Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

aha mavi var o topikte :1shok:..açmış yine gelmiş ..birde böle biş iiçin yorumda bulunmuş...bayılazayimmm akannehir
yerinde olsam böle konularda sesimi çıkaramazdım ki..burayada dönemezdim..

aha mavi var o topikte :1shok:..açmış yine gelmiş ..birde böle biş iiçin yorumda bulunmuş...bayılazayimmm akannehir
yerinde olsam böle konularda sesimi çıkaramazdım ki..burayada dönemezdim..

o napmış canm
kocasına geri mi dönmüş :)))
komedi yafff bide akıl verio git aniden eşine haber vermeden konuş falan yazmş :roflol:

o napmış canm
kocasına geri mi dönmüş :)))
komedi yafff bide akıl verio git aniden eşine haber vermeden konuş falan yazmş :roflol:

bence ..yok yok kocan böle bişi yapmaz,arkadaşına arıyodur demesi lazımdı...kendine dediği gibi..

canım biz balayındayken oldu.. zaten canım acıyor... birde öyle gördümyaa.. aman istemiyorum dedim... ittim koçişi... sinirlendim falan...:)))

aşkolsun gülsün ne alaka cnm cahillikle biz biliyoz seni denedik cnm :))):sm_cool:
he heee... tabi tabiiiiiiaklinialirimsmile

gülsün
hoşbuldum şekerim sana öle özeniyorum ki misafir misafir burda yeniyiz biz hiç misafirimiz olmaz herhalde ama ben de kocişimde çok severiz esasında misafiri ne etsekki sizi mi çağırsak bizde
ahh canım yaaaa... sizede gelickeler merak etmee.. zamanla bulunduğunuz şehirde de olucak tanıdıklarınız... çevreniz genişleyecek.... geliriz kızz.....
yaa siz şimdi hangi şehirdesiniz... merka ettim valla canım yaa...

Benimkine söyliyimde ilgilensin bu konuyla

bencede.... süper ince olanı... kutusu mordu sanırım....

başkasına olunca nasıl yağdırıyolar,kendisininkine toz kondurmadı ama sonuca gidildiği halde..:umursamaz:

Hele bi tane var adam telefonla tanıştığı kadınla yemeğe falan gitmiş veriyim mi link okicanız mı?

Benim ki korkuyo inca olandan yırtılırda kalırım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…