Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bişi dicem kızlar fotolarınıza bakınca hatırladım sizi tanımadığım halde görmüşüm ben bunları ..

sel
cim içimden demiştim ki senin ev fotonda kadıncağızın namazını beklememişler çekerkene kızmayon dimi
huzurla oturun inşallah evinizde..

biricik
senide hatıladım :)

iide caniko C4 büyük araçtır,geniş ve uzun..
ufak dersen o olmazki ..ufak araçları bende severdim ama iiki almamışım
kaynımların ufaktı C3 valiz maliz sığmıyo kolay..içide dar çocuğun koltuk konuluyo yanına 2 kişi daa oturamıyo..yeni aldılar şimdi öncekiden başları ağrıdı die 0 araç..bütçeleri yetmediğinden o da miniklerden yine bişi sığmıyo..üste port bagaj yaptırdılar..

burada kızların kafasını şişirmiyoz inş. ama dikkat et araba meselesinde başın ağrımasın..
çok yakmasın
bagajı geniş olsun
servisleri iyi olsun
parçaları pahalı olmasın
sağlam araç olsun

bunlara dikkat et yeter...

resım kaçırdım sanırsam

evyahh yemek yancak

böcüğümm yoğurt çorbası yap istersen,benim var öyle yaptığım basit bir tarif,güzelde oluyor..
3 yemek kaşığı unu biraz sıvıyağda kavuruyorsun,6 bardak ılık su koyuyorsun,su kaynamaya başlayınca 1 yumurta bir su bardağı yoğurdu karıştırıp azar azar karıştırarak döküyorsun,kesilme olmasın diye bir süre daha karıştır,1 tablet tavuk bulyon at içine.eğer çok topak topak olursa blender vur kıvamı daha güzel oluyor,sonrada az sıvıyağ yada istersen tereyağında biraz pul biber biraz nane yakıp içine katıyorsun

Ağlıyor musun orda?
ben ne kında ne de düğünde evden ,çıkarken bile ağlamadım..Ne duygusuzum ya..Koca meraklısı

cutem getz ler nası tatlım bayan için???

şeker sen maşallah anlıyorsun araçtan ben hiç anlamam
benim kociş makinacıda o ilgileniyor. sen sıfır mı almıştın aracı

kısaca yerli araba olsunnn,dimi cutecimm...ben yerli arabadan yanayım valla,parçası kolay bulunuyor,ucuz oluyor ayrıca,vergisi falanda uygun oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…