Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

babam bana kıyamaz kız böcük.özellikle gelmiş ben o cama çıkmıyım die.çıkarttmaz hayatta beni oraya
annemle babam zaten halı silkelemeye geldiler onları silkelediler.ben tek başıma yapamam çünkü

ya ben ne kadan safım yaa hatta salağımm

koçişle kahvaltı etmeıdm sımdı ekmekle peynır yıyom
bıde ben peynır ve ekmek cesıtlerıne bayılıyom bı ekmek görsem tadını kesın denerım
bazıları afedersınız saman gıbı tatsız oluyo bazıları harıka
marketten soft tam buğday ekmeğı aldım tadı harıka
yulaf ve cavdar kırmaıs var uzerınde tavsıye ederım

ben camlarımı sılerken cok uğrasıom
kucuck bıseyım ama demırlerden sığmıom
ne edıom dıyem
araba fırcası ıse köpürtüp kovalarla su dökuyomm sonrada bı kuruluyom oldu bıttı
tabı normal bı cam sılsem o kadar yorlmam
cok dar yapmışlar demırlerı

sıze bı müjde verımm mı
derındondurucunn lambası patladıservısı aradım 30 tl ıstedı
garantıye grmezmış
ne edım çağırayım hem dondurucuya baksınlar cok daha hızlı soğutmaya ayrlasınlar yoksa bozlcak herseyımz
daha dondurmamış bıle yıyceklerınold benım dolaba ya
dünde şohben bozuldu buz gıbı suyla yıkandım
elektrıkcıde çağırtam kocamı atrayıppara yok yaa cıkar herbı sorn bı yerden

çamasrlar yıkanıo bıtmesıne son 10 dk kaldı
cıkarım ozmana ben

bıngo koydm bakalım nasıl kokcak

kızım anana babana mı güvendin evlenirken:)))
haber vermen şart mı koskoca insanlar yaa...
bizimkiler yani annem ( babam olmadığından ) geldi mi hayatta bişeye elletmem gelmeden temizliğimi yemeğimi yaparım ona da oturup keyif yapmak düşer:))))

Biliyorlar temizlik yapacağımı 40 yılın başında gelmişler yardıma bişicik olmas.Bi onlar yanımda herşeyimde sağolsunlar
ana baba her zaman arkamızda kız nurdan evlendim die onlarla işim bitmiyoki her şeyde yanımdalar yine gözlerinde çocuğuz farketmiyor

arkamızda tabi de ben yaptıramam yaa
benim evim onlar için dinlenme yeri olmalı..
yediği önünde yemedği arkasında olmalı.
annam bazı gelio heryer pırıl pırıl bugün bişi yapçaktım ama heryer tertemiz süpürge bile açmadım deyince hoşuma gidiyor...

bak ben herkese temizliğe gitderim komşu akraba eş dost ihtiyacı oldumu giderim ama kimseyi temizliğe çağırmam kim olursa olsun çeyiz sermemde bile temizliğimi kendim yaptım... kimseye elletmedim...bu konuda benmi çok titizim bilmyorum ama böyleyim işte...

Annem babam çok korkar cama çıkmamdan zaten benim için zor olan balkonun camı çok büyük çünkü tehlikeli bi kere düşücektim aşağıya.genelde eşim yıkıyor ama işte dün çalıştığı için.ben heryeri hallettim sonrada yimek yedik sağolsunlar ya allah başımızdan eksik etmesin inşallah

amin allah kimseyi anasız babasız bırakmasın....
en çok seven en çok kıyamayan sadece onlar gerisi hikaye...

Tabi canım kayın validemide çağırdım oturmaya siz annemlerle oturursunuz dedim ben temizsliğimi bitiririm yemek hazırlarım yeriz.ama gelmedi.bana hiç gelmiyo çok üzülüyorum

Tabi canım kayın validemide çağırdım oturmaya siz annemlerle oturursunuz dedim ben temizsliğimi bitiririm yemek hazırlarım yeriz.ama gelmedi.bana hiç gelmiyo çok üzülüyorum
annen baban yanındaysa boşver canım
gelmezse gelmesin...
belki gelmemesi daha iyi
ailenle başbaşa olmuşsun işte
eğer iyi niyetli bi kayınvalden varsa özellikle gelmemiş olabilir ailen geldi diye...

Yok kayınvalidem kayınpederim iyi insanlar gerçekten ama ne bilim.hiç gelmiyorlar nurdan 2 sene olacak evleneli 10 kere gelmemiştir kayınvalidem bana.
Ben istiyorum arada bi gelsin çocuğunun evini merak etsin napıyolar die gelsin ne var ne yok die ama yok bize hiç gelmiyor.hasta annesi var kadın bakıyor artık annesine ama yinede bırakamıyormuş gidemiyorum dio bi yere.ama başka bi yer olunca çıkıyor gidiyor.bize gelmiyor.eşimde çağırma gelen gelir gelmeyen gelmez umruma diil diyor.hep biz gidiyoruz.ama söylicem gördüğümde.gerçe sürekli söylüyorm ama kimin umruna

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…