günaydınlaar ,kekmi yaptın gülsüünn,bende istiyom ..
bnmde bugece annem gelicek kalmaya bikaç gün...hihoyyyt
beraber takılalım ozaman sen de bendensin çünkü :roflol: ama ben hiç katı gıdalarla beslenmediğim için katı bir şey yiyince çıkamıyorum 2 gün bekliyorum artık çıkmak için iimi :roflol:
genelde meyve tarzı yiyorum ben ..sadece öğlenleri yersem tavuk et yiyorum o da bir gıdımcık :roflol:
günaydn cutee
benmde annem gelecekk)))
bende kekten yaptımm)))))
ayy o kabus gibi bişi yaa
canm dün eşin süpriz yaptı mıı
valla ohh zemuszemus
ben bişiyapamadım aksine hala ev düzene girmiş değil,akşam fizik biras ağır geçti,bugünde sancım var(
beraber takılalım ozaman sen de bendensin çünkü :roflol: ama ben hiç katı gıdalarla beslenmediğim için katı bir şey yiyince çıkamıyorum 2 gün bekliyorum artık çıkmak için iimi :roflol:
genelde meyve tarzı yiyorum ben ..sadece öğlenleri yersem tavuk et yiyorum o da bir gıdımcık :roflol:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis aferin kız valla sende bendesin hırs yaptınmı veriyon kiloyu...çizelgen doğruysa süper valla...bende hep dikkat ederim Ada bilir zayıfım zati fotolarda daa kilolu çıkıyom..hiç sevmem fazla kiloyu..
ay canım sorma benım koca pek anlamıyo bu ıslerden evde hazırlık yapmıs pastalar masa felan hazırlamıs. nısanlı bı arkadasımız var onu cagırmıs nısanlısıyla beraber yıdık ıctık. bıde hıcs evmedıım halde cook guzelbı cıcek almıs bolk enerdeyse 2 metre boyo olan masa ustu konulabılecek. ben ev hedıyelerınden nefret ederım. oanda kızdım kac defa solıcem . bana hedıye almak zordunda degısın araya sıkıstırıp ev hedyesı alma dıye dedeım hasadım dusunduu dusundu haklısın dedı. ıstersen artık hıc bısı kutlamayalım sadece sozlu kutlayalım . hedıye surprız vs hıc olmasın dedeım dusundu dusundu hem ısıme gelıyo hem gelmıyo dedı. cunku ben ona guzle hedıyeler alıyomusum bu yonden ısıne gelmezmıs. gerısını anlayın tabe. bır yonden ısıne gelıyo cunku kendısı zahmete gırmıcek kutlama olmassa felan . her yılkı gıbı berbat bı dogumgunu gecirdim hıc surprız olmadı yaneee kötükedihüso
canm yaa
ama elinden o kadarı gelmiş niye kızdın ki tatlım yaa
bundan sonraki özel günleriniz güpgüzell geçer inşş
ay canım sorma benım koca pek anlamıyo bu ıslerden evde hazırlık yapmıs pastalar masa felan hazırlamıs. nısanlı bı arkadasımız var onu cagırmıs nısanlısıyla beraber yıdık ıctık. bıde hıcs evmedıım halde cook guzelbı cıcek almıs bolk enerdeyse 2 metre boyo olan masa ustu konulabılecek. ben ev hedıyelerınden nefret ederım. oanda kızdım kac defa solıcem . bana hedıye almak zordunda degısın araya sıkıstırıp ev hedyesı alma dıye dedeım hasadım dusunduu dusundu haklısın dedı. ıstersen artık hıc bısı kutlamayalım sadece sozlu kutlayalım . hedıye surprız vs hıc olmasın dedeım dusundu dusundu hem ısıme gelıyo hem gelmıyo dedı. cunku ben ona guzle hedıyeler alıyomusum bu yonden ısıne gelmezmıs. gerısını anlayın tabe. bır yonden ısıne gelıyo cunku kendısı zahmete gırmıcek kutlama olmassa felan . her yılkı gıbı berbat bı dogumgunu gecirdim hıc surprız olmadı yaneee kötükedihüso
benm aşkım öyle yemekler sofralar kurmadı şimdiye kadar ama
hediyeleri beni hep çook mutlu ettii
doğum günü hediyeme bayılmıştımm:asigim:
kızarım ıste azıcık kafa yorsun . baksana kutlamayalım demek ısıne bıle gelmıyo sıpanın.
robot kızz
öyle çok kilolu deilmişsin ki zatii
canıım bak en azından birşeyler yapmaya çalışmış.. çabalamış... hediye konusunda da bundan sonra sen beğendiğin birşey almak istediğini söylee... oda anlar heraldee.. gidip alır.. yada en kötüsü beraber alın...
ne almıştı CADIARZU
albüm fotolarımızdan birini çok beğeniyordum
onu 70*100 büyüttürmüş ve yatağımızın üstüne astıkk çook güzel bee
evet işte bu 61 kilo olan halim kaydirigubbakcemile3 ben kiloyu hiç göstermiyorum ...yüzüme veriyorum kiloyu ...hiç 61 kilo gibi değil değilmi kaydirigubbakcemile3 ama tartıda öyle çıkıyordum ..kaydirigubbakcemile3
bir de benim en büyük avantajım orantılı kilo almam ..
12 kilo almama rağmen şekil -a işte kaydirigubbakcemile3
kilo aldığımda öyle hiç basenim göbeğim v.s. bir yerim fırtlamaz ..bütün vucudumdan alırım kiloyu ..
çok şanslıyım çokk :roflol:
eşim kilolu halimi çok seviyor ..yüzüm filan tombiş oluyor kilo alınca bir de biraz et gelsin istiyor kaydirigubbakcemile3 ben de merak etme doğumda bol bol et gelecek eline diyorum iimi :roflol:
hakkaten şanslısın canmm maşallh ne diim
ne almıştı CADIARZU
albüm fotolarımızdan birini çok beğeniyordum
onu 70*100 büyüttürmüş ve yatağımızın üstüne astıkk çook güzel bee
hakkaten şanslısın canmm maşallh ne diim
hımmm ... güzelmiş hediyen ...kaydirigubbakcemile3 güle güle tak kaydirigubbakcemile3:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?