Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

sen onu bunu bırak ta kocan ne yaptı doğum gününde onu söyle:))

cnm gün itibari ile hiiç mutfağa sokmadı beni tüm gün dışarıda yemek yedik..vede iş yaptırmadı saolsun evi temizlemiş ben kuafördeykene..
sabah kahvaltıya gittik büyükçekmece sahilinde mado var oraya..
sonra o plan yapmış ortaköye gidelim dedi ama inanılmaz sıcaktı başım tuttu yani sıcaktan,dedim eve gidelim serin serin oturup bişiler izleriz..ok dedi oda bunaldı çünkü
ben saçımı kestirdim saç serumu aldım birde kuaförden bayaa pahalıydı dedim bu hediyen olsun o da ii dedi..zati istediğpim başka bişi daa vardı onu almış netten geldi kullandık onuda eklicem birasdan..
akşam da dışarı çıktık yemek yedik beraber,sonra sahile gittik dondurma aldık yürüdük bi güzel,manzara harikaydı..
gece döndük kendince pasta yaptı bu onu yedik ...amaaan sevdiceğinle herşey güzel işte ..
çook seviyom kocacığımı cnm o bnm :asigim:

ben hafta sonu malak gibi yattım az bi ütüm vardı sonra hooooppp yatak:)))
sabahta bomba gibi uyandım:))

cicsil gecmis olsun
cute gecmis dogum günün kutlu olsun
elcin.. sende buraya transfer mi oldun :) ?

elcinim ceyiz topiginde kimse kalmayinca bende böcü takip edip burayi buldum

gözlerimi bes dakkikaligina kapasam uyurum

Biricik günaydın.
Ay ben daha kilo aldım gelinliği bollattılar absürd olcek emme balayında zayıfladım onca tıkınmama rağmen.

çok güzel geçmiş:)))
çok sevindim senin adına:)) herşey anlamını yitirio dimi insanın sevdiği yanında olunca :))))
sevmek aşık olmak güzel:))))
bende kocamı çok seviom valla:))
dün benimle ilgilenemedi 4 gündür uykusuz çalıştığı için
ben uyumak üzereydim saat 10 gibi kalkmış kahve yapmış:)))
aşkım yaaaa:))

ay inş. verrim ya
evet fmk cim napim kimsecikler yok artık
sıkılıyom buralara takılim dedim napim 2 ay sonra eşim olacak 20 gün sonra işsiz kalacam bende 2 sini bir arada götüremiyorum yaa

ben dügün öncesi kilo vermedim en azindan öyle saniyordum.. ama dügün günü gelinligimi bi giydim ne göreyim, gelinlik bol geliyor :))

canım yanına kek falanda yapsan.... daha iyi olur sanırım:))

gulsnn valla Allah bılır desem
bugn olmadı ayın 15 ı yadsa 23 une kaldı benım iş
hayırlısı inş. canım o zaman..

kızlar saçımı kestirdim..
gülsüncüm bu modele bob model deniyomuş cnm öğrendim..önler uzun arka kısa olunca
oo hadi bakalım güle güle kullan canım... doğum gününde güzel geçmesine sevindim canım...

biricik.. çok yormuşsun kendini canım...

Cutem süper olmuş doğum günün. iyi yıllar tekrardan:) Evet sevdiceğim yanımdayken herşey bir başka anlamlı ve güzel oluyor bencede.

ama evlendikten sonra adam kilo alsın die elimden gelei yaptım benim yaptığım yemeklerle bu adam kilo aldı ya ne diyim:))))))
bide gurme falan olsaydım akrep nalan gibi olacakmış adam:)))

ay inş. verrim ya
evet fmk cim napim kimsecikler yok artık
sıkılıyom buralara takılim dedim napim 2 ay sonra eşim olacak 20 gün sonra işsiz kalacam bende 2 sini bir arada götüremiyorum yaa

istanbulda tekrar ise girmeyi düsünmüyormusun?

saol cnm bnm..ee dizisiz kutlama olur mu :jeyyar:

Allah cızırtını Cute madem imha etcektin niye edindin:d Neysem bırak şimdik foto koy bakem boblu saçlarınla bebek.
Sağ ol Nurdanım.
akşama çekersek koyarım cnm ölese..dün gece çektik ama flaş pek parlamış,yinede koyarım olmadı onu yerimseniben napim cnm kiralık istediğim modelde olmıcaktı..beğendiğim gibi diktirdim..
geçmiş olsun bebiş ,dikkat et kendine..

kıslar hepiniz evlenirken kilo verdinizmi düğün stresinden
zati zayıftım anca 2 kilo gitti ondan..bnmki hiç virmedi o kdrki kendi kendine rejim yaptı
bereket ceketten göbüşü kapandı..kınada da dedim içe çek vururum garibim fıtık olacaktı içine çekmekten

Nurdan ben gttim hala tartışmışınız nan :)
gülsünüm evet tatlım yoruldum sırtlarım çok ağrıyo
istanbulda yağmur yağacak sanırım
ben cam sildim ya yağması lazım:sinifsinif:

Haha Nurdan:)
Sağ ol Gülsünüm hiç aklıma gelmedi yapem. Ay bu markette bir açılmadı ya klava: kapıda mı beklesem acaba:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…