Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

caspercım... o zaman salata yap canım.. makarna salatassı falan olabilir... soğuk soğuk iyi olur...

kim msn istiyordu... bende vereyim bari:))

cute bize ilk zamanlar kimse gelmedi büyüklerimizden başka
çünkü sürekli onlar bizi davet ettiler
eşimin akrabaları çooooooooookkk kalabalık inanılır gibi değil onları gezmemiz zaten kaç ay sürdü
düşünün bayramlarda akrabaları ziyaret etmek en az bir haftamızı alır bayram yetmez akannehir

yazdım o kadar net koptu gönder derken kapandı sayfa poff..

dimi gülsünüm yani ..ben evlendim zaten hazırlıklarda da aramadı hiç yardıma ihtiyacın varmı die yakınımda 1 o var..o zmn çalışmıyodu bide..
şimdi de aramıyo hiç,evlendim nasıl gidiyo neler yapıyon ,evini görmeye gelicez falan die..
sallamıyım dicem akraba işte ,amcamın kızı yani çok yakın..herkezler soruyo gidip geliyonuzmu diye ne diyeceğimi şaşırıyom...kıskanç ve uyuzdur kendisi...evlenince böle oldu bekarken iidi ...şimdi arıcam ramazanda gelin die ben utansın dicem ama utanmaz ...ondan sordum bnm mi aramam lazımdı die...

cutecim sen kesinlikle haklısın...
bırak büyüklük sende kalsın.. sen çağır ama ondan tepki gelmezse de kendi haline bırak... soranlrada ben davet ettim dersin.... bir insan nedne kıskansınki yaaa. anlamış değilim bunlarıda vallaa...

caspercım... o zaman salata yap canım.. makarna salatassı falan olabilir... soğuk soğuk iyi olur...

kim msn istiyordu... bende vereyim bari:))
ben istiyorum msn canım
anacım msn i olan eklesin
alıntı etmeyin ekleyince silcem:)))

Son düzenleme:
kocam bi süreliğine cevrimdışı canım senle idare etsem:)))delikafadulden

ben geçici ilşkilerin kahramanı olamam cnm
boşa kocanı beni al :))) daha doğrusu sen nuroydun ben seni alayım :))

cumaya gittik gelices :roflol:

cama yaz pasaklı bak arayın bulamıyo ama aaa

Kocamı aradım cumasını mübarekledim arayın la heriflerinizizemuszemus

:)))))) nerden kız aklına geldi
arıyamam eşim zate benim yanımda
gelirse bi öpem cuman mübarek olsun diye :)) delü der heral

la ekliyoz kabul etmiyonkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kocasıyla msn de yazışan varmı gündüzleri akşama kadar??
benimkinde pc falan yok yazışamıyoz kaydirigubbakcemile3
kıss allah canını listemde varsın ama çevrim dışı görünüyon yaa??
mail attım gelmedi mi sana=?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…