aaaaaa ne güzel, bende öyleyim ama hiç gitmedim oralara.bende karadeniz geliniyimm.)))
temmuz ayının market fişlerini biriktirmiştik şimdi hesapladımda 116,00 lira çıktı :))))
kız iyi çıkmış biz her hafta gidiyos 80-90 en az 60 idi bi hafta şaşırdık..düşün artık aya vurunca..bende toplıcam bakalım bir ay nolcak toplamı...
casper şuan ocakta bırazdan foto gelıo
yada soğudktan sonra çekerım
Bizim şu yakın zamanlarda zor, belki bi kaç sene sonra.biz kısmet oluırsa bayramdan sonraki hafta gidicez... bende merak ederdim hep... ilk defa görcem:))
temmuz ayının market fişlerini biriktirmiştik şimdi hesapladımda 116,00 lira çıktı :))))
resım bırazdan gelıyoo casper:jeyyar:
bız aylık yapıyoruz market alışverışını 300 400 tl oluyo
bunların bebeği olsa nolur kimbilirkaydirigubbakcemile3idareli kullanın biraz kızlar la :)
400 tutmaz sanmıyorum da en fazla 250 tutsun taş çatlasın.
pisboğaz değilseniz tutmaz la kadar çerezi çömbeleği tutar gerçe genede
bizim ilk alışverişimiz 450 lira tutmuştu ama bütün eksiklerimizi almıştık
perşembe akşamı carrefoura gidicez ramazan öncesi alışveriş yaparız yine
casperr valla bizim de iki güne bir gitsek asgari 30 filan verip çıktığımıza göre 400-450 yi buluyoruzdur. hiçbişi aldığımız da yok. hayat çok pahalı yaaa
böcük bizim şirket ev telefonumuza yıllık kontor yüklüyor bedavaya internetinde sınırsız ve en hızlısını ayda 30 tl ye almamızı sağlıyor diye bağladık eve ama bende akşamları hiç girmiyorum aynen kzıların dediğinden boşa bağladık ayda 30 da veriyoruz. üstelik bana hat verdiler şirketten tamamen ücretsiz cep hattı. internete bağlanıyor ücretsiz oda varken. ev tamamıyla gereksiz oldu.
gititm bir tam tur şehir koşusu yaptım geldim. kredi çekeceğiz azıcık araç için bakalım. Allahım yardımcımız olsun inşallah.
inş gidip görürsün canım sende...Bizim şu yakın zamanlarda zor, belki bi kaç sene sonra.
Siz nerden trabzon mu sizinkide
günaydın kızlar zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?