Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

temmuz ayının market fişlerini biriktirmiştik şimdi hesapladımda 116,00 lira çıktı :))))

kız iyi çıkmış biz her hafta gidiyos 80-90 en az 60 idi bi hafta şaşırdık..düşün artık aya vurunca..bende toplıcam bakalım bir ay nolcak toplamı...

kız iyi çıkmış biz her hafta gidiyos 80-90 en az 60 idi bi hafta şaşırdık..düşün artık aya vurunca..bende toplıcam bakalım bir ay nolcak toplamı...

bizde bi bakalm ne kdar çıkıo demiştik bu kadr çıktı canm :)))
bide ağustosa bakcam
casper şuan ocakta bırazdan foto gelıo
yada soğudktan sonra çekerım

yaa böcüükkk cokacimcoook

resım bırazdan gelıyoo casper:jeyyar:

bız aylık yapıyoruz market alışverışını 300 400 tl oluyo

temmuz ayının market fişlerini biriktirmiştik şimdi hesapladımda 116,00 lira çıktı :))))

resım bırazdan gelıyoo casper:jeyyar:

bız aylık yapıyoruz market alışverışını 300 400 tl oluyo

aynıyız biz senle böcük ,bizim temizleyiciler merakımızdan kaynaklanıyo demek..sorunu buldum...

her yerim ağrıyor bugün yaf noluyo böle bana...

bunların bebeği olsa nolur kimbilirkaydirigubbakcemile3idareli kullanın biraz kızlar la :)
400 tutmaz sanmıyorum da en fazla 250 tutsun taş çatlasın.
pisboğaz değilseniz tutmaz la kadar çerezi çömbeleği tutar gerçe genede

bizim ilk alışverişimiz 450 lira tutmuştu ama bütün eksiklerimizi almıştık

perşembe akşamı carrefoura gidicez ramazan öncesi alışveriş yaparız yine

delikafadulden
bizim de maksimum 200 falan tutar galibaa..
bu ay fazla tutar deterjanlar bitti çünküü
bide ramazan alışverişi yapılcakk

casperr valla bizim de iki güne bir gitsek asgari 30 filan verip çıktığımıza göre 400-450 yi buluyoruzdur. hiçbişi aldığımız da yok. hayat çok pahalı yaaa

böcük bizim şirket ev telefonumuza yıllık kontor yüklüyor bedavaya internetinde sınırsız ve en hızlısını ayda 30 tl ye almamızı sağlıyor diye bağladık eve ama bende akşamları hiç girmiyorum aynen kzıların dediğinden boşa bağladık ayda 30 da veriyoruz. üstelik bana hat verdiler şirketten tamamen ücretsiz cep hattı. internete bağlanıyor ücretsiz oda varken. ev tamamıyla gereksiz oldu.

gititm bir tam tur şehir koşusu yaptım geldim. kredi çekeceğiz azıcık araç için bakalım. Allahım yardımcımız olsun inşallah.

gerçe caspers tutabilirde çünkü sanırım bunlar 1 ay hiç bişi almıyo.ben alışveriş yapsamda çıkar eksiklerim gene alırım.aynı paraya gelir ozamanda.

400 - 450 pofff
araba buldunuz mu tatlmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…