allaaah hepimizin sevdiklerine kocasına sağlık sıhhat versin kötüleri hayatımızdan uzaak tutsun inşallaaah amiinn
bal doktora gitmiş 1 a boyunca aile psikiyatristine doktor demişki kocasını kafasında bitirmiş o onun için şeytan ve öle bi anlatıyorki nerdeyse bende inanacam demiş
çok sağol canım kusura bakma kızımın yanındaydım şimdi gördüm yazdığınıikracım gerçekten çok güzelsin... ve cuteye katılıyorum.. sende buble gibi şaşırttın biiz canım:))) maşallah...
ayyy kızlar nasıl moralim bozuldu bi arkaşımın şirkeinde çalışan iki kişi çok severek evlenmişler 4 yaşındada çocukları varmış ama şimdi kadının psikolojik problemleri yüzünden ayrılıyorlarmış kadın evde şeytan gördüğünü iddaa ediyomuş bayılıyomuş korkudan götürmedikleri doktor kalmamış eşinden çok soğumuş eşi yanına gelince oluyomuş o işteyken iyiyim diyomuş boşanıyolarmış allaaahım kimsenin yuvasını bozmasın
love cnm bende hayatta inanmazdım ama komşunun oğlunu görünce kayıtsız kalamadım
ikra mşşllh cnm hiç bebesi olan biri gibi durmuyosun
işllh bizde senin gibi oluruz cnm
ikra ben görmedim resimlerini bebiş için seni görmek iyi gelir belki çevremde kimse eski formuna dönemedide bende tırsıyorum bilmiyorumkismile
love farklı şeyler ama neyse boşver konuşmamamk daha iii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?