Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cu temm benimde apartmanda kimse bizi tanımıyo pek gelenim gidenim yok belkide böylesi daha iyi kafan rahat dedikodu yok boşver sonra bu günlerini ararsın

neyse ben kaçtım kızlar yarın sabah görüşürüz sizleri çok seviyorum alkisalkisalkis:sm_cool: bir iş günü daha bittiiiiiiiiiiiiiiiiii

yok kızlar ne bileyim..
bnm Bursada çocukluktan görüştüğüm aradaşlarım vardı ,sırrımı herşeyimi paylaştığım..
şimdi telefonla görüşüyosun ne kdr anlatıcaksın,hadi anlattın sana yumuşak bakışı sarılışı yeterdi..
geçen gittik ne güzel hepsine çay içmeye ama nadir aralıklarla görüşülünce herşey anlatılmıyomuş farkettim
ben böle çok severim akşam gelseler çay içsek oyunlar oynasak taşlı okey ,tabu falan..eğlensek..
o arkadaşlarımın eşleri falan bnm eşime çok uygunlardı..muhabbet gırla giderdi..

şimdi noluyo eve gidiyoz yemek hazırla ,ye ,naapsak die düşün
film izlemekten bıktım..
2 kişi ile fazla oyun oynanamıyo..gürültü yok evde..anlatılacak muhabbet olmuyo ..

şimdiye bende rahattım ama artık sıkılmaya başaldım bu durumdan..
iş-güç mecburiyeti olmasa çeker dönerim yani bursaya..

cute sıkma canını çalışanlar hep aynı dertte
bu günleri arıycan ama cnm bebiş olunca
aahh ahhh dicen kafamı dinlemeye zamn olsa
bence tadını çıkar
az olsun ama öz olsun etrafındakiler
hem zamanla yeni arkadaşlarında olur mutlaka hiç dert edip
hem kendi hemde eşinin canını sıkma bence

biricik ben pimapenleri çamaşır suyuyla siliyorum
cam içinde camsil döküyorum suya
çok iyi siliyo lekeyle uğraşmıyom öle saatlerce hiç lekeli kalmıyo
deterjanları arıtmak için uğraşıyosun
camsilli su kurusa bile kuru bezle sil gene aynı sonuç temiz yapıyo

böcekten bende tiksinirim..
sor böck sor ben hic sevmem öyle kirada oturuyoruz sonucta ne gerek var adamlarin evini delik desik etmeye ben ev sahibi olsam kizardim.. suan ablamlarin kiracisiyim ve hic civi cakmadim.. ama tablo bir gibi bir sey benim de almam gerek duvarlar bembeyaz duruyor bir türlü sira gelmedi tablolara
böcük karton aldım ince karton.kelebek deseni olarak kestim .üstüne yapıştırıcıyla pul yapıştırdım
resim cekip eklesene canim
kızlar resim ekledim albümüme bakarebilirsiniz
arkadaslik gönderdim beni kabul edermisin?

benim boyum 1,70 kilom 56
masallah manken gibi ben 158 kilo 58 kilo kilo aldim ramazanda ümit bagladim belki oruc tutuarken veririm top gibi popom oldu bazenler aldi basini gidiyor

böcün ne yaptin gittin mi ablana..

bende kocisle ablama gittim bir odasini badana yapti kocam.. enistem uzak bir yerde calisiyor ve hafta sonlari gelebilir eve bu hafta sonu da calismasi gerek mis saolsun esim yapti o da hal oldu

fmk ablanın evımı şanslısın ablan yakın mı sana
yok ablama gıtmedım
yarın eğitime gıdıom

cute nan takma kafana zamanla senınde arkadaşların olur
ben hıc sıkılmıyorm cok samımı kardeşten öte arkadaslarımı tabıkı özluyorm ama kendımı üzecek kadar deıl
zaten hayat sornlarla dolu
kendımı düşünür oldum gıttıkce görüşüyorm herkes hayat derdınde

Iki ablam var benim... bi ablam üst katta oturuyor bizde alt katta.

boya yapmaya gittimiz ev diyer ablam.. ama oda yakin bize.

Bizim buraya tasinmasina en cokk sevinen iki yegenim oldu.. ikizi de hep annem büyüttü sayilir annemler türkiyeye dönünce etgilendiler tabi.. büyük yegenim evlenmemi bile istemiyordu beni eskisi kadar görmezmis mis ozaman :) kiskaniyordu cok esimi ama simdi hergün bi aradayiz cok da iyi anlasiyorlar bende yegenlerimi görmeden yapamiyorum.. Bide abim var oda cok yakin.. Sükürler olsun bi aradayiz. Ama herseyin bi desavantaji da var.. pek yalniz kalamiyoruz evlilik yildönümüze gördügün gibi :) bide üst katta oturan ablam yemek yapma konusunda hep bana yükleniyor isten geliyorum veya isteyim telefon aciyor bugün ne yemek yapacaksin diye sorar bana bana bi sinir gelir anlatamam. Hafta sonlari birlikte kahvalti yapariz birlikte kahvalti yapmak keyifli oluyor ama herzaman degil.
Ablamin oglu okadar tatli ki okadar cok seviyorum ki onu masallah allah bozmasin oda bana da esime de cok düskün.. Yegenim cok cekingen bir cocuktur yabancilarla asla konusmaz hatta odaya bile girmez ama esime ilk günden kani kaynadi.. babasina yapmadigi nazi esime yapiyor aksamlari geliyor kocamin karnina yatiyor birlikte tv seyrediyorlar, hic görmedim ben yegenim babasinin kucagina yattigini o kadar cok seviyor. Hafta sonlari yegnim bizden önce uyandir bizde uyuyoruz malum kapi pencere kapali yavrum kapinin önünde oturmus bizden bir cit cimasini bekliyor. O an onu öyle görünce hem sevindim hem icim burkulu teyzesin prensi yerde kapinin öndünde oturuyor. Biz uyuyoruz diye kapiyi calmamis yer teyzesi onu yer.

Benim pencereler okadar kirliki.. salon yatak odasi yol tarafina pakiyor bide son günlerde sürekli yagmur yagiyor pencerler camur sürülmüs gibi güzel bir temizlik istiyor of offfffff

hee o günü unutmuyum bacım
yakın olması hem ıyı hem kötü
benım ablamlar abımler hep aynı sokaktalar bı ben uzağım ama yakınken bıle kımse pek gıdıp gelmezdı
ama bayram sabahlarını özlerım ben
hep bırlıkte olurdk bayram kahvaltısında
bu yıl annemler bayramı memlekette gecrcekler maalesef bende uzağım gıdemem sanırım
yanı burdada kmsem yok
cok yakın olmasalarda bı araçla gıdılcek yer olsaydı keşke
ama yok benımkılerde cok uzak o da kötü

Böcük siz evleneli kac ay oldu?

Esin cift vardiye calisiyor dedin.. ne isi bu? biliyordum hesap kitap yapiyordun birinizin maasi kiraya diyeri de ev masraflarina simdi sen calismiyorsun ve zor durumda oldugugunzu tahmin edebiliyorum.. Allah herkeze hayirli kazancalr nasip etsin.. bir ekmek kapisi acin.. Benim kocamda para kazanamiyor enistemle calisiyor ama ne zamandir maas alamadi. Bende söyleniyorum bosuna hamalik yapma o kár yapior sen calisiyorsun diyorum sabir sabir nereye kadar.. esimde bu ayin 15 kadar bir sey demicem diyor bakim degisen bir sey yok artik onunla calismayacagini söylecek mis bakalim benim avanak kocam bunu söyleyebilecekmi.. esimde ne yapsin bi ümit.. bide el aleme karsi calisiyor mu calisiyor evde yan geliyor yatiyor olmasin diye parasiz pulsuz calisyor bu da cok zor bir durum.. Tek maasla ev ceviriyoruz bizde + birikim yapmaya calisiyorum bidaki ay esimin dil kursu baslacak.. Allahtan hayirlisini diliyorum

Esinle birlikte bayrama gidemezmisiniz böcük? bakin arastirin belki ucuza bilet bulursunuz nasip kismet

benım camımda hıc kırlenmez
yağmur falanda gelmıo
üst kısım çıkık bızım

ayy yeğenıne bayıldım bu aradabayanssulusmilecnm benım y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…