git böcükk söle kocana eminim izin verir sende bunaldın zaten 5-6 gün anacaığınla babcığınla hasret gider ben bile burnumun dibindelerken haftada bi gün görmesem ağlıyom
canım kartaldayım ben.... üsküdar ve kadıköyden kalkan otobüslerle direk gelebiliyorsun.....gulsunn nerde oturuyon sen
tamam gülsünüm beklerim gelhepinizi beklerim kızlar daha önce pasaklı,lady,stella ve bammbik ile buluşmuştuk
kız bakkkk beraber evlendik... beraber bitiyorz yumuşatıcıları.... benimde dün bitti ve bingoyu aldım.. onu kullanmaya başladım.. mis gibide koktu nevresimlerim haa:)))
evt canım.. onla gidip geliyorum.. eşim olmadığı zamanlar... eşim geceye dönünce gelicem sana söz...
ooo bak ne güzel olmuş işte.... asıl sen stratejik davranmalısın canım.... bundan sonra böylee:))
evt.. annemle çok yakın organik..... gittiğimde uğrayacağım(
yaa canım benim eşin c.tesileri çalışıyor.. atla bir gün otobüse gel işte... sabah kalhvaltıya gel.. akşam üzeri gidersin.. böcükle organikte gelirlerr....:)))
casper öle dıonda sımdık aklıım burda
kocam gıderken cok çemkrdım sımdı ben gıdersem anama o bana çemkırse yerıdır yanı
off off
gerçı kendısı soktu aklıma bunu gıt gönderım senı dedı
bı haltlar mı çevırcek nedır:mymeka:
gulsunn nerde oturuyon sen
tamam gülsünüm beklerim gelhepinizi beklerim kızlar daha önce pasaklı,lady,stella ve bammbik ile buluşmuştuk
caspersy eşinle aynı iştemi çalışıyosun
dicektim ay pardon tamam tamam babanın yanındasın bugün:)
ee eşin babanlamı çalışıyo orayı annamadım
ben kırmızısını almıştım... :))Anammm yumuşatıcımız bile aynı zamanda bitiyo bende bingo aldım ama daha kullanmadım :)) dimekk güzel koktu pembe benimki :)
:)) gülsün eşime bahsettim burdan dedimki bi hafta buluşacağız
seni diyo kandırmışlar oran mafyasıdır onlar :)))
bize gelsinler diyo ben onları biyerden alırım
e dedim sen beni yollamıyon onların eşi nası yollasın hemde sen alıcan
benden zarar gelmez diyooo
anlıyacağın cnm biraz zor gibi bissürü bahane buluyo :)
ben kırmızısını almıştım... :))
aayyy ne güldüm haa... organ mafyası haaa.....aslında hak vermek lazım... öyle bir zamandayızki... aylarca tanıdığını düşündüğün sevgilin bile neler yapabiliyor... görmediğine nasıl güveniceksin..... ne hale geldik... :1no2:
canım okuldan dersin.. dersin işte bir yerder:))
bende buluşmak istiyorum ama uzaksınız bana yaaamafoldumben
canım bende sessiz biri olarak düşünmeye başlamıştım seni:))kızlar bakmayın ben burda çok konuşmam belki ama yüzyüze çok konuşurum bammbikim şaşırmıştı biraz beni görünce bugünde performansım iyi maşallah işyerinde olunca napim iştee
ooo hadi bakalım... devam canım devam....:)) evt bende ilk duyduğumda çok gülmüştüm ama devir o devir işte...
bakıcaz cnm işllh zaman gelsinde ikna etmeye çalışırım..
stratejiye başladım sayende bakalım gerimi tepçek ilerimi :)) ama okadann güzel olduki kurabiyeler şansı varmış valla bu 3.yapışım en güzeli bu oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?