Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

canm eşin şaka olsun diye takılmıştırr
erkekler bizim kadr önem vermiyo ki özel günlerin gerçekten özel geçmesinee
sen takma kafana bakalm ne yapcak akşama

canm o tamamen uyus kayınperdin gıcıklığıı
hatta terbiyesizliği.. kötükedihüso

ne kdar düşüncesiz dede olarak bişi almadan gidilir mi ufak tefek bişi alıp çocuğun gönlünü almak lazm
zaten çocuklar minicik şeylerle mutlu olurlar

canmm annen çok iyi yapmş valla
akıllı hatun vesselam )))

ayy ben espiri de yapmaz direk söylerdim sinir olurum öyle şeylere
kayınvalidemlere giderken torununa bişiler alırım hep
kayınpeder oğlumm dayımı almış bunu diye sorarr
ama bizim ufaklııkk
hayırr dedeee yiingeemm der )))
çocuk yenge deil yinge diyo banadelikafadulden

canım guz_1
vallaha haklısın dedikoduna katkıda bulunayım
iş orada bence eşine düşmüş yani sert bir dile gerek yok ama mesela eşimin zevki diyebilirdi yada sağolsun o düşündü iş çıkışı gittik aldık vs gibi bişi diyebilirdi bence
yani benim kocişim der
ama herşey bir yana isim isim belirtmesine de gerek yoktu kayınpederin almışlar diye genel söyleyebilirdi kimseyi kırmamış olurdu ama nerde o nezaket nerde
takma bence sne kendine düşeni yaptın

aklıma gelmedı degıl cunku durup durup soledı ya o arada ben sınırlenıyodum zaten . tam sınırımı yatıstırıp bosver derken bı daha soluyodu. ama bu sefer esım alınabılır yada uzulurdu. sustum kaldım

aynen ole .

vallahı canım sonra bıde kotu gelın dıyolar. sen gelıne ufaktan lafları sokustur gelınler bı yerde patlayınca kotu de . annende massalh oturmus lafı

esım ınce ayar bırı degıl canım haklısın aslında. ama babasının o soledıgınde ıma arayacak kadar ınce fıkırlı degıldır. daah yuzeysel bakar . cogu erkek gıbı.

ay bırde kaynanaya kızdım. oglunun 9 aylık bebgı var cocuk zaten jole kıvamında, yanı dımdık duran bebeklerden degıl bole buzuluyo sankı . dızlerınden tutp havaya kaldırıyo yanı nası anlatım ayakta durur gıbı . sadece dız kapaklarından tutuyo . cocuk kendını gerı bı atsa belı kırılır . aydedım anne napıyosun bı yerı kırılcak.bişi olma olmaz dıyo ben dedım cocuk yaparsam ole uzaktan bakarsın anca bole yaparsan ne bu bole dedım bı yerı kırcaksın.
ınsanlar bın bır emekle bebk yapıyo . cok kızıyorum bole seye.

ben bişi anladım eşimle ailesi benimle ailem ben ve eşim arasındaki iletişimlere bakınca

şimdi mesela ben anneme hiç konuşmak istemiyorum dersem annem anlar ki geyik muhbbeti yapacak gücüm yok derdim var onu konuşalım.
oysa eşim ailesine hiç konuşacak halim yok derse ailesi anlıyor ki susmaları hatta onu yalnız bırakmaları gerek.
bunun dışında ben eşime konuşacak halim yok dersem şevkat sevgi istiyorum demektir genelde %80 oranda gösterir %20 o anı kaçırır.
yani diyeceğim o ki herkesin iletişim tarzı çok farklı yaptığım gözlemin sonucunu söylüyorum. bunun sonucunda da ister istemez bazı sıkıntılar olabiliyor özellikle ilk başlarda aynı örnekten devam edersek mesela ben eşimin annesine hiç konuşacak halim yok diyorum istiyorum ki sıkıntı nedir desin bakıyorum odayı terk ediyor üzülüyorum neden bana sıkıntın nedir sormadı nedne umursamadı vs vs yani tabi bu bir örnek aksinden hareketle eşim benim anneme hiç konuşacak gücüm yok dediğinde annem ne oldu neyin var diyor bu kez eşim daha da sinirlenebiliyor.
tüm bunları gözlemledin de çözümün nedir diye sorarasanız bazı iletişim hatalarını zamana bırakmak gerek. yani Guz_1 in olayına gelirsek kayınpeder hatalı kabul ama acaba öyle diyerek belki ikinizi de kasteddi belkide eşini üst üste söyleyerek snei mutlu ettiğini sanıyordu vs yani iletişimle alakalı bir hata da olabilir diye düşünüyorum
uzun ve felsefik oldu ama epeyde düşündüm bu verdiğim cevap emek sonucudur baştan söyleyeyim :)))

ahh canım yaaa.. maalesef onlar bazı şeyleri düşünemiyor... daha rahat davranıyorlar.. eminim bebeğin anneisnin içi gitmiştir orda... yazık yaa...

