kardeşim ameliyat oldu güzelim,ona sıkıldım bayağı...eşimlede biraz sorun yaşıyorum son günlerde..sıkıntı sıkıntıyı doğuruyor işte..üzerine birde yorgunluk gelince böyle oluyor..
kardeşim ameliyat oldu güzelim,ona sıkıldım bayağı...eşimlede biraz sorun yaşıyorum son günlerde..sıkıntı sıkıntıyı doğuruyor işte..üzerine birde yorgunluk gelince böyle oluyor..
anladım canım... çok geçmiş olsun.. umarım şimdi daha iyidir..
inş. sorunlarınız çok cidddi değildir ve aşarsınızz.. ama sen yinede mümkün olduğunca düşünmemeye çalış.. elbet herşey yoluna gircek...
cute dün denedim o silikonları ayy çok kötü hissettim kendimi, bide ortasını birleştirince yanlardan kastı beni, ortasını açıncada yapışkanı iyi yapışmadı sanki, ben sevmedim bilmiyom istersen al bi dene.