Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

:ecrin_bebek:bilmiyorumkismilezemuszemusbayanssulusmileopuyorumnanaktanalsanaalsanasmile:2:kaydirigubbakcemile2

valla kız ben ilk defa gittim bakacağa süpermiş tatile birkaç gün uludağa gidicez artık:))))
dağ varken napiim denizi dimi:))
bu arada face de mirayda gördüm seni ekledim hjaberin olaa:))
orda daha çok var...

nurdan nesi miss gibi kızz alemsin çok sık kullanma sen genede

göğüslerinimi küçülttü geçmiş olsun ii etmiş rahatsızlık ediyosa tabi küçültsün
kızım orkitten heryerim pişik olmuştu arada kullanıodum valla:))
napiimö orkit firması sayemde zengin oldu her kadın benim gibi olsa ne olur bilmem...
ama hala hastalanmadım 8 gün oldu ((

valla kız ben ilk defa gittim bakacağa süpermiş tatile birkaç gün uludağa gidicez artık:))))
dağ varken napiim denizi dimi:))
bu arada face de mirayda gördüm seni ekledim hjaberin olaa:))
orda daha çok var...

he peki akşama kabul ederim girilmiyo burada...

ben gideli çok oldu yaf oraya..Uludağ benden sorulur cnm ahahaha..neresi de derim sana..
Seyr-ü sefaya da gidiyonuzmu arada bi gidin miss gibi havası oranında hem manzaralı
uludağ yolu üzerinde..
sıcak havalarda dağ yoluna çıkardık biz hep serin serin..
Ah Bursam ahh ,hem denizi vardı hem dağı..özlüyom çok...
tam özlediğim zamana denk geldi yazdın hee bak yine bu akşam cnm sıkılıcak...neyse şarap bitmedi demleneyim yine

cnm sıkılıo
halamda yohmuş evde
en ıyısı eve gıdem gıyyem kısacıklarmı uzatınıp yatam

nurdan kocası yok mu

benide pişiriyo arada aman ya kadın olmak ne zor.
ben hayatımda alttan bile muayene olmadım.ödüm patlıyo ne mok yerim bilmem

adetim 4 gün önce bitti cnm emin olamam ki ay sonuna kadar.sadcece ya varsa oluşursa bebek die ihtimal :S
canım adet bittikten sonraki günler hamile kalman biraz zorr....

Bende öle piştim orkidden

ooo pişmek deme baana.. ne pişmesi.. benimki kabuklu yaraya dönüşmüştü.... bir daha da orkid almadım... kotex çıkmıştı o zamanlar.. ondan kullanmaya başladım ve çok memnundum.. ama son zamanlarda onunda yapısı biraz değişti gibi.. eskisi gibi değil.. ama orkide göre yinede iyii....

kadının omiriliği yamuldu valla sormayın.
bide devlette oldu 750 tl para istemişler bulabilirsem ben verecem durumu yok ki nasıl versin kadın????

ay yazık 8 kiloda amma çokmuş kız ..hastalık bu yani nasıl ödemez devlet yuha devletimize..

Bende öle piştim orkidden
aynı durumdayım şuan...ama bende kullanamam diğerini heralde..
orkıd pamuksu yüzey cıktı onu kullanın
ben memnunum

hıı bakmadım..depolamıştım ben onlar bitiyo anca..ekonomik olsun die çoklu paket alıyom ben..onu deneyim madem bi dahakine..

he gülsünüm kotex bana da pşk yaptı..onun günlüğüde hiç iyi değil..
bende molped alıyom hep bi o iyi geliyo..
bitmesine yakın günlük kullanıyom ben..o da molpedin
orkid de ii gelmiyo bana..böcüğün dediğini minik paket alıp denicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…