Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük aslında gidebilsen ne iyi olurda param da yok diyon..seninkinin firması götürmüyomu oraya ayarlardı bilet ..

hoşbulduk canım...

bublecim.. canım neye sıkıldın bu kadar??

kardeşim ameliyat oldu güzelim,ona sıkıldım bayağı...eşimlede biraz sorun yaşıyorum son günlerde..sıkıntı sıkıntıyı doğuruyor işte..üzerine birde yorgunluk gelince böyle oluyor..

cnmcm cenazemz var babacm oraya gitti de..
o yüzden ben durcam bugün burda..
yarın yapcamm kahvemi geçecem tv başına :)))
evde netm yok daa
he iyi,Derya Baykalı izle bari..tarfler neyimler öğren gel,anlatırsın bize..
günaydınlar
böcük sen işe girmiştin nan evde ne arıyon
adaer nerde kıslar

izine ayrıldı o cnm..

kardeşim ameliyat oldu güzelim,ona sıkıldım bayağı...eşimlede biraz sorun yaşıyorum son günlerde..sıkıntı sıkıntıyı doğuruyor işte..üzerine birde yorgunluk gelince böyle oluyor..

geçmiş olsun bublecim..sorunlarınız hallolur biran önce inşallah..

anladım canım... çok geçmiş olsun.. umarım şimdi daha iyidir..
inş. sorunlarınız çok cidddi değildir ve aşarsınızz.. ama sen yinede mümkün olduğunca düşünmemeye çalış.. elbet herşey yoluna gircek...

cute..gulsunn..caspery çok teşekkür ederim canlarım,
geçecek elbet,bende hassasım yaa bugünlerde biraz fazla büyütüyorum işte herşeyi..kardeşim iyileşsinde yeterki..

pınarcımm hoşgeldinn..

geyik topigine hic ugramiyorum ugur böcügünü takip ederken buraya acildi kapi.. Masallah böcük sana her yere laf yetistiriyorusun..

Es ve is ikiside bende bulunuyor :)

uykum var bnm yaf ..mirmirmirmir

böcük
gece konuşuyoduk ya bnm pc küt die kapandı..kaldım böle :1shok: aha dedim gitti laptop..bikaç dk sonra açıldı..

coturnıx yok nan evdeyım dün sadece semınere gıttık
5 yada 10 u işbaşı ama büyk ıhtımalle 10 u

evt bıdaha fırsatım olmayaılır seneye kadar

cute eşimin şırketı sadece akdenız marmara ve yunanıstana gıdıo
iç anadoluda sadece knya seferı başladı orasıda uzak

fmk h geldın cnm ben hep burdayım genelde
çunku vuruyos soppetın gözüne

bende bu çene oldktan sonra heryerre yetişirim evelallah

cute benı ortada bıraktınız gıttınıznan
ayy akşam dondrma yedık sefamız olsn çiğköfte yedık sefamız olsnzemuszemus

cute dün denedim o silikonları ayy çok kötü hissettim kendimi, bide ortasını birleştirince yanlardan kastı beni, ortasını açıncada yapışkanı iyi yapışmadı sanki, ben sevmedim bilmiyom istersen al bi dene.

eve gidince ben buralari bi inceliyeyim..:) bende okadar cok cene yok ama iyi sohbetler hepinize

ohh sefanız olsun valla böcük..

coturnix saol cnm bende tahmin ettim öle olacağını..sırtı açık elbisemide düğün dernekte giyiyom rahat olmaz heralde yaf..oynarken düşüyomuş ayağımın dibine düşünsene :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…