:1hug:biricikcim valla ben cuteciğimin tarifine göre yapıyorum... çok lezzetli oluyor:))
komili güzelmi kızlar.
bana kayınvalidem veriyo hep avondan
duş jeline para vermiyorum.
ben yağ sökücü kullanıyorum mutfakta bide domestos.cif kullanmıyorum pek mutfakta ben.yağ sökücüyle siliyorum ocağımı.cifi lavabo banyoda falan kullanıyorum.
mr.masıl mı nasıl yazılıyo onun sarısına bayılıyorum yağ sökücünün kokusuna
buble hiç farketmiyo canım tavsiye ederim bende çoğu yemeğimi z.yağ ile yağarım ama fındık yağıda çok sağlıklıkanola yağını duymuştum çok sağlıklı diye ama kullanmadım hiç.fındık yağınıda şimdi duydum,ikracımm cidden farketmiyormu tadı yemeklerde falan,kullanalım bari..ben zeytinyağı kullanıyorum genelde,zeytinlikler var bizde,hem babamda hem kayınpederimde,zeytin zamanı oldumu getirirler sağolsunlar.eşimin işyeride senede 2 kere falan ayçiçek yağı veriyor,yetiyor zaten z.yağı kullandığım için.kızartmayı falanda ben zeytinyağı ile yapıyorum,doğal olduğundanmıdır bilmem ama hiç koku yapmıyor..
bende yarına bi fasulye yapam zeytinyağlıyı siz nasıl yapıyonuz la ince ince kıymak istiyom onu
buble hiç farketmiyo canım tavsiye ederim bende çoğu yemeğimi z.yağ ile yağarım ama fındık yağıda çok sağlıklı
canım ben ilk fasulyeleri güzel yıkarım kestiten sonra yıkaması zor olur cünkü onu önce boydan ikiye sonrada ordana ikiye bölerim hepsini bu şekilde yaparım z.yağlı için çok güzel oluyo 1 soğanı hafif yağda çeviririm üstüne 3-4 domatesi rendelenirim biraz tuz birazda şeker atabilirsin z.yağlıya yakışıyo çünkü sonra içine fasulyeleri katarım şoyle bi çevirdikten sonra düdüklünün kapağını kapatırım 15 dk. sonra miss gibi fasulyen hazır
tatlım yapışmıyomu dibine düdüklüde hiç su koymayınca?bide bol yağmı koyuyosun?ben ayçiçekle yapıcam hem
canım yapışmıyo çünkü hem domateslerin suyu hemde fasulyede su bırakıyo mesela bi kiloya bibuçuk yemek kaşığı yağ koyabilirsin ama z.yağ ile yapmanı tavsiye ederim
ikraacım gördüm cnm saol emek vcerdin valla bayaa ekledin...
ne kdr genç bir annesin sen maşallah..olgun yazıyon çok bende seni daha olgun biri sanıyodum..
canım ben önce ikranın tarifini yapardım.. oda çok lezzetliydi.. ama sorna cutenin tarifini aldım ve herkesler çok beğendii daha önce söylemiştim.. kayınvalidem bile nasıl yaptın bunu dedi:))ben çok patates kızartırım biber falan eşim sever çünkü..
cutenin tarifi nasılki gülsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?