hepinizi çok özledim
çisil hoşgeldin cnm ne sayıyonus anam anlamadım say ssay bitmiyooo
nuroya baksana haber varmı yakındı sana :)
cute oha dicem ayıp olcak one ya kapıya tavamı koyulur nerde yaşamış bu daha önce ??
ne bileyim cnm bir daha göreyim uyarıcam ama acelemiz vardı dışarı çıkıyodukta öyle gördüm ,aklımın ucundan geçmez bende diom bu millet kızartma yapıyo nie bu kadar kokuyo meğer kdn hep öle koyuyomuş..hayır çoluk çocuk var apatmanda yanıcaklar birde ..
şok oldum inan görünce:1shok:..pis merdivenlere birde nasıl konur ,iğrençler yaa..
kızlar anne veya babasına maddi destek olan var mı hiç eşinizin tepkisi ne oluyor bunlara
kız acaba kandil günü falandıda mı yaptı onu yağ kızdırılıyo die duymuştum ben bi kere sanki
kız acaba kandil günü falandıda mı yaptı onu yağ kızdırılıyo die duymuştum ben bi kere sanki
lovecim olmuyoruz,zaten borçlarımız kendimize anca yetiyo..
ben zaten destek olayında ancak sağlık sebeplerinden dolayı yetmezse olurum,diğer türlü bana yalnış geliyo herkes ayağını yorganına göre uzatsın..haaa hastalık olur yetmez paraları doktora ,ameliyata vs. o zmn yardımcı oluruz..
Araklılı canım Trabzon araklı :)abooooo cisil de buraya takiliyormus sizi gidi sizi
Sel´in kocasi nerliymis merak ettim sayfayi aratmayin simdi zamanim kisitli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?