Hee öğrenci canım bu yaz okuluyla bitiyor inşallahne sınavı var kocanın ya öğrenci mi o daha
hoşgeldin canım, neyin var hayrola
Ben artık onunla bu konuyu konuşmaktan o kadar sıkıldım kii.eşinle ciddi bi konuşma yapman lazım sanırım canım ya sınavı var arkadaşında kalıcak hiç mantıklı değil siz bukadar az görüşürken evde çalışsın arada yanına gelsin yine çalışsın
Çok geçmiş olsun canım :1hug:hoşbuldum canım hapşuruyorum hasta olma yolunda ilerliyom korkarım eyvahedigeldismile
okudum canım.. bende cvp yazdım sanaa:))
o 85 li ben 87 liyim işte.kız ne diye öğrenciyken evlendiniz ki siz
sizin aranızda yaş farkı da az sanırım
Niye böyle olduk biz biliyor musun İş yüzünden, çalışma saatlerinden dolayı, hayat telaşelrimizi benim kocam evliliğimizin önünde tuttuğu için.sel
sana ne yazacağımı inanki şaşırıyorum valla okurken,umursamıyo sanma olurmu..
nasıl bu duruma geldiniz ki bu kadar kısa zamanda ,anlayamıyorum hiç..
evet bu arakar çatırdıyoruzsağol sel im yaa hayrola noluyo böle
eşin seni bu aralar epey üzüyo heralde o arkadaşında kalacak sen tekmi kalacan evde ohaoldumsmile
Bu şarkı benden kocama gelsin
Bir bilsen bu can ne zorlukla yürüyor
Seni gördüğü zaman kalp yerinde durmuyor
Bu can kül olmuş dumandan görünmüyor
Pusula ile arasan aşk hiç bir yerde durmuyor
Bir bilsen canım ah bir bilsen
Aşk neydi çok çok eskiden
Çok aradım kolay kolay bulunmuyor
Şimdi firar etmiş bende saklanıyor
Her gece senın için dualar ediyorum
Yokluğuna sarılıp rüyalar görüyorum
Sensizlikle yüzümü her sabah yıkıyorum
Sanırım seni hala delice seviyorum
Bir bilsen canım ah bir bilsen
Aşk neydi çok çok eskiden
Çok aradım kolay kolay bulunmuyor
Şimdi firar etmiş bende saklanıyor
Niye böyle olduk biz biliyor musun İş yüzünden, çalışma saatlerinden dolayı, hayat telaşelrimizi benim kocam evliliğimizin önünde tuttuğu için.
ama normalde çok iyiyiz, o benim bu durumda olduğumun farkında, bana hep az kaldı sabret diyor, bende sabrediyorum
Öyle yapıyorum balcım, ama inan neler hissettiğimi anlatamam.selll ben bukadr üzülürken sen nasıl kahroluyosundur ama cnm hayat bizler için Allah sağlık versin hayatın güzelliklerini görmeye çalış ve zamana bırak herşeyi
kendini yıprattığınla kalmanı istemem
bende attım ,gülsüün
gülsün
sana tekrar cevap yazacaktım pc diyor ki gülsüne söyle biraz mesaj kutusunu boşaltsın :))))
Öyle yapıyorum cutecim, ama ne kadar sabredebilirim bilmiyorum.bencede biraz sabret mezun olduktan sonra daha iyi imkanlarda olan iş bulabilir ..
Amin canım :Saruboceq:sel canım umarım herşey en kısa zamanda yoluna girer :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?