Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

geldiiiiiiiimmmmkaydirigubbakcemile3 geçelim cevaplara kaydirigubbakcemile3

allahım yaaa.. kız hayl gücün ne kuvetli senin öyle.. 2 dakkada beni suçlu casperımıda yaralı ilan ettin.. casper cım.. gaza gelme... aramızı bozmaya çalışanlar varrrolumunekankayizsmile

..
tabii ki hayal gücüm kuvvetli ,kuvvetli olmasa bu çeneyi neyle destekleyeceğim ulennkaydirigubbakcemile3
hem ben 13 yaşımdan beri deneme makale roman yazıyorum bu konuda ödülüm de var :kedi: ama en büyük ödülü yakında alacağım kaydirigubbakcemile3 gevezlik ödülü :roflol:
yalnız ödül gününü düşünüyorum mikrofonu elimden almazlar diye iimi :roflol:

heh tamam sakar olam
ben mutluyum sakarlığımla )))

yok tatlım aramızı kimse bozamaz :1hug:

robotlar makinalar fişi çekttim mi iş biter delikafadulden
seni gidi sakar seni ,sakarlığınla bir de fişimi çekmeye kalkışıyor :mymeka:
sen kim benim fişimi çekmek kim ulennn:mymeka:
fişimi çeksen jeneratör var o girer devreye ne olacak :roflol:
bi demokrasilerde bir de bende çare tükenmez :roflol:

niye açayım aranızı ,siz açılın birbirinize ii olur :roflol:

gunaydın kızlar

robotcum tebrık mesajına tesekkur. alıtı yapayım dedım bı dunya alıntın var vazgectım. bu arada ha 27 ha 28 valla 30 a kosar adım ılerlıyoruz
haklısın haklı bence sen de haklısınnnn:roflol:
30 a koşar adım değil de bebişer adım olsa daha ii olacak da bakalım :roflol:

ay kızlar sıze bugun bıraz dedı kodu yapcam hazırmısınız.
yok ben hazır değilim henüz kaydirigubbakcemile3 dur bekle de hazırlanayım :roflol:
anneni karıştırmasaydın çekseydin restini ..valla bana kimse karışamaz ,kendi başımın amiriyim ..hele bir karışsınlar çok fena olur çokkkkaydirigubbakcemile3 aklı başında bir insanım ben ...çocuk gibi ne o öyle hayatıma müdahele etmek lmaz:

canm eşin şaka olsun diye takılmıştırr
erkekler bizim kadr önem vermiyo ki özel günlerin gerçekten özel geçmesinee
sen takma kafana bakalm ne yapcak akşama
erkeklerin fıtratı bu sorgulamayın kaydirigubbakcemile3 gerçi seninki de ayrı bir türmüş ulennnkaydirigubbakcemile3 bizimki hiç belli etmez bir şey yapacaksa ..hep o yüzden aşırtırya beni ...hiç anlayamam ki süprizini filan ..kaydirigubbakcemile3
sen de ozaman eşine aynısını yap o zaman anlar odunluğunu biraz belki kaydirigubbakcemile3

sana yinge diyebilir miyim :roflol::roflol:

vallahı canım sonra bıde kotu gelın dıyolar. sen gelıne ufaktan lafları sokustur gelınler bı yerde patlayınca kotu de . annende massalh oturmus lafı

.
hayatta dayanamam ..asla laf söyleyemezler valla ağzının payını veririm ...beni bildikleri için kimse bana bir şey diyemiyor zaten kaydirigubbakcemile3 fena korkuttum hepsini şakkıdı ama en baştan beridir öyleyim ..mesafeliyim ...bana öyle şaka yapacaklar yerli yersiz konuşacaklar mömmmkünü yok kaydirigubbakcemile3 eşime de benim ailem söyleyemez valla hele bir söylesinler ..herşey saygı çerçevesinde olmalı ne o öyle gelinsin diye ezecekler mi yani ..anamlar mı babamlar mı da ezmeye kalkıyorlar kötükedihüso
bir keresinde görümce bana şakayla bir şey söylmişti de eşim dövmekten beter etti ..bir daha yengene öyle konuşmayacaksın ..şaka da olsa demeyeceksin ..onu kırarsan ben de seni kırarım demişti ..o yüzden eşimden çekinirler bir şey diyemezler ..bir de ben baştan mesafeyi koydum yüz vermedim cadı oldum şimdi çekiniyorlar bir şey demeye kaydirigubbakcemile3