ayy ona bende çok kızarımm eziyet ediyo gibi bebek severlerrr
benm kayınvalidemde torununa bakıyo ama çocuğu dövüyo yaramazlık yapıyo die
bide diyo ki ben senin çocuğa da bakarım )))
bi arada bakmam çocuğuna diyordu
dedim baktırmam zaten sanakafamçokkarıştı

tesekur ederım emegıne opuyorumnanaktan
keısnlıkle haklısın herkesın aıle kulturu farkı . tabı kı farkı seylerden farklı sonuclar cıkartır ınsan. bız turklerde lar ekı vardır . annemler ablamlar amcanlar gıbı. 5 kere bak amcan ne almıs dersen altında fesatlık aıyo ınsan ısterıstemez. amcanlar dese bı olcu anlarım.
besbellı ınadına yaptı klava:

ohhh be ıcımı doktum rahatladım.
zatı esımde soıgarayı boırakamay calısıyo cok gergın benıde gerıyo ufff ne bu be . onca asker olu bekle bıde sıgara krızını cek ufffff

ahh canım yaaa.. maalesef onlar bazı şeyleri düşünemiyor... daha rahat davranıyorlar.. eminim bebeğin anneisnin içi gitmiştir orda... yazık yaa...

annesı yoktu olsa kızardı sanırım yanı benım ıcım gıttı annesı daha kotu olurdu herhalde

kız buyuk konusma genede sonra basına kakar. baktırmak zorunda kalırsan bıde

annesı yoktu olsa kızardı sanırım yanı benım ıcım gıttı annesı daha kotu olurdu herhalde

kız buyuk konusma genede sonra basına kakar. baktırmak zorunda kalırsan bıde

Ayy Allah'ım göstermesinn
yok şımarır kızarsın falan ama
bi tuhaf kendisine anne dedirttiriyo
çocuk kendi annesine ismiyle hitap ediyo
anneannesine anne dio

bu duruma çok kızıyorumm

yok yok bir bebeğim olursa vallahi böyle yapan birinin eline bırakmam kuzumu,ne demek o ya,çocuk belini gerçekten de bir geriye doğru atsa sakat bile kalabilir....
bu eski insanlar düşünemiyorlar sanırım....ama düşündürtmek lazım...

anneannesine anne dio

bu duruma çok kızıyorumm

aaaaaaaaaa alsanaalsanasmile
asla tahammül edemiyeceğim bir durum...
büyük konuşmayayım da yıkarım ortalığı...
ne demek benden olan bir parça başkasına anne diyecek....mümkün değil....

aaaaaaaaaa alsanaalsanasmile
asla tahammül edemiyeceğim bir durum...
büyük konuşmayayım da yıkarım ortalığı...
ne demek benden olan bir parça başkasına anne diyecek....mümkün değil....

canm
ben kendi çocuğum olmadığı halde ortalığı yıkıyorum ama
annesi tepkisiz o yüzden bende aman banane diyorum
kaç kez dedim
anne yapma böyle çocuk sorun yaşar
sana anne diyo
annesi de sana anne diyo
zamanla tuhaf gelir niye böyle diye ikilemde kalır dedim ama
çocuğa ben bakıyorum dedi bende oki dedim

yaa kesinlikle allah kimseye muhtaç etmesin bu konuda.... ben anneanneler daha iyi bakar diye düşünüyoum her zaman....

o nasıl lafmış öyle....
çocuğa sen bakıyorsun diye...
çocuğu ipotek mi ettin be kadın..kusura bakma tatlım da çok sinirlendim ne demek ya...

anneannesine anne dio

bu duruma çok kızıyorumm

aaa komplekslımı kız o nıye ole dedırıyo ılgıncmıs
bende ananeme anne derdım kendı annemede anne derdım ama ıcımden ole gelırdı

guclubacismile aynen sekerım. eşımde 3 yasındakı yegenıyle oynuyodu . dedıler senın bebegın olunca gorursun sen ffelan dıye. ben tabı atladım hemn nolcakmıs ollursa. ben ole cocuk yapcam dıye yırtıncam sonr bırı hallc pamugu gıbı yogurcak he olmazzzzzzzz dedım. alın esımı ortanıza naparsanzı yapın dedım. laelaelaelaelae

yaa kesinlikle allah kimseye muhtaç etmesin bu konuda.... ben anneanneler daha iyi bakar diye düşünüyoum her zaman....

canm kim olursa olsun annesinden başkası en iyi bakamaz düşüncesindeyimm

dayımın gelini var

ilk kızı olduğunda çalışıyordu yengem baktı kızına 2 - 3 yaşına kadar
çok da iyi baktı Allah içinn..

sonra oğlu oldu
onu gelinimiz kendisi büyüttü
ilk kez çocuk büyütüyorum sanki yürümesini ilk ben gördüm konuşmasını falan der
ve kızı çok üzülür
beni niye sen büyütmedin bunları sen görmedin diye

bencede
zaten esıme dedım cocugum olurda olursem felan sakın sısıznkılere verme hotlarım basından gıtmem. bızımkılere verce onlar buyutucek dedım. mezardan cıkar delırtırım senı dedım delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…