim bazen der bebeğimiz olsa herşey daha farklı olur diye ama biliyorum ki daha da zor olurdu herşey
kısmet çok isterim bir bebeğimizin olmasını yalnız bebek büyütmek zor olsa da onun düzelmesini beklersem hayatım boyunca anne olamam

işte biz doğu kültürüne alışkın diiliz maalesef tatlım.beni annem asla vermezdi doğululara.yanlış anlamayın kızlarr sakın ama bende korkuyorum doğululardan..öyle yetiştirildim.
çocuk yok iyiki diyosunuz kızlarda bu kız bu adamı seviyo...
bu adamın bi çok kötü huyu varsa bi çokta iyi huyu vardır.arada kalıyor...

ya kızlar pasaklıya destek olalım
kötü şeyler aklımızdan geçirmeyelim lütfen
pasaklım allah sana öyle bi kapı açsın ki bütün sıkıntıların gidiversin....

alla yardımcın olsun canım ne desek boş ne yaşadığını bi sen biliosun kimse anlayamaz..
ne yapacağını da sen biliyorsun...

pasaklım,
bal a katılıyorum ailene bahset ki..ailen desin biz sana canımızı emanet ettik ne oluyo böyle diye..
sen ailenin kuzususun ,onaların ne hakkı var sana böyle davranmaya...

pasaklı
ben öle bı adama cock falan doğurmazdım cnm
sen cekıp gıttığınde gerı geldığın ıcın yüz buluyo bu
oysa senın aılen arkanda
cocuk olursa farklı olurdk demesıde numara:mymeka:

biricik kız sen nerelisin
bizdede yoktur doğululara kız vermek ama ben tabuları yıktım :)) urfalıyam ezelden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…