- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
he walla cisil bundum seni bırakmıcam bundan sonrala elçin burdadamı buldun benii
gel hadi gel :)
saolun kıslar gelirim artık aranızatam zamanında geldin :)) hoşgeldin:)
günaydın kızlar:))
hoşgeldin canım... tabiki gelebilirsin:))
cisilcim geçmiş olsun canım...
ereğlicim.. özletiyorsun ama kendini:))
kız böcüqqqqq.. sen ne zaman başlayacan işe???
ayyy geçmiş olsun yaaaGeçmiş olsun cisil, boğazlarım şiş yutkunamıyorum
kimzecikler yok hafta sonu evden giren hic olmuyor burda demek.. gözlerim yaniyor cok az saat uyudum sadece uyuyamadim sabah da erken kalktim ise geldim
Pazar günümüz evde gecti burda havalar yamurlu ve serindi türkiye de yaniyor bir yerde sel bir yerde orman yanginlari diyer yerde heylanlar.. allah sonumuzu hayir etsin..
yağmur mu burada daha yok ama başlıcak belli..günaydın gızlarmirmirmirmirsıcaklardan bayılcam ya
suan bıle terler akıo oturduğm yerden
bıraz yağmur basladı ınş devam eder
Allah yardımcımnız olsn
benı özledınız demı
2 gün itibari ile 27 bittisimdi müzik dinlemek isterdim.. ama is yerinde dinleyemiyorum vido bakamiyorum operloda yok :))
Kizlar yasiniz kac yazarmisiniz ben 29
yok nan onu dimek istemedim,Allah korusun tabi,kullanmadığın anlamında..valla ınsanı delı edıyorlar bıde onca yol parası verıyoruz
kalıcı olsa barı
ama bende o şans yok 1 ay calıscam dıe cekmedığım cıle kalmadı
yok nan Allah sattrmasn ama zaten benımkı kıralıktı
okadar düşmedık şükür :Saruboceq:borç alırız bırınden ama bıseyımı satmam
kız gelinlik vakumlandıktan sonra ondan hayır mı gelirGünaydın Böceğim özledim ulen nasıl orası yeni yer? ay inş güzeldir. Olsun fmk:) 24 olcem ben.
Gerileri okumadım ama Cutecim eğer acil bişey lazım değilse kalsın derim vakumlu hurçta fazla yer kaplamaz.
hoşgeldin elçinn....merhaba kıslar daha eşim olmasına 2 ay var ama işim var gelebilirmiyim bende yanınızaa:kedi:
takılıyorum beaaanurdannnnnnnnnnnnnnn boşanmak mııııııııııı
oda nerden çıktı deli akannehir
sen onu bunu bırak ta kocan ne yaptı doğum gününde onu söyle:))kızlar saçımı kestirdim..
gülsüncüm bu modele bob model deniyomuş cnm öğrendim..önler uzun arka kısa olunca
e3vet canım ben 8 eşim 17 kg verdi:))kıslar hepiniz evlenirken kilo verdinizmi düğün stresinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?