Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

fmk bırak nan geçmiişi dla soppete vur gözune lafın

şeker nasıl sıyrıldım işin ıcınden görsen masum gıbı sonradan sesımı cıkarmadım
kadınlar dıo aa cık üst katlara desene dıo
dedım olan oldu artık kımseyı tanımam etmem onları eğıtecek deılım dedım
bıdahda dışarı çamaşr asmam

çisil hoşgeldin cnm ne sayıyonus anam anlamadım say ssay bitmiyooo
nuroya baksana haber varmı yakındı sana :)

cute oha dicem ayıp olcak one ya kapıya tavamı koyulur nerde yaşamış bu daha önce ??

Bende dün ilk kez merdiven sürürüp sildim öff yaa merdivenci kadın bırakmış sanırım.

kapının önüne tava mıakannehirçüşşş

bızım burda her aparrtman önnde ya bahce vardır yada boşluk o yzden cocklar hep apartman önlerınde ve seslerı cok sıkıo
bıde apartmanda mangal yakarlar evımın ıcıne dolar kokusu camlar kapalı olduğu halde
bazen cnm cok cekıo bazen cok kızıom evım koktu dıe
hemen altımda yapıyolar bıde

çisil hoşgeldin cnm ne sayıyonus anam anlamadım say ssay bitmiyooo
nuroya baksana haber varmı yakındı sana :)

cute oha dicem ayıp olcak one ya kapıya tavamı koyulur nerde yaşamış bu daha önce ??

ne bileyim cnm bir daha göreyim uyarıcam ama acelemiz vardı dışarı çıkıyodukta öyle gördüm ,aklımın ucundan geçmez bende diom bu millet kızartma yapıyo nie bu kadar kokuyo meğer kdn hep öle koyuyomuş..hayır çoluk çocuk var apatmanda yanıcaklar birde ..
şok oldum inan görünce:1shok:..pis merdivenlere birde nasıl konur ,iğrençler yaa..

loove benım anne babama mı anlamadım
eğer öle ıse Allah çok çok zora düşürmesın ama herkeısn kendı yağında kavrulmasını ısterım
ben aıleme yardım edersem aynı yardımı eşim,n aılesınede yapardımkı arada sorn olmasın

normalde ıkı aıle ıcınde bunu kabl etmezdım

kız acaba kandil günü falandıda mı yaptı onu yağ kızdırılıyo die duymuştum ben bi kere sanki

kızlar anne veya babasına maddi destek olan var mı hiç eşinizin tepkisi ne oluyor bunlara

lovecim olmuyoruz,zaten borçlarımız kendimize anca yetiyo..
ben zaten destek olayında ancak sağlık sebeplerinden dolayı yetmezse olurum,diğer türlü bana yalnış geliyo herkes ayağını yorganına göre uzatsın..haaa hastalık olur yetmez paraları doktora ,ameliyata vs. o zmn yardımcı oluruz..

kız acaba kandil günü falandıda mı yaptı onu yağ kızdırılıyo die duymuştum ben bi kere sanki

gerçektenmi ilk kez duydum ne kdr yalnış bir tutum öyle o..
belkide olabilir..kandildi bu ara sık sık..dikkat etmedim bilmediğimden...bi dikkate alıyım bakim ben bunu..

ıyy yağ daha betermiş kız cutee
yok evde oturursam ben yandakiyle kesin kavga ederimm
geçen 2 gün hasta yattım evde
kadının çığlıkları evden net duyuluyo sürekli bağırıyo çocuğuna eşine anaaa
inş ev sahibi deillerdirr..

ayyy inanmıyom öle şeylerde mi var...delikafaduldendelikafadulden

katılıyorum bende istsnalar olabilir binde bir ama sürekli yapmak için çok iyi gelirimizin olması lazım...çok şükür annmde babamda emekli aylığı alıyor o yüzden sıkıntıları olmuyor ama almasalar tabiki üzülürdüm elimden gelenide yapardım heralde..

ozcen soppet ede eder çözersın
kendınden bahsetsen bıraz tanısak senı
h geldın bu aradabayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…