ya kızlar kocam bana kocam deme dior ne yapacağım ben koca kelimesi büyüklük küçüklük yaratıyormuş eşitmişim eşim demeliymişim nedir şimdi bu
ben de kocam demem ki eşim derim başka bir yerde bahsederken ..kocam çok kaba bence ...yalnızken denir de başkasının yanında olmaz lmaz:
menüye bak menüye ...şu klasik yemekleri bırakın da farklı şeyler yapın ulennn...meze tarzı ,aperatif tarzı v.s. yapın ana yemeklerin yanına ..neo öyle fasulyeymiş tavukmuş klasik oldu artık bunlar lmaz:

canım unda olur.... irmikte olur...
off yaa bende çok acıktım ve ne yesem bilmiyorum...

yahu bu robot kaçtımı neee))
kumpir ye canm
bugn de canm kumpir istiyo
ama istemekle kalıyom yaf
he he kayboldu robott
kıss nerdersiinn
kaçmadım kaçmadım nereye gittiğimi altta izah edeceğim bekleyin reklamlardan hemen sonra :roflol:

evet bence de ..sonuçta yaşadığımız toplumun bize ters gelse de bazı kuralları var ve ailelerimizi düşünerek bu kurallara bazı noktalarda uymak zorunayız aklinialirimsmile

biraz önce kayınvalidemle konuştum
mutfak fayanslarını değiştireceklerdi
bugün gelmişler yapmaya
amann off
gitsem evde işim var
gitmesem gelmedi der mi ki yaf

yaaawww otur oturduğun yerde ne diye gideceksin ..sen şimdiden aman küserler aman darılırlar diye düşünürsen işin çok ..hep kendin yıpranırsın bu şekilde ..sanki hasta ..hayret bir şey ..daha yeni evli olduğun belli kaydirigubbakcemile3
herşeyi yerli yerinde yap bence ve çok da şımartma ..her zaman onların yanınagidemeyeceğini bilsinler ki ileride herşeyi senden beklemesinler ...kendini naza çek biraz ..
öyle ay kırılacaklar dersen bir gün bakarsın ki herşeye sen koşmaya başlamışsın ve şuan hoşuna gitse de ileride çok yorulursun ..benden sana tavsiye ...sonuçta sen de evde oturan biri değilsinki ..çalışan bir bayansın lmaz:

gelelim nerde kaldığıma kaydirigubbakcemile3
sabah elektrikler gitti aniden ..öğleden sonra gelir dedim öğlene çıktım ..asansöre bindim ..
asansörde kaldık ..kalmayı bırakın asansör bayağı sendeledi ..içindekiler de acaba asansör düşermi gibi saçmalamaya başladılar ..asansör iki katın arasında kaldı ..kapısı yarım açıldı ...içerdei heybetli adamlardan biri iki eliyle kapıyı araladı ..atladık alt kata ..mesafe azdı ...kaydirigubbakcemile3
öğleden sonra da elektirkler gelmedi akşam 5 e kadar yokmuş ..ben de çıktım eve geldim ..işyerinde canım sıkıldı e bilgisayarsız elektirksiz iş de yapılmıyor ...
şimdi evdeyim ...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
hoşgeldin ROBOT
yaşananlara bak ya nasıl bir iş yeri o ya jeneratör yok mu yaa
burda öle bişi olsa kıyamet kopar
khve bitiyor olay yaratıyorlar
gerçi elektirk yok diye çıkmak ayrı bir zevk o ayrı
her neyse geçmiş olsun kuzum

var da 20 katlı bina ... bir de genel bir arıza imiş neyse artık jeneratörler de çalışmadı ..sanırım sorun büyük

ayy robottt.... kız neler atlatmışsın haaa.. bak çeneni tuttunmu bari asansörde kalınca:)))) hahahaha
canım çok geçmiş olsun..

ayy robottt.... kız neler atlatmışsın haaa.. bak çeneni tuttunmu bari asansörde kalınca:)))) hahahaha
canım çok geçmiş olsun..

heee sesim kesildi kaydirigubbakcemile3 ama milleti dinlemek için..panikleyenlere bi gülesim geldiki sorma ..onları dinledim malzeme çıksın bana diye kaydirigubbakcemile3:roflol: sağolasın ..
aman kaç kere kaldım asansörde ne olacak ...zeyna gibi kadınım vesselam ..zaten haşinliğimi ona benzetiyorlar kaydirigubbakcemile3

kız robot
çok güldüm bee asansörde kaldın he )))))

tavsiyelerini dikkate alıcam tatlmm
evet çalışan bi bayanım ben evde oturan kızları gelsin yapsın heheheh birden çok kötü oldum bee

rewsimlere de baktm
kız zaten minicik kalmışsın daha zayıflama noolurr

komplekse girdiimm

ayy yazık yaa insanalra.. kim bilir nasıl korkmuşlardır...

kız bektım resimlere... yine çok güzeller... yaa bir ara evinin resimlerini eklesen yaa....
bu arada yaa bende siyah kalem çekiyorum ama gözaltlarım or olduğu için yakışmıyor.. birde hangi marka denediysem hemen akıyor ve daha da kötü oluyor gözaltlarım... bu yüzden bende renkli çekiyorum....

oooooooooooooh canıma değsin kaydirigubbakcemile3 sen şidmi zayıflama noolur dedinya tamamdır artık sana inat kesin somalilier gibi olurum ben :roflol::roflol:

bana takıl ben seni bir ayda iğne ipliğe döndürürüm merak etme ..
bugün öğlen salata bar yedim biliyormusun süperdi ..
öyle özlemişimki koca kaseyi doldurdum hepsinden karışık ..
öyle şiştimki davul olacaktım nerdeyse :roflol:
banane banane 50 kilo olmadan sahnelere dönmem :roflol:
sonra oryantal yaparken vucudum nasıl kıvranacak dimi ama :roflol:
biraraya gelsek de bir döktürsek ne süper olurdu heee şakkıdı

sen zaten bu inatla bi 45 e falan düşersinn

ohh valla süper olurr yandann yandann:sm_cool:

sağolasın :kedi:

sen ekle sonra ben eklerim resimleri kaydirigubbakcemile3 önce sen bayanlar önden kaydirigubbakcemile3
valla benim kendi makyajsız gözlerim de sürmeli gibi ..bak şimdi bir resim koyuyorum dikkatli bak bu resme ..bu resim banyodan yeni çıkmış makyajsız halim...
gözlerimi laserle çizdirdimya 2 hata işyerine makyajszı gittim ..
millet şok oldu ..gözlerimi kirpiklerimi görünce gerçekte de zaten sürmeli gibi kaleme bile gerek yokmuş diyorlardı :kedi:
ben çok çekmiyorum aslında da gözlerim sürmeli olduğu için çok çekmiş gibi duruyor ..
flormarın ultra black kalemi var onu kullanıyorum çok memnunum ..
bende akmıyor valla cilt yapısı ile alakalı olabilir..
ben zaten göz kalemi rimelden başka birşey sürmem ..birde dudaklarım çok renksiz ..nivea dudak kremi sürüyorum hafif renk veriyor o kadar :kedi:

hıms fırın makarna iyi fikir,
hazır beşamel sosumda var evde toz halinde

du bakalım eve gidiymde bu fikri hayata geçirebilirim gülsun :)

robotçum valla sanki kalem çekilmiş gibi gözleirn maşallah...
ben onuda denedim.. başak arkadaşalrımda çok güzel duran aklemleride denedim.. ama yok... sonuç olarak arada dipleiner kullanıyorum.. kuruyunca problemn olmuyor:))

bende ciltime birşey kullanmam.sadece kalem ve allık... .rujda sürmezdim.. rengi güzle diyezemuszemus. ama son zamanalrda kırmızıya dadandım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…