Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

bal doktora gitmiş 1 a boyunca aile psikiyatristine doktor demişki kocasını kafasında bitirmiş o onun için şeytan ve öle bi anlatıyorki nerdeyse bende inanacam demiş

psikiatrist kuusra bakma ama gerizekalıymış öyle tedavi mi olur ya neredeyse ben de inanacağım ne demek yaaa
puffff

ya Allaha inanacaksın gerisini ona bırakacaksın
ben sevmem böyle şeyleri dinlemem inanmam umursamam. vaktim yok böyle şeylere.
Allah beni ve ailemi korusun şerden diye dua ederim o kadar.

kızlar kimsecikler yok farkettiniz mi???

ikracım gerçekten çok güzelsin... ve cuteye katılıyorum.. sende buble gibi şaşırttın biiz canım:))) maşallah...
çok sağol canım kusura bakma kızımın yanındaydım şimdi gördüm yazdığını

ayyy çok üzücü bi durum allah şifa versin

love cnm bende hayatta inanmazdım ama komşunun oğlunu görünce kayıtsız kalamadım

ya ben neler gördüm annem psikiatri hemşiresiydi.
insan beyni varya.
düşünsene bir kere konsantre oluyorsun yeterince ve vucuduna şiş batırdığında hissetmeyebiliyorsun. beyin bu kadar güçlü. bir insanı bambaşka bir biçimde görmek öyle kolay ki eğer bir fikre yeterince konsantre olmuşsan.
yani psikoloji ve beyin gücü üzerimizde inanılmaz derecede etkili.
ben biraz materyalist kalıyorum sanırım aranızda.

ikra ben görmedim resimlerini bebiş için seni görmek iyi gelir belki çevremde kimse eski formuna dönemedide bende tırsıyorum bilmiyorumkismile

benim arkadaşım 4 ayda bütün kilolarını verdi birden hemde.4 ay bile belkide sürmedi.şuanda eski halindende zayıf 49 kilo falan

love farklı şeyler ama neyse boşver konuşmamamk daha iii

ya dediğim gibi
her türlü konuya çekiyorlar büyüye çekenler var üç harflilere çekenler var psikolojik diyenler var içine bişiler girmiş diyenler var
bana göre baoş bunlar.
Allahım bana yar ve yardımcı olsun hayırlı attığım her adımda.
Gerisi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…