robot günaydn canmm
dün sakar olduğumu evde tescilledim benn
eşim kaıpları boyamıştı onları takıyoduu
dedim yardm edeyim elimi altına koymuşum kapının
kapı bi indi 3 parmak gitti sağ elimin ama nasıl ağlıyorum
neyse suya tuttuk falan 5 dk geçti zonklaması da azaldı
yine kapıyı takmaya çalışıyodu
bu sefer de sol elimin bi parmağını sıkıştırdm
çook canm acıdı çookk
günaydn mg_lovee
SEN ELİNİ BİR ŞEYE SÜRME OZAMAN herkes için en iisi bu delikafadulden:roflol:
günaydın şekerim
gülsüne özel günaydın dedim çünkü dün beni hatırla demiştim o yüzden işe yaradımı diye meraklandım.
sen sakarım diorsun ama onlar bana da oluyor inan bana
:sinifsinif:
ayy dün üst üste koparıyodum parmaklarımı yaa
sevgili robot ankarayı öyle çok özlüyorum ki anlatamam
kızlay da ki sturbucks ı cepayı karlar altında yürümeyi odtunun kampusunde salıncakta sallanmayı bahçeliye gitmeyi daha pekçok şeyi pekçok şeyi düşününce gözlerim yanar
biz bahçelide lemanda tanışmıştık sevgilimle tesadüfen
GEÇMİŞ OLSUN..bir şey olmaz merak etme ..ben de sabah sehpaya vurdum ayağımı iimi :roflol:
)))
dikkat et bacmm
6 kişiyiz şuan
robot sen ne burcusun kuzum
amanınnnfisfisfisbu arada herkese günaydın ..dün piyaz yemiştim acıdı fena çıkacak galiba kaydirigubbakcemile3 çok fena gazım var çekilinnnnn :roflol:
gülsüünn günaydnn
yaa keki yaptın mıı
benmki olmadı sankim
dün sakar olduğumu evde tescilledim benn
eşim kaıpları boyamıştı onları takıyoduu
dedim yardm edeyim elimi altına koymuşum kapının
kapı bi indi 3 parmak gitti sağ elimin ama nasıl ağlıyorum
neyse suya tuttuk falan 5 dk geçti zonklaması da azaldı
yine kapıyı takmaya çalışıyodu
bu sefer de sol elimin bi parmağını sıkıştırdm
çook canm acıdı çookk
GEÇMıŞ OLSUN..bir şey olmaz merak etme ..ben de sabah sehpaya vurdum ayağımı iimi :roflol:
amanınnnfisfisfis
canım yaptım valla .. akşamına deniycez bakalım.. naısl olmuş... çok merak ediyorum..
ayy geçmiş olsun... üst üste glemiş sende dee...
çok geçmiş olsun..
artık senin koca birşeye el sürdürmez sanaa
saol canmm
zaten ya bi git bi tarafını kırcan dedi)))
ben ağladm o da güldü ya
umarım kek mikemmell olur misafirlerlde beğenirr
günaydın canım... ee sende bari işteyken çorba falan iç... bir şekilde dengele canım...gunaydın kızlar.
ya esım geldıgınden berı karnım ısıtı napcam ben. sureklı kuru yemekten ç buyuk w ye cıkamıyom gıbı yedıgımın hepsı yarıyomu ne yapsamkı. şişttim he.
amannn Allah baska sıslık vermesın ne dıyım
günaydınnnnnnnnnnnnn
hepinize çok teşekkür ederim...güzel dilekleriniz ve açıklamalarınız için kızlar...
dün akşam tekrar eşimin yanına gittim...kalamadım onsuz annemlerde neden bilemiyorum...21:30 da düştüm yollara metrobüsün durağından aldı beni kocişim...
ben kendi evime gitmek istiyorum yaaaaaaaa
ayy inşallah yaa.. zaten eve gidince ilk işim onun tadına bakmak:)) güzel olmamışsa hiç ikram etmiycemCADIARZU
gunaydın kızlar.
ya esım geldıgınden berı karnım ısıtı napcam ben. sureklı kuru yemekten ç buyuk w ye cıkamıyom gıbı yedıgımın hepsı yarıyomu ne yapsamkı. şişttim he.
günaydınnnnnnnnnnnnn
hepinize çok teşekkür ederim...güzel dilekleriniz ve açıklamalarınız için kızlar...
dün akşam tekrar eşimin yanına gittim...kalamadım onsuz annemlerde neden bilemiyorum...21:30 da düştüm yollara metrobüsün durağından aldı beni kocişim...
gunaydın kızlar.
günaydınnnnnnnnnnnnn
günaydın canım... ee sende bari işteyken çorba falan iç... bir şekilde dengele canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?