teşlekkür ederim canım:))canmcmm senn bi bakışın yeter akannehir
tamammmohaoldumsmilehemen şımarma :mymeka::roflol:
hemen şımarma :mymeka::roflol:
senin de başka bir meziyetin olsun ulennn herkeste aynı meziyet olmaz ..racona ters bi kere :roflol:
bende bakış var ses var bide kıvırma var :roflol:
gulsunda gülüş var
sende de sakarlık olsun :roflol::roflol:
severim ama ben sakarları heee ..şaşkın şaşkın sevimli olurlar :roflol:
allahım yaaa.. kız hayl gücün ne kuvetli senin öyle.. 2 dakkada beni suçlu casperımıda yaralı ilan ettin.. casper cım.. gaza gelme... aramızı bozmaya çalışanlar varrrolumunekankayizsmile
ohh hayırlı olsun.... inş. akşam evde bıraktığın gibi bulrusun canım..
günaydınlar şekerler...
güzel bir gün olur inşallah hepimize...
günaydııın
gunaydın kızlar
robotcum tebrık mesajına tesekkur. alıtı yapayım dedım bı dunya alıntın var vazgectım. bu arada ha 27 ha 28 valla 30 a kosar adım ılerlıyoruz
günaydın kızlar... hoşgeldiniz hepiniz..
güzcüm... canım nice senelere niş.. iyi ki doğdun..
düğün arefesinde olur böyle şeyler ..herkes yaşıyor bunları ...gün gelir güler geçersin bile merak etme ..aslında bana kalsa bir nikah yapar bitirirdim olayı ve bu tip düğün öncesi gerginlikler de olmazdı kısa yoldan finish yani ...ama işte bir düğün geleneği tutturulmuş gidiyor ..aslında düğüne harcanan parayla yurt dışında balayı yapmak daha mantıklı ,elalemi doyuracağım diye düğünlerde masraf yapılıyor ,sanki anlayacaklar da hiç işte
günaydınlar kıslarr
selam gittim geldim duruşmaya çok şükür
[QUOTEdüğün arefesinde olur böyle şeyler ..herkes yaşıyor bunları ...gün gelir güler geçersin bile merak etme ..aslında bana kalsa bir nikah yapar bitirirdim olayı ve bu tip düğün öncesi gerginlikler de olmazdı kısa yoldan finish yani ...ama işte bir düğün geleneği tutturulmuş gidiyor ..aslında düğüne harcanan parayla yurt dışında balayı yapmak daha mantıklı ,elalemi doyuracağım diye düğünlerde masraf yapılıyor ,sanki anlayacaklar da hiç işte ]
günaydınlar şekerler...
güzel bir gün olur inşallah hepimize...
günaydııın
gunaydın kızlar
robotcum tebrık mesajına tesekkur. alıtı yapayım dedım bı dunya alıntın var vazgectım. bu arada ha 27 ha 28 valla 30 a kosar adım ılerlıyoruz
günaydınlar kıslarr
selam gittim geldim duruşmaya çok şükür
robotcuğum aynen bu fikri biz sunduk düğünün parasını bize verin yurt dışına çıkalım dedik anlatamadık eşimin ailesi tamam dedi de annemler su koyuverdi zaten bu süreçte annemden nefret ettim resmen Allahın gücüne gitmesin nerede klasik abidik gubidik bişi varsa getiriyor bana uygula diyor
dedikodu yapacak birileri vardı beklioruz
dun aksam eşimin yegenının dogum gune gttıkya . aksam ıs cıkısı hedıye almaya gıttık. ona hedıye aldık lakın bı de kucuk kız kardesı var sımdı abıme aldılar abana almadılar dıye uzulur dedım onada aldık sonra abısıdde dogum gunune davetlkı onunda 2 tane cocugu var onalra aldılar bızı almadılar cocuk lar uzukllmesın dıye o ıkısınede hedıye aldık. neyse dogum gununde hedıyelerı cıkardım verdım nası sevındıler nası . ay kayın peder felan ay olum bak amcan sana hedıye almıs gıt tesekkur et kız kardesının cocuguna donup bak olum dayın sana hedıye almıs tesekkur et dıyıp duruyo . yengeye bısı yok. gerı zekalı olun askerden gelelı 1 hafta olmamıs . heedıyeyı yengesı verıyo ınsan bı dusunur aptal sey sankı ınadına hıc solemedı. gerı zekalı ay cok doluyum sankı
canmm çok düşünceli davranmışsın sen
aman uyus işte sözümona oğlunu övüyooklava:
guzcum umursama erkek tarafı bunu biraz da özellikle yapıyor...
bir örnek size... mesela babamın babası,bizim evi arardı annem açardı bak gelini oluyor değil mi sesini tanımaz mı çünkü biz açtığımızda tanıyor nedense :))) neyse işte anneme her defasında aloooo orası ...... erdem'in evimi diye sorardı,(noktalı kısımda babamın adını düşünün) bir yaptı iki yaptı ,üç oldu en sonunda annem dayanamadı ve yine böyle arayıp sorduğun da hayır onun evi değil burası ....... özdemir'in evi demesin mi :)))) ( annem dedeme kendi adını ve kızlık soyadını söyledi yani)
artık yapmıyor dedem mesela....
işte böyle erkek tarafı biraz şey oluyor,benim oğlumun evi,benim oğlumun parası,o aldı,o sattı,o yedirdi vs. gibi... o yüzden kafana takma bence...
günaydın canım..günaydınlar kıslarr
dun aksam eşimin yegenının dogum gune gttıkya . aksam ıs cıkısı hedıye almaya gıttık. ona hedıye aldık lakın bı de kucuk kız kardesı var sımdı abıme aldılar abana almadılar dıye uzulur dedım onada aldık sonra abısıdde dogum gunune davetlkı onunda 2 tane cocugu var onalra aldılar bızı almadılar cocuk lar uzukllmesın dıye o ıkısınede hedıye aldık. neyse dogum gununde hedıyelerı cıkardım verdım nası sevındıler nası . ay kayın peder felan ay olum bak amcan sana hedıye almıs gıt tesekkur et kız kardesının cocuguna donup bak olum dayın sana hedıye almıs tesekkur et dıyıp duruyo . yengeye bısı yok. gerı zekalı olun askerden gelelı 1 hafta olmamıs . heedıyeyı yengesı verıyo ınsan bı dusunur aptal sey sankı ınadına hıc solemedı. gerı zekalı ay cok doluyum sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?