tabii ki hayal gücüm kuvvetli ,kuvvetli olmasa bu çeneyi neyle destekleyeceğim ulennkaydirigubbakcemile3allahım yaaa.. kız hayl gücün ne kuvetli senin öyle.. 2 dakkada beni suçlu casperımıda yaralı ilan ettin.. casper cım.. gaza gelme... aramızı bozmaya çalışanlar varrrolumunekankayizsmile
..
seni gidi sakar seni ,sakarlığınla bir de fişimi çekmeye kalkışıyor :mymeka:heh tamam sakar olam
ben mutluyum sakarlığımla)))
yok tatlım aramızı kimse bozamaz :1hug:
robotlar makinalar fişi çekttim mi iş biter delikafadulden
haklısın haklı bence sen de haklısınnnn:roflol:gunaydın kızlar
robotcum tebrık mesajına tesekkur. alıtı yapayım dedım bı dunya alıntın var vazgectım. bu arada ha 27 ha 28 valla 30 a kosar adım ılerlıyoruz
yok ben hazır değilim henüz kaydirigubbakcemile3 dur bekle de hazırlanayım :roflol:ay kızlar sıze bugun bıraz dedı kodu yapcam hazırmısınız.
anneni karıştırmasaydın çekseydin restini ..valla bana kimse karışamaz ,kendi başımın amiriyim ..hele bir karışsınlar çok fena olur çokkkkaydirigubbakcemile3 aklı başında bir insanım ben ...çocuk gibi ne o öyle hayatıma müdahele etmekselam gittim geldim duruşmaya çok şükür
robotcuğum aynen bu fikri biz sunduk düğünün parasını bize verin yurt dışına çıkalım dedik anlatamadık eşimin ailesi tamam dedi de annemler su koyuverdi zaten bu süreçte annemden nefret ettim resmen Allahın gücüne gitmesin nerede klasik abidik gubidik bişi varsa getiriyor bana uygula diyor
dedikodu yapacak birileri vardı beklioruz
erkeklerin fıtratı bu sorgulamayın kaydirigubbakcemile3 gerçi seninki de ayrı bir türmüş ulennnkaydirigubbakcemile3 bizimki hiç belli etmez bir şey yapacaksa ..hep o yüzden aşırtırya beni ...hiç anlayamam ki süprizini filan ..kaydirigubbakcemile3canm eşin şaka olsun diye takılmıştırr
erkekler bizim kadr önem vermiyo ki özel günlerin gerçekten özel geçmesinee
sen takma kafana bakalm ne yapcak akşama
canmm annen çok iyi yapmş valla
akıllı hatun vesselam)))
ayy ben espiri de yapmaz direk söylerdim sinir olurum öyle şeylere
kayınvalidemlere giderken torununa bişiler alırım hep
kayınpeder oğlumm dayımı almış bunu diye sorarr
ama bizim ufaklııkk
hayırr dedeee yiingeemm der)))
çocuk yenge deil yinge diyo banadelikafadulden
hayatta dayanamam ..asla laf söyleyemezler valla ağzının payını veririm ...beni bildikleri için kimse bana bir şey diyemiyor zaten kaydirigubbakcemile3 fena korkuttum hepsini şakkıdı ama en baştan beridir öyleyim ..mesafeliyim ...bana öyle şaka yapacaklar yerli yersiz konuşacaklar mömmmkünü yok kaydirigubbakcemile3 eşime de benim ailem söyleyemez valla hele bir söylesinler ..herşey saygı çerçevesinde olmalı ne o öyle gelinsin diye ezecekler mi yani ..anamlar mı babamlar mı da ezmeye kalkıyorlar kötükedihüsovallahı canım sonra bıde kotu gelın dıyolar. sen gelıne ufaktan lafları sokustur gelınler bı yerde patlayınca kotu de . annende massalh oturmus lafı
.
ben de kocam demem ki eşim derim başka bir yerde bahsederken ..kocam çok kaba bence ...yalnızken denir de başkasının yanında olmazya kızlar kocam bana kocam deme dior ne yapacağım ben koca kelimesi büyüklük küçüklük yaratıyormuş eşitmişim eşim demeliymişim nedir şimdi bu
menüye bak menüye ...şu klasik yemekleri bırakın da farklı şeyler yapın ulennn...meze tarzı ,aperatif tarzı v.s. yapın ana yemeklerin yanına ..neo öyle fasulyeymiş tavukmuş klasik oldu artık bunlarşimdiden ellerine sağlık canmm
c.tesi misafirlere
ezogelin ya da mercimek çorba
teze fasülye
fırında patatesli tavuk
pirinç pilavi
tatlı olarak da şekerpare
yapayım diyorum ama
menü nasıl canmm
salata olarak nohutlu salata ya da mevsim salatası
bide kayısı ve üzüm kompostosu canm
canım unda olur.... irmikte olur...
off yaa bende çok acıktım ve ne yesem bilmiyorum...
yahu bu robot kaçtımı neee))
kaçmadım kaçmadım nereye gittiğimi altta izah edeceğim bekleyin reklamlardan hemen sonra :roflol:kumpir ye canm
bugn de canm kumpir istiyo
ama istemekle kalıyom yaf
he he kayboldu robott
kıss nerdersiinn
evet bence de ..sonuçta yaşadığımız toplumun bize ters gelse de bazı kuralları var ve ailelerimizi düşünerek bu kurallara bazı noktalarda uymak zorunayız aklinialirimsmileayyy vbende aynı şekildeyim canım... ama biryandan da yafta sonu gelsin istemiyorum.. yien yoğun bir hafta sonu beni bekliyor((
canım annenle babanın düşündüğü etraftakilerin ne diyceği... eğer aynı evde oturursanız laf olur diye korkuyordur... onları bu fikrinden vazgeçiremezsin... kasma kendini boşyere... biraz sabırlı ol...
biraz önce kayınvalidemle konuştum
mutfak fayanslarını değiştireceklerdi
bugün gelmişler yapmaya
amann off
gitsem evde işim var
gitmesem gelmedi der mi ki yaf
Kur an olduğunu biliyo canmm
haber vermiştim dün
söyledim istersen akşam geleyim die
yok bizde oturuyoz adamlar eski fayansları söküyo dedi
yemeğe bize gelin o zaman mutfak batmıştır dedim
yok dedi akşama yemeğim var dedi
daha da bişi demedim
canm kendisi gelme dedi
pek takıntı yapmaz zaten öyle şeyleri kayınvalidem ama
acaba diye düşündüm
eşime dedim eve başlamışlar diye
akşam ben gideyim o zaman dedi
ben de geleyim dedim
senlik bişi yoktur evdeki işleri hallet sen dedi kocacm:asigim:
hoşgeldin ROBOT
yaşananlara bak ya nasıl bir iş yeri o ya jeneratör yok mu yaa
burda öle bişi olsa kıyamet kopar
khve bitiyor olay yaratıyorlar
gerçi elektirk yok diye çıkmak ayrı bir zevk o ayrı
her neyse geçmiş olsun kuzum
ayy robottt.... kız neler atlatmışsın haaa.. bak çeneni tuttunmu bari asansörde kalınca:)))) hahahaha
canım çok geçmiş olsun..
ayy yazık yaa insanalra.. kim bilir nasıl korkmuşlardır...
heee sesim kesildi kaydirigubbakcemile3 ama milleti dinlemek için..panikleyenlere bi gülesim geldiki sorma ..onları dinledim malzeme çıksın bana diye kaydirigubbakcemile3:roflol: sağolasın ..
aman kaç kere kaldım asansörde ne olacak ...zeyna gibi kadınım vesselam ..zaten haşinliğii ona benzetiyorlar kaydirigubbakcemile3
kız robot
çok güldüm bee asansörde kaldın he)))))
tavsiyelerini dikkate alıcam tatlmm
evet çalışan bi bayanım ben evde oturan kızları gelsin yapsın heheheh birden çok kötü oldum bee
rewsimlere de baktm
kız zaten minicik kalmışsın daha zayıflama noolurr
komplekse girdiimm
oooooooooooooh canıma değsin kaydirigubbakcemile3 sen şidmi zayıflama noolur dedinya tamamdır artık sana inat kesin somalilier gibi olurum ben :roflol::roflol:
bana takıl ben seni bir ayda iğne ipliğe döndürürüm merak etme ..
bugün öğlen salata bar yedim biliyormusun süperdi ..
öyle özlemişimki koca kaseyi doldurdum hepsinden karışık ..
öyle şiştimki davul olacaktım nerdeyse :roflol:
banane banane 50 kilo olmadan sahnelere dönmem :roflol:
sonra oryantal yaparken vucudum nasıl kıvranacak dimi ama :roflol:
biraraya gelsek de bir döktürsek ne süper olurdu heee şakkıdı
ayy yazık yaa insanalra.. kim bilir nasıl korkmuşlardır...
kız bektım resimlere... yine çok güzeller... yaa bir ara evinin resimlerini eklesen yaa....
bu arada yaa bende siyah kalem çekiyorum ama gözaltlarım or olduğu için yakışmıyor.. birde hangi marka denediysem hemen akıyor ve daha da kötü oluyor gözaltlarım... bu yüzden bende renkli çekiyorum....
ayyy akşam ne mama yapsam
sen zaten bu inatla bi 45 e falan düşersinn
ohh valla süper olurr yandann yandann:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?