Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcüğüm 1 yumurta demişim yaa 1 yumurta sarısı olacaktı o haberin olsun eğer yaparsan..

yeter yoruldum nan tamam bal sende koy nan kendini bakcam
misafir sende gördünmü kocamı nan hahaha:)

Bende eşimden biliyoum. Ford focus diyorda başka bişey demiyor. Aslında int . arabaların kaza testleri yayınlanıyormuş. Bakmakta fayda var. Allah korusun ama eşşeği sağlam kazığa bağlamalı.

yok bublecim yerli araba demedim..
bana kalırsa yeniden araba alsam yine honda alırım..
zaten 2010 modeline hasta olduk paramız olsa yenilicez..

la bal bende koymam normaldede canım istedi zaten sildim aklinialirimsmile msnmi bile eklemedin la

Son düzenleme:
Bende eşimden biliyoum. Ford focus diyorda başka bişey demiyor. Aslında int . arabaların kaza testleri yayınlanıyormuş. Bakmakta fayda var. Allah korusun ama eşşeği sağlam kazığa bağlamalı.

elbette
bence kasa sağlamlığı çok çok önemli
bu devirde dizel olması ve az yakması önemli
sağlam olması önemli
benim açımdan ufak olması önemli
yedek parça durumları önemli
ayrıca gelişi gibi gidişide kolay olan bir model olmalıpiyasada alışı satışı çok olmalı çünkü benim niyetim bir kaç yıl içinde beğendiğim bir sıfır araç alıp çekilmek onu kullanmak 4-5 yıl
yani alacağım bu aracı satarım bir iki yıla değer kaybetmemeli

cutem getz ler nası tatlım bayan için???

bende pek bilir oldum ama arabalara meraklıyımdır azcık..

getz rahat değil cnm..antalyaya yolculuk etmiştikte mahvolduk arabada..hiç konforlu diil..
bagajıda küçük

böcük nan çorba içemiyoz biz sıcakta..

valla kızlar bizde polo var... çok memnunuz ama sıfır almayı planlıyoruz...bakalım ne alcaz...

poloyu kuzenimde kullanıyor oda çok memnun sağlam az yakıyor güzel bir araç
ama kociş sevmiyor benim kociş üzerinize afiyet bir doksan boy ve yüz kilodurda ben sığmam bende hoş durmaz diyor
sen tek olsan uyarda diyor

he onuda dememişim kaza yapmış hallerinede baktık alırkene..bizimkide iyi sınıflarda...
onlarada bak..satıcaksan satılacak araç al,yeşil falan da alma satılmıyo o renkler..

bal gördük senide gelinliklerle güzel hatunsun vesselam..

bnm albümlerimde var biricik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…