Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Ben artık yorum yapmıyorum pasaklım ona konuşmuyorumhiç.
O kadar çok üzülüyorum ki sana anlatamam

cnm doktor egzersiz vermiyo ,fiziğe gitmen gerek fizyoterapist verir egzersizleri...
ama seni doktorun yönlendirmesi lzm tabi fizyoterapiste..sen başka doktorla detaylı konuş
çoğu mal yani bunların ben öle diyom..ben 4 doktora gösterdim cnm..1. olanla varya kavga edttim ,kadına rezil ettim çıktım oradan ,morardı resmen kendilerini bi halt sanıyolar..

Çok kötü kavga edesim var
Çok mutsuzum
offf :çok üzgünüm:
canım tavuk soteden vazmı geçsem.. ana yemek olarak fırında inegölmü izmirmi vb. birşeyler yapsam... pilavın yanına da kuru patlıcan dolması yapsam... ve et olarak ta tavuk sinitzel yapsam......
şinitzeeel bayılırım.gülsünüm .yapam bari akşama yapmıyom bayadır...

şimci sen 25 kişiye şinitzeli nasıl yapçan,ya diğerlerini..casper birde yaprak sarması demiş nasıl biter o 25 kişilk akannehir aşçı sanarım ben kendimi

yine numara çekiyo olmasın bu ,geçen bozulduğunu anladıda kıvırdıya..:uhm:

canım ne demek kenarda oturururz.... aşk olsun... beklerim... sabahtan çıkın yola sizz:)))

bizde gelelim bizde şinitzel varr nem nemm...hadi ettimi 25+4 :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
şimdi akşam için
görümcelerimi aradımm
kayınvalidemi aradımm
dedm akşama altınparka gidelim hem yemeği orda yeriz hemde değişiklik olurr..
tamm dediler yemek işini biz hallederiz dediler ama bişi yapabilir miyim ki hemen yarım saatcik eve uğrasamm

Yok, ablası aramış demiş annem eglicek bana çocuğa baksın evi taşıcam demiş, uçak bileti bak anneme demiş.
Benimkide demiş biz haftaya geliyoruz, yarın belli olcak izin verip vermeyecekleri, gelirsek annemide getiririz demiş. Numara değil yani

( ne bilem biran umut ettim öle..

cutee...
yaprak sarmasını gülsün kendi dedi kız :))))
bi sürü yazmş ben arasından eledimm :))))

he ölemi..olsun sonuç önemli , yani şimdi gülsün 25 kişil yaprak sarıcak ..
kişi başı 6 adet desen 150 tane sarıcak akannehir

canım şinitzelden vazgeçtik.. tavuk sote yapcam:))) ama sana özel yapabilirm yinede şinitzeli...
ben daha önceden bir tencerelik sarıp dondurucuya koymuştum... onları çıkartıcam.. bir tencere daha sardımmı akşlam yeter sanrıım:))
beklerim güzelimm... ne zaman istersen...

he ölemi..olsun sonuç önemli , yani şimdi gülsün 25 kişil yaprak sarıcak ..
kişi başı 6 adet desen 150 tane sarıcak akannehir

:)))

vardır gülsünün hazırda sarması :)))))

cevap vermiyo ya sarmaya başladı heralde :roflol:

niyse virmiş cvp :)

gülsüüün yazık kız sana o kaa kişiye yaprak sarması yapılırmı vazgeç bence ondan du bende bakınam menü sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…