kızım anana babana mı güvendin evlenirken:)))babam bana kıyamaz kız böcük.özellikle gelmiş ben o cama çıkmıyım die.çıkarttmaz hayatta beni oraya
annemle babam zaten halı silkelemeye geldiler onları silkelediler.ben tek başıma yapamam çünkü
arkamızda tabi de ben yaptıramam yaaBiliyorlar temizlik yapacağımı 40 yılın başında gelmişler yardıma bişicik olmas.Bi onlar yanımda herşeyimde sağolsunlar
ana baba her zaman arkamızda kız nurdan evlendim die onlarla işim bitmiyoki her şeyde yanımdalar yine gözlerinde çocuğuz farketmiyor
amin allah kimseyi anasız babasız bırakmasın....Annem babam çok korkar cama çıkmamdan zaten benim için zor olan balkonun camı çok büyük çünkü tehlikeli bi kere düşücektim aşağıya.genelde eşim yıkıyor ama işte dün çalıştığı için.ben heryeri hallettim sonrada yimek yedik sağolsunlar ya allah başımızdan eksik etmesin inşallah
annen baban yanındaysa boşver canımTabi canım kayın validemide çağırdım oturmaya siz annemlerle oturursunuz dedim ben temizsliğimi bitiririm yemek hazırlarım yeriz.ama gelmedi.bana hiç gelmiyo çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?