Ben artık yorum yapmıyorum pasaklım ona konuşmuyorumhiç.kıyamam sana yaaa ben napıcam edicem derken size dert yanarken sende de aynısı var şimdi mafoldumben
günaydın hepinizeeee herkese günaydıııııııınnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
biriciiiik açıyorum şimdi sen orada mısın
Biricik,İkra ellerinize sağlık. Yalnız ben anlamam hemen şıp diyince yemek işlerini yaparken on kere sorarım demedi demeyin:)
cnm doktor egzersiz vermiyo ,fiziğe gitmen gerek fizyoterapist verir egzersizleri...nurdn öle mı dersın benım kızdığım nokta dr a ınsan bı açıklama yapar
şnu yap bnu et dıe
egzersız bıle vermedı:mymeka:
sel nan boşuna yırtma kendını gelecekmış nasılsa
Allah sıze sabır versın
offf :çok üzgünüm:Çok kötü kavga edesim var
Çok mutsuzum
şinitzeeel bayılırım.gülsünüm .yapam bari akşama yapmıyom bayadır...canım tavuk soteden vazmı geçsem.. ana yemek olarak fırında inegölmü izmirmi vb. birşeyler yapsam... pilavın yanına da kuru patlıcan dolması yapsam... ve et olarak ta tavuk sinitzel yapsam......
yine numara çekiyo olmasın bu ,geçen bozulduğunu anladıda kıvırdıya..:uhm:Bana telefonda söyledi. Ben hiç yorum yapmadım konuşmadım bile.
Konuşsana dedi ne diim dedim, hadi kapatıyom görüşürüz dedim. o kadar.
Anlıyo benim bozulduğumu, beni üzdüğünü biliyo, buna rağmen böyle davranıyor mafoldumben
canım ne demek kenarda oturururz.... aşk olsun... beklerim... sabahtan çıkın yola sizz:)))
Yok, ablası aramış demiş annem eglicek bana çocuğa baksın evi taşıcam demiş, uçak bileti bak anneme demiş.cnm doktor egzersiz vermiyo ,fiziğe gitmen gerek fizyoterapist verir egzersizleri...
ama seni doktorun yönlendirmesi lzm tabi fizyoterapiste..sen başka doktorla detaylı konuş
çoğu mal yani bunların ben öle diyom..ben 4 doktora gösterdim cnm..1. olanla varya kavga edttim ,kadına rezil ettim çıktım oradan ,morardı resmen kendilerini bi halt sanıyolar..
offf :çok üzgünüm:
şinitzeeel bayılırım.gülsünüm .yapam bari akşama yapmıyom bayadır...
şimci sen 25 kişiye şinitzeli nasıl yapçan,ya diğerlerini..casper birde yaprak sarması demiş nasıl biter o 25 kişilk akannehir aşçı sanarım ben kendimi
yine numara çekiyo olmasın bu ,geçen bozulduğunu anladıda kıvırdıya..:uhm:
ulen msn adresi olanlar hemen özelime atsın bu ne bee:))pasaklım msn açsana
Yok, ablası aramış demiş annem eglicek bana çocuğa baksın evi taşıcam demiş, uçak bileti bak anneme demiş.
Benimkide demiş biz haftaya geliyoruz, yarın belli olcak izin verip vermeyecekleri, gelirsek annemide getiririz demiş. Numara değil yani
cutee...
yaprak sarmasını gülsün kendi dedi kız :))))
bi sürü yazmş ben arasından eledimm :))))
he ölemi..olsun sonuç önemli , yani şimdi gülsün 25 kişil yaprak sarıcak ..
kişi başı 6 adet desen 150 tane sarıcak akannehir
şinitzeeel bayılırım.gülsünüm .yapam bari akşama yapmıyom bayadır...
şimci sen 25 kişiye şinitzeli nasıl yapçan,ya diğerlerini..casper birde yaprak sarması demiş nasıl biter o 25 kişilk akannehir aşçı sanarım ben kendimi
bizde gelelim bizde şinitzel varr nem nemm...hadi ettimi 25+4 :roflol:
he ölemi..olsun sonuç önemli , yani şimdi gülsün 25 kişil yaprak sarıcak ..
kişi başı 6 adet desen 150 tane sarıcak akannehir
vardır gülsünün hazırda sarması :)))))
pasaklım hala bekliyorum kız.assolist gibisin kıs :)
vardır gülsünün hazırda sarması :)))))
ulen msn adresi olanlar hemen özelime atsın bu ne bee:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?