Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

çok işim var ama sızınle çene yapmakta ıstıomm
napsam kı

nurdan nan ağır gel hacıı dur hele,
boşver onları

aynen böcük ,işlerim var çok bitmesi gereken,bırakamıyom burayı..ama son 5 dk müsade edicem kendime
sonra çıkıcam bitiririm diemem ama biri biter diğerinide kolaylar gelirim artık..çok dayanıcağımı sanmıyorum kaydirigubbakcemile3

hadi öpüldünüz sizde hem de en afillisinden....
hakikaten yaaaaa.....çok alışıyor insan buraya,sizlere...arada bakayım dedim kociş kafayı yedin sen diyordu....
bronzlaşmak mı denir buna yoksa nar gibi kızarmak mı bilemem...ama eninde sonunda o doğal tatlı renge dönecek nasılsa :)))

yazlıktaydık...görümcenin yazlığı var ya oraya gitmek zorunda kaldık....bay hücre...ablasına hayır diyemeyince ben de keyfini çıkarmaya çalıştım...pek oralık olmadım bayan görümceye...o zaten kendi halinde takılıyordu,bir erkek arkadaş edinme durumları vardı da Allah'tan gözü beni görmedi...

adacım h geldın neler yptın anlat

cute
valla bısıler yıyom bıtsın cıkcam hemen
yoksa işler bıtmez
zaten dolabıma sınır oldm napcam bılmem yaa
derındondrucmn kapısı acık kalmış 2 gun boynca
koku sarmış mutfağı bozulan yok ama koku var

bocuk tavuk varsa onar buzu açılınca hemen tüketilmesi gerekir canım yoksa zehirler allah göstermesin diğer sebze türü şeylerde sulanabilir bidaha donduğunda belki aynı tadı yakalayamayabilirsin

haftasonu annemle babamda geldiler yardıma babam balkonun koca camını sildi :) 1,2 odayı süpürdü bi tane benim canım babammmopuyorumnanaktan

ıkracım tavukları bugün yapcam
göğüs vardı bütün haşlayıp pılavın ustne koycam
kuşbaşı vardı yemeğe koycam
şinetzel vardı kızartcam
bugn ymurtlamazsak ıyı

diğerlerı sebze ıdı ayy bıde köfte ve kusbası kıyma falan vardı onlarıda yarın falan yapcam
hemen tüketmem lazım
kışa hazrladıklarıma bısı olmamış zaten tam kapak acık olmadığından az az erıme yapmış buzları üstündeydı yanı
onlarda sorn yok

anam böcük ne zor..olsun sen temizlersin çıkar cnm..
Adacım iyi olmuş cnm ,ama hadi olsa o erkek arkadaşı hatta evlensede rahatlasan sende cnm

ben çıkıyorum kızlar öpüldü herkess opuyorumnanaktan

bırıcık maaşallah nan babana benım babam elını sürmez gercı bende yaptrmam annem hemen yardım eder
yanımda yoklar tabısı
dün mantı ve makarna aldım annecım köyden yolladı
ellerıyle kesmış cnm anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…