Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Günaydın bebelerim :teytey:

Kızlar ben eğitime gidiyorum. İşim ne zaman bite rbilmiyorum. Dönünce yazarım.
Bugün gelcem ama o kesin

ya fındık yağını bende merak ediyrum tadı nasıl güzelmi.ayçiçekle aynımı fiyatı

yemekler çok lezzetli oluyo fiyatıda sırmanın 1ltsi 4,5tl önceden ben mısır yağı kullanıyodum mısırın genleriyle oynadıkları için artık fındık yağı kullanıyorum

slm.. mutfak masrafi ne kadar cok dimi.. kac kere bi aydaki masraflari yazmak istedim olmadi cok degisken ama al al bitmiyor.. simdi bide ramazan öncesi pirinc mercimek aldim ama dün ayiptir tavuk butu almis esim getirmis.. Enistem taze tavuk pazarliyor marketler o acidan biraz daha uygun oluyor esim diyor sukadar borcumuz var enistene bende az beklesin hele bi aylik gelsin hesaba suan hesabimiz ekside.
ET Kiymada almamiz gerek.. allahtan burda türkiye kadar pahali degil etin kilosu

gecmis olsun tatlim

allah acil sifalar versin

allah allah niye böylelerki acaba allah bildigi gibi yapsin gün olur dervan döner

Findik yagi cok sagliki ama paya bi pahali degil mi.. Cotanak Fidinik yagi ben cok pahali diye biliyorum. Amerikada Findik yagi ezanelerde satiliyormus ilac niyetine tv de izlemistim

fındık yağını bılıyorm
komşumuz cok kullanıyordu sağlıklıdır ama ben beğenmedım
kokusu ağır geldı
tabı bu benım alışkanlığımdan

karadenızlıler cok kullanıo
ben hıc kullanmadım tek aycıcek kullanıyorm mısırözunude bılmem,
alışkanlıklardan vazgecmek zor

amin bırıcık

fmk
öle ama üzülüyorm benım durumm olmadığı halde hep gıdıyom onlara
ama onlar bın nazla gelıo
eşimde haklı bıse dıyemıyorm
bı ablam ılk defa yenı geldı evıme düşün onca zamandan sonraı
diğer ablam 2 kez geldı en son şubat ayıydı sanırım
abım 2 kez geldı 3 ay oluo
diğer abımde 3 ay olmuştrmafoldumben

geldiim...
he cnm vardı o bayadır bende onu kullanıyom pek severim herşeyin lavantalısını..
lavanta kokusu çok ii oldu yaf kızlar ayakkabılığa ,jel olan...

böcük ne dicem domestosun sıfır kireç ürünü var bataryaları siliyon onla varya
nasıl parlıyo yeni gibi..lavabo seramiklerde yeni gibi oluyo ..du foto bulayım,hala satılıyomu bilmiyom bnmki evlenmeden önce almış evine geçen hafta baktım görmemişim bunu bü sürü ürünün arasında denedim o nası bişidi..şaşırdık bataryalara falan..
sende sefiyon böle şeleri bunuda dene..

cutecim işte ben
yine kaçırdım offf...

kanola yağını duymuştum çok sağlıklı diye ama kullanmadım hiç.fındık yağınıda şimdi duydum,ikracımm cidden farketmiyormu tadı yemeklerde falan,kullanalım bari..ben zeytinyağı kullanıyorum genelde,zeytinlikler var bizde,hem babamda hem kayınpederimde,zeytin zamanı oldumu getirirler sağolsunlar.eşimin işyeride senede 2 kere falan ayçiçek yağı veriyor,yetiyor zaten z.yağı kullandığım için.kızartmayı falanda ben zeytinyağı ile yapıyorum,doğal olduğundanmıdır bilmem ama hiç koku yapmıyor..

fmk
burası türkiye
en cok ekmeğe muhtac ama en cok ekmeğı çöpe atan ülke
en pahalı benzını en pahalı etı alan en fakır ülkealıştık bız
ben kırmızı et sadece pırzola olarak alıom ama onuda ıkı kişiyik az alınca yetıyo
tavk ucuz dıe her bişeye tavuk koyar oldk
onu bıle şişirıyolar
yanı bız enayı oluyoruz
zamlara alıştık nasılsa
bızım alma gücümüz var Allah alamayanların yardımcısı olsn
kurban bayramı gelecekte fakırler et görecek
kurban kesemez hale geldık
etıon en kötü tarafını komşuya verır oldk

afedersın eşimın kuzenı kurban kesmış koyun sanırm yada kuzu
ben nefret ederım kuzu koyun etınden süründen peynırınden
yağ taraflarını doldurup yollamışlar
eşimi ıkna etsem çöpe atacağım yada karşı komsuma sorar o yerse ona vercem

selam kızlar, iş yerinde bir karı var onun yüzünden savcılık tarafından adli mercileri meşgul etmekten içeri alınacağım gerizekalı savcılığın günlü emirlerine bile cevap yazmıyor. kopracam atacam kafasını.
salağı sabahtan beri on kere aradım meşgul meşgul.
onunla uğraşıyorum.

cute

he ondan aldım ben serı üretıme geccem yakında
ama ace olanı ılk defa gördum bıde lımonlusu vardı
bızım markete yenı gelmış o yüzden sonradan farkedıyomm

ben cif antıfırızı cok beğenıyom ocak silmede bı numara
ınox olduğ ıcın ürünlerım cızmıo

ayy ben dün bıde komılı duş jelı aldım ıkılı paket 6 tl ıdı
750 ml sanırım
ılk defa komılı denıycem genelde avon duru palmolıve ve adını unttklarımdan var
eşimde arka nıvea kullanıo

Benim eşim haşlama et falan yemez anca mangalda yer :)yemeklere et koyamam o yüzden.bi köfteyi sever bide ette tavukta kızartmayı :)
ya zeytinyağı çok pahalı ama kızlar ben onu alırsam batarım sürekli

ben mecburen ayçiçek yağı kullanıyom çünkü eşimede banada ramazan paketinde verdiler geçen yıl o da bana vermişti..anca bitiyo şimdi..e yine ramazan paketleri geliyo..hiç yağ almıyom valla ii geliyo..bulgur falanda pişmiyo bizdeya baklagilleri gönderiyoz..bnm paketi anneme verdim geçen yıl..eşimde ailesine verdi..biz iş yerinde yiyoz baklagil nasılsa evde canımız çekmiyo..

ben 2 tane 5 lt lık yağ bıtrdım
şimdı 3. actım
cok mu tüketıyom ne
ama kızartmayı onunla yapıyom arada taavadakını değiştırıyom

bırıcık eşin benım gıbı bişi bılıyo bende yemekte et yemem mangalda yerım valla
yok nan ne batcan abartılı pahalı deılkı

cute
bende hıc bulgr plavı yapmadım mesela
ama kışın baklagıl cok yapıom
et yemıyok yesıl mercımek falan edıomkı vıtamın kaybımız gtsın

böcük o cif antifirizi anneme almıştık bekarkene ben ..davlumbazı inox die..hiç memnun kalmadık kız nasıl kullanıyon bi bahset hele iz bıraktı hep davlumbazda...nasıl denediysem yok davlumbaz lekelendi hep..

komili duş jelleri güzel caniko..

bende yarına bi fasulye yapam zeytinyağlıyı siz nasıl yapıyonuz la ince ince kıymak istiyom onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…