hıms fırın makarna iyi fikir,
hazır beşamel sosumda var evde toz halinde
du bakalım eve gidiymde bu fikri hayata geçirebilirim gülsun :)
robotçum valla sanki kalem çekilmiş gibi gözleirn maşallah...
ben onuda denedim.. başak arkadaşalrımda çok güzel duran aklemleride denedim.. ama yok... sonuç olarak arada dipleiner kullanıyorum.. kuruyunca problemn olmuyor:))
bende ciltime birşey kullanmam.sadece kalem ve allık... .rujda sürmezdim.. rengi güzle diyezemuszemus. ama son zamanalrda kırmızıya dadandım:)))
ben seni birsüreceğim varya kaydirigubbakcemile3sürmeli gözlüü robott))))
COTURNIX
ben kavurma ve pilav yapcam kocişin canı çekmiş)))
herkes çıkmış....
bir ben kalmışım((
neyse gelince okursunuz zaten...
nasıl bir hengamenin içine düştüm bilmiyorum...off Allah'ım az önce haber aldım babam rahatsızlanmış,doktora gitmişler...
ayağının altında ara sıra akan egzama gibi bir şey vardı,derdik baba doktora git...
ama o dinlemezdi...kimbilir belki de kötü bir şey olmasından korkuyordu...erkek olduğu içinde ifade edemeyip sadece geçer bir şey yok,iltihabı aksın daha iyi olur derdi...
ama dün birdenbire şişmeye başlamış,baldırdan itibaren tüm ayağı...
tahliller yapılmış,sonuçları pazartesi günü doktora göstereceklermiş...
Allah'ım sen yardım et neler oluyor böyle...
evliliğimden bir şey anlamadım...sürekli bir dert çıktı...
Rabbim sınıyor mu böyle bizleri...
ne olur babam da kötü bir şeyler çıkmasın...annemin beyine giden iki damar tıkalı bunu öğrendik...şimdi bir de babam...olmasın Allah'ım ne olur olmasın...
herkes çıkmış....
bir ben kalmışım((
nasıl bir hengamenin içine düştüm bilmiyorum...off Allah'ım az önce haber aldım babam rahatsızlanmış,doktora gitmişler...
ayağının altında ara sıra akan egzama gibi bir şey vardı,derdik baba doktora git...
ama o dinlemezdi...kimbilir belki de kötü bir şey olmasından korkuyordu...erkek olduğu içinde ifade edemeyip sadece geçer bir şey yok,iltihabı aksın daha iyi olur derdi...
ne olur babam da kötü bir şeyler çıkmasın...annemin beyine giden iki damar tıkalı bunu öğrendik...şimdi bir de babam...olmasın Allah'ım ne olur olmasın...
dedim belki kizlar gelmistir....
ama yok kimse gelmemis
annemlerdeyim,babami gordum biraz rahatladim...
pazartesi tahlilleri doktor gorup ne oldugu ile ilgili aciklama yaptiktan sonra daha da rahatlayacagim...
herkes çıkmış....
bir ben kalmışım((
Adammm öncelikle başın sağ olsun Allah kalanlara sahlık sıhhat versin inş.
Canım babanada çok çokk geçmiş olsun inş.. Bişeycik çıkmaz ondan inşş pzt bir olsun bak gör rahatlarsın . İmtihamdasın cnm Allah'ım bunlar en kötü günlerindir inş. Ve herşey hayırlısıyla güzelleşir umarım.
Kızlar kel alaka olacak ama elbisemin fotosunu hala çekemedim kusura bakmayın lütfen evde değil çünkü bi kaç küçük aksilikten dolayı hala olmamış. İzah etme gereği duydumda.
Moralimde çok bozuk bugünlerde ağlayıp ağlayıp duruyorum ay diyorum acaba evlenmesem mi:gitme::gitme:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Sizler iyisinizdir umarım.
bu arada gülsün günaydın kuzum
ne ettin dün dinlendin mi aklına gelebildim mi gerçekten :))))
Günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
çok geçmiş olsun ..gelince herşey üstüste gelir ..daha önce de söylemiştimya son dört yılım benim de sürekli hastahanelerde geçtiği için seni çok ii anlıyorum ..ben nişanlı iken babam operasyon geçirdi ankarada ..o zaman ankarada oturmuyorlardı ..geldiler bende kaldılar ..sonra evlendik yine bir operasyon daha geçirdi ..onda da bizde kaldılar ..sadece babamlar değil abimler kardeşlerim de bizdeydiler...sonra ankaraya geldiler ...epilepsi nöbeti geçirdi 2 gün hastahanede kaldı eşimle ikimiz kara kışta hastahane köşelerinde ,arabamızın içinde sabahladık ...herkes çıkmış....
bir ben kalmışım((
kel ki ne kel alaka kaydirigubbakcemile3Kızlar kel alaka olacak ama elbisemin fotosunu hala çekemedim kusura bakmayın lütfen evde değil çünkü bi kaç küçük aksilikten dolayı hala olmamış. İzah etme gereği duydumda.
Moralimde çok bozuk bugünlerde ağlayıp ağlayıp duruyorum ay diyorum acaba evlenmesem mi:gitme::gitme:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Sizler iyisinizdir umarım.[/COLOR]
herkes çıkmış....
bir ben kalmışım((
dedim belki kizlar gelmistir....
ama yok kimse gelmemis
annemlerdeyim,babami gordum biraz rahatladim...
pazartesi tahlilleri doktor gorup ne oldugu ile ilgili aciklama yaptiktan sonra daha da rahatlayacagim...
Adammm öncelikle başın sağ olsun Allah kalanlara sahlık sıhhat versin inş.
Canım babanada çok çokk geçmiş olsun inş.. Bişeycik çıkmaz ondan inşş pzt bir olsun bak gör rahatlarsın . İmtihamdasın cnm Allah'ım bunlar en kötü günlerindir inş. Ve herşey hayırlısıyla güzelleşir umarım.
Kızlar kel alaka olacak ama elbisemin fotosunu hala çekemedim kusura bakmayın lütfen evde değil çünkü bi kaç küçük aksilikten dolayı hala olmamış. İzah etme gereği duydumda.
Sizler iyisinizdir umarım.
günaydınlarr
eregliii , bebeğim olur öyle aksilikler, kına gününe yetişir merak etme.
durup durup ağlamanda çok normal , bende aynen öyleydim , hele kına olacağı günün sabahı akşama kadar ağladıma ma kına yakılırken kikirdedim hep :)
Günaydınnn:))
Ereğlicim... bir göremedik şu elbiseni ve gelinliğini yaa....
Bu dönemlerde herkeste aynı sıkıntılar oluyor... Boşuna kendini kasmaa.... Hem gider hem ağlarsınnn:gitme:zemuszemus
bu arada gülsün günaydın kuzum
ne ettin dün dinlendin mi aklına gelebildim mi gerçekten :))))
Günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
çok geçmiş olsun ..gelince herşey üstüste gelir ..daha önce de söylemiştimya son dört yılım benim de sürekli hastahanelerde geçtiği için seni çok ii anlıyorum ..ben nişanlı iken babam operasyon geçirdi ankarada ..o zaman ankarada oturmuyorlardı ..geldiler bende kaldılar ..sonra evlendik yine bir operasyon daha geçirdi ..onda da bizde kaldılar ..sadece babamlar değil abimler kardeşlerim de bizdeydiler...sonra ankaraya geldiler ...epilepsi nöbeti geçirdi 2 gün hastahanede kaldı eşimle ikimiz kara kışta hastahane köşelerinde ,arabamızın içinde sabahladık ...
anlatsam bende de bitmez ama sabırlı olacaksın yapacak bir şey yok ..ALLAH büyük dert vermesin de evliliğini de yaşarsın merak etme ..nasılsa bütün zamanlar sizin...
kel ki ne kel alaka kaydirigubbakcemile3
ii vazgeç istersen evlenme ...bu kadar büyütme bu olayı yoksa iice moralin bozulur ...sürekli bu mevzuyu düşünmektense kendini bu olaya adapte etmeye çalış ,kendini telkin et ...doğru insanı bulduysan eğer zaten çok daha güzel olacak herşey ..farklı bir şey yok bu kadar kasılma ..sadece sorumluluk artıyor farklı ortamlar yeni insanlar tanıyorrsun ,e tabi eşini de tanımaya başlıyorsun hepsi bu ..şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?