Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ayyy kızlar nasıl moralim bozuldu bi arkaşımın şirkeinde çalışan iki kişi çok severek evlenmişler 4 yaşındada çocukları varmış ama şimdi kadının psikolojik problemleri yüzünden ayrılıyorlarmış kadın evde şeytan gördüğünü iddaa ediyomuş bayılıyomuş korkudan götürmedikleri doktor kalmamış eşinden çok soğumuş eşi yanına gelince oluyomuş o işteyken iyiyim diyomuş boşanıyolarmış allaaahım kimsenin yuvasını bozmasın

kızlar kabataslak bi araştırma yaptım
bu hafta en uygun market kiler....
sizin içinde paylaşıyım dedimmm

kristal toz şeker 5kg 10,9
sek yoğurt 2,25 kg 4,9---------------içim yoğurt 1,5 kg 3,65
yumurta 30 lu 3,69
trakya baldo pirinç 2,5 kg 6,95-------------------hünkar osmancık 2,5 kg 6,89
içim peynir 1 kg 8,9
silen 6 lı havlu 2,75--------------------teno 4 lü 2,99
" 32 li wc kağıdı 6,90(çift kat) teno 24 lü 6,90
halk çorba çeşitler 0,39
3 lü et tavuk bulyonlar 0,65
nuhun ankara makarna çeşitleri 0,79
çaykur kamelya 1kg 10,25
kilerim un 10kg 9,95
içim kaşar 700 gr 10,99
ariel konsantre 3kg 8,9
dalin yumuşatıcı 6lt 7,90
bingo soft 4 lt 4,9
orkid 4 paket 4*10 adet toplam 40 adet 5,90

efsunum direk aklıma büyü geldi valla,tövbe yarabbim..allah korusun..kimler yapar böyle kötü şeyleri,hiçmi günahından korkmazlar anlamam zaten..

hoşgeldin canımmm..

hoşbulduk cnmm

Allah şifa versin bizim komşunun oğlu yeni evliyken aynısı oldu ve boşandılar,çocuk karısını görünce domuz görüyorum diyomuş 1 ay bile sürmedi evlilikleri genelde yeni evlilere oluyomuş ama bunlar yenide sayılmaz işllh düzelir...

buble zaten kızın aileside erkeğin aileside istememiş evliliği
çok sevmişler zorlaya zorlaya olmuş ben pek anlamam bilmem
büyü felan ama herkes öle diyo allahından bulsun yaptılarsada

bal benle uğraşma
tarıfı herhalde bırı ıstedıde verdık:mymeka:

ayrıcanez sana bıdaha tarıf neyım yok

efsun evı süpürdüm sıra sılmemde

buble zaten kızın aileside erkeğin aileside istememiş evliliği
çok sevmişler zorlaya zorlaya olmuş ben pek anlamam bilmem
büyü felan ama herkes öle diyo allahından bulsun yaptılarsada

bilenler yapıyor işte bitanem,çok kötü birşey gerçekten ayrıca büyük günah..birara ben bile şüphelenmiştim acaba bizdede varmı diye,inanmazdım normalde ama dinimizde bile günah diye yeri varsa demekki gerçekten büyü diye birşey var.

bal wallaaa benim amcamda eşini görünce şeytan üstüme yürüyo dedi kaç kez intihar edecekti büyü var dediler boşandılar amcam akıl sağlığını kaybetti hala öyle bir kilo domates alıyo kokluyo içinden kokanlar atıyo ekmekleri ipr asıyo mandalla kokuyo diyee allaaaahım ne gelirse senden gelir hakkımızda hayırlısını ver

efsun Allah çocuğuna acısın işllh biranönce şifa bulurlar kötü bi durum
ama gitmediği yer kalmamış neden bi ilerleme olmadıki??

allaaah hepimizin sevdiklerine kocasına sağlık sıhhat versin kötüleri hayatımızdan uzaak tutsun inşallaaah amiinn

bal doktora gitmiş 1 a boyunca aile psikiyatristine doktor demişki kocasını kafasında bitirmiş o onun için şeytan ve öle bi anlatıyorki nerdeyse bende inanacam demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…