sen onu bunu bırak ta kocan ne yaptı doğum gününde onu söyle:))
ben hafta sonu malak gibi yattım az bi ütüm vardı sonra hooooppp yatak:)))gunaydınnn ay anam sırtlarımmm eklem yerlerim ağriyiiii......
haftasonu öldüm nannn camlar orası burası her yeri temizledim çamaşırlarımı yıkadım ütülerimi yaptımmm ama dün yine yıkadımmm az ütü gene çıktı...
dünde ıstrancaya gittik saray tarafııı deniz bir tarafı orman denizimize girdik mangalımızı yaktık ve sezonu kapattıkkkkkk
e3vet canım ben 8 eşim 17 kg verdi:))
e3vet canım ben 8 eşim 17 kg verdi:))
çok güzel geçmiş:)))cnm gün itibari ile hiiç mutfağa sokmadı beni tüm gün dışarıda yemek yedik..vede iş yaptırmadı saolsun evi temizlemiş ben kuafördeykene..
sabah kahvaltıya gittik büyükçekmece sahilinde mado var oraya..
sonra o plan yapmış ortaköye gidelim dedi ama inanılmaz sıcaktı başım tuttu yani sıcaktan,dedim eve gidelim serin serin oturup bişiler izleriz..ok dedi oda bunaldı çünkü
ben saçımı kestirdim saç serumu aldım birde kuaförden bayaa pahalıydı dedim bu hediyen olsuno da ii dedi..zati istediğpim başka bişi daa vardı onu almış netten geldi kullandık onuda eklicem birasdan..
akşam da dışarı çıktık yemek yedik beraber,sonra sahile gittik dondurma aldık yürüdük bi güzel,manzara harikaydı..
gece döndük kendince pasta yaptı bu onu yedik ...amaaan sevdiceğinle herşey güzel işte ..
çook seviyom kocacığımı cnm o bnm :asigim:
aynen öyle canım hep onun yüzünden eşim bir deri bir kemik kaldı..siz vermeseniz kimse vermez cnm,kayınvalide saolsun
canım yanına kek falanda yapsan.... daha iyi olur sanırım:))Günaydın Cutecim, Gülsüncüm.
Hoşgeldiniz Elcintih.
Misafir apartmandaki hatunlar gelecek bugün tanışmaya iki kişi patates salatası ve profetröl yapsam olur di mi? Üskat ve yan komşu ayıp olmaz di me?
Bu arada kızlar Ada nerelerde?
hayırlısı inş. canım o zaman..gulsnn valla Allah bılır desem
bugn olmadı ayın 15 ı yadsa 23 une kaldı benım iş
oo hadi bakalım güle güle kullan canım... doğum gününde güzel geçmesine sevindim canım...kızlar saçımı kestirdim..
gülsüncüm bu modele bob model deniyomuş cnm öğrendim..önler uzun arka kısa olunca
evet canım çok sinirlendirdiler beni aptallar:)))nurdan meydan okumşsn nan bı konuda aferın saa
ay inş. verrim ya
evet fmk cim napim kimsecikler yok artık
sıkılıyom buralara takılim dedim napim 2 ay sonra eşim olacak 20 gün sonra işsiz kalacam bende 2 sini bir arada götüremiyorum yaa
olsun canım kilo almışsın ne var vermeye istedikten sonraBiricik günaydın.
Ay ben daha kilo aldım gelinliği bollattılar absürd olcek emme balayında zayıfladım onca tıkınmama rağmen.
saol cnm bnm..ee dizisiz kutlama olur mu :jeyyar:cute
gecmıs dogğm gunun mubarek olsn
dızı cekımı yapmışsınızdır artık:jeyyar:
saçınıda güle güle kullan cnm
bende o modelden kestrdım tabı uzayınca özellığı gıttı
gulsunn sunsetlerden bende aldıydım süperler
güle güle kullan
akşama çekersek koyarım cnm ölese..dün gece çektik ama flaş pek parlamış,yinede koyarım olmadı onu yerimseniben napim cnm kiralık istediğim modelde olmıcaktı..beğendiğim gibi diktirdim..Allah cızırtını Cute madem imha etcektin niye edindin:d Neysem bırak şimdik foto koy bakem boblu saçlarınla bebek.
Sağ ol Nurdanım.
zati zayıftım anca 2 kilo gitti ondan..bnmki hiç virmedi o kdrki kendi kendine rejim yaptıkıslar hepiniz evlenirken kilo verdinizmi düğün stresinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?