Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

love ne diyon sen..ee şimdiye farketmedin mi ki bu halini..ayy vururum ben olsam kadını hapise gireceksem anlamı olsun..töbe töbee..

komili güzelmi kızlar.
bana kayınvalidem veriyo hep avondan
duş jeline para vermiyorum.
ben yağ sökücü kullanıyorum mutfakta bide domestos.cif kullanmıyorum pek mutfakta ben.yağ sökücüyle siliyorum ocağımı.cifi lavabo banyoda falan kullanıyorum.
mr.masıl mı nasıl yazılıyo onun sarısına bayılıyorum yağ sökücünün kokusuna

böcük ne zmn dır o 10 kiloyu bitirdin ..
mesela bize 5 er lt veriyolar ramazan paketinde..aa ama du benim vardıda evde..onlar bitince açtım onları..du yalnış didim..1,5 yılda 20 lt harcamışım dimek..bak çok geldi şimdi hesaplayınca ki çok kızartmada yapmam...

ben çok patates kızartırım biber falan eşim sever çünkü..
cutenin tarifi nasılki gülsün

valla ben cok memnunum hacı
hatta ıkı türlusu var bende okyans kokulu bılmem ne kokulu
sıkıyorm bı kaç dk bekleyıp kağıt havlu ıle kurulyorm

kesınlıkle ıslak nemlı bıseyle sılınmıycek leke bırakır

biricikcim valla ben cuteciğimin tarifine göre yapıyorum... çok lezzetli oluyor:))
:1hug:

he cnm bende o sarıyı kullanıyom en favori temzileyicim...dolaplara sıkıyon 5 dk beklet durula..ovmuyon çizilmiyo hiç uğraştırmıyo..
ama ben ocağımı bekarkene aldığğımı kullanıyom ,yeni almadım..ondan eski nasılsa arasırada çamaşır sulu cifle cifliyom kararan yeri kalmasın die..

buble hiç farketmiyo canım tavsiye ederim bende çoğu yemeğimi z.yağ ile yağarım ama fındık yağıda çok sağlıklı
bende yarına bi fasulye yapam zeytinyağlıyı siz nasıl yapıyonuz la ince ince kıymak istiyom onu

canım ben ilk fasulyeleri güzel yıkarım kestiten sonra yıkaması zor olur cünkü onu önce boydan ikiye sonrada ordana ikiye bölerim hepsini bu şekilde yaparım z.yağlı için çok güzel oluyo 1 soğanı hafif yağda çeviririm üstüne 3-4 domatesi rendelenirim biraz tuz birazda şeker atabilirsin z.yağlıya yakışıyo çünkü sonra içine fasulyeleri katarım şoyle bi çevirdikten sonra düdüklünün kapağını kapatırım 15 dk. sonra miss gibi fasulyen hazır

cute burdasın sanırım son kez ekliyorum arkadaşlar sıkılacak benden

Son düzenleme:
taze fasulye mı nan
ben fazulye yada börulceyı hep z. yağlı yapıyom
şeker kesınlıkle katıyom
ve çapraz kesıom cok lezzetlı olıyy

Son düzenleme:

tatlım yapışmıyomu dibine düdüklüde hiç su koymayınca?bide bol yağmı koyuyosun?ben ayçiçekle yapıcam hem

hee yanlış üründen bahsediyoz böcük anladım dediğini o bende de var antifirizmi yazıyo üzerinde bakim..
yağ çözücü ile aynı pakete koymuşlar aldım..o galiba.beyaz dimi rengi..uyanamadım bu sabah..inox temizleyicisi başka bişi gri ,püskürtmeli diyince anladım..

ikraa
ekelesene cnm çıkmam lzmn yine

Son düzenleyen: Moderatör:
tatlım yapışmıyomu dibine düdüklüde hiç su koymayınca?bide bol yağmı koyuyosun?ben ayçiçekle yapıcam hem

canım yapışmıyo çünkü hem domateslerin suyu hemde fasulyede su bırakıyo mesela bi kiloya bibuçuk yemek kaşığı yağ koyabilirsin ama z.yağ ile yapmanı tavsiye ederim

ben dün o mıstır amcadan aldım
banyo ıcın yedek şişie hedıyelı sanırm 5 tl ıdı
uygun geldı aldım hatta ben farketmedım eşim dıo koş koş bak ne var:roflol:adamda kafayı yıycek deterjan almaktan temızlık ürünlerı almaktan
ıkı arabayı doldurdk aksam benım arac temızlık ürünlerı doluydu
marketle akraaba oldu müdür evımıze kadar bırakıyo

ikraacım gördüm cnm saol emek vcerdin valla bayaa ekledin...

ne kdr genç bir annesin sen maşallah..olgun yazıyon çok bende seni daha olgun biri sanıyodum..

canım yapışmıyo çünkü hem domateslerin suyu hemde fasulyede su bırakıyo mesela bi kiloya bibuçuk yemek kaşığı yağ koyabilirsin ama z.yağ ile yapmanı tavsiye ederim

ben normalde yemeklere 1,5 tan bile fazla koyuyorum cnm göz kararı koyuyorum :)
zeytinyağlıya 1,5 az diilmiki.
karabiberini falan bol koyuyorsun dimi bide

ben çok patates kızartırım biber falan eşim sever çünkü..
cutenin tarifi nasılki gülsün
canım ben önce ikranın tarifini yapardım.. oda çok lezzetliydi.. ama sorna cutenin tarifini aldım ve herkesler çok beğendii daha önce söylemiştim.. kayınvalidem bile nasıl yaptın bunu dedi:))
direk cuteciğim yazısı:))

malzemeleri biliyosundur zaten,püf noktası şu cnm tencereye bişi koymadan tazeleri dök
sonra üstüne soğanı koy
üstüne domates
zeytinyağı biras birasda sıvı yağ
dometeslerin renksizse biras salça (ben doğranmış domates alıyorum tat markası hep kırmızı çıkıyo,hem pratik )
tuz
sonra karıştırmadan öle ateşte dursun...üstündek imalzemelerin lezzeti ni çekiyo aşağıya fasulye..suyunu salıyo..sonra suyu azalıyoya pişerken karıştırıyon ...sonra üstüne kaynamış su...1 tanede kesme şeker atıyon..kaynatıyon..bak ne leziz olacak..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